Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 08:42

MTB

LucyLou, Lucyinthesky, da, baš se dobro osjećam i opet sam ona stara. Da, malo imam tremu nazvati, ali budem iza 9. Je li bolje da zovem na fiksni ili na 091 broj?
    Ne znam gdje bih još na konzultacije. Razmišljala sam o Škvorcu, ali možda mi se ne da do Samobora. Na konzultacije vjerojatno hoću otići pa ako me zaljube u sebe, svašta je moguće. Možda odem i kod Alebića, ali onda nemam HZZO sigurno + ne ide mi se sad neko vrijeme u tom smjeru dok ne zaboravim ovo od jučer.
    Vidjet ću. Slobodno preporučite nekoga za koga znate da voli raditi sa gerijatrijskim wanabe trudnicama.Lucyinthesky, hahahah, zamišljam te kako guraš utirće i misliš na mene. Da, jako mekano i posvuda tuneli, to ti je garantirano trudnoća.Jesi razmislila kad ćeš piškiti ili čekaš betu? Još 6 dana

Da, ono don't get me wrong 🤦‍♀️🤣
    Do sad mi je uvijek cerviks bio nisko,
    ok, trudnoća, to se iskreno još bojim mislit i znate uostalom mene skeptika, a i ovo sa s🐧me jako obeshrabrilo. ĆTek sam danas doživjela taj transfer jer mi je jučer bio prvi dan bez boli, ovi bubrezi su me satrali.
    Nisam ni sama pametna za testove,
    kako sam već pisala, zadnji put sam napravila 2 dana pred betu i sve mi je bilo jasno, možda je to i bolje da te nekak pripremi na loše ako je 🤔Mislim, ne znam ni kad bi a da nije prerano.
    Uglavnom, u Mulleru nisam još bila, a oni čudni kinezi u ladici stoje.
    Za Podobnik sam ti ja svoje iskustvo napisala, takvo je kakvo je,doktor je šarmantan i sve je bilo korektno do jedne faze, ne znam, možda bi ti sjeo.
    Ova tvoja taktika sa više konzultacija mi se sviđa svakako.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 08:47

Nina89

Cureeee ja evo cekam aspiraciju, za nekih pola sata

Sretno, javi nam rezultate i samo hrabro 💪
    ANKSIMORON kako se ti držiš?

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Matkiša 😎
    12. Prosinac 2020. 08:54

Nina89 sretnooo, jedva čekamo da se javiš 💗
    Leoni poslala sam mu poruku pa ako kaže da dođem otići ću.. Omg kosu nisam prala od prije aspiracije 🥵 a što je najbolje uopće nije prljava, ali onak 5 dana 😂
    A noge obrijala nisam također, nestalo mi tople vode haha ionak gledaju u mraku uzv, osim ak bude moj doktor on mazi po bedru 🤪🤪Al ne onak perverzno da ne ispadne sad da me doktor drpa 🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• LucyLou
    12. Prosinac 2020. 09:03

MTB

LucyLou, Lucyinthesky, da, baš se dobro osjećam i opet sam ona stara. Da, malo imam tremu nazvati, ali budem iza 9. Je li bolje da zovem na fiksni ili na 091 broj?
    Ne znam gdje bih još na konzultacije. Razmišljala sam o Škvorcu, ali možda mi se ne da do Samobora. Na konzultacije vjerojatno hoću otići pa ako me zaljube u sebe, svašta je moguće. Možda odem i kod Alebića, ali onda nemam HZZO sigurno + ne ide mi se sad neko vrijeme u tom smjeru dok ne zaboravim ovo od jučer.
    Vidjet ću. Slobodno preporučite nekoga za koga znate da voli raditi sa gerijatrijskim wanabe trudnicama.Lucyinthesky, hahahah, zamišljam te kako guraš utirće i misliš na mene. Da, jako mekano i posvuda tuneli, to ti je garantirano trudnoća.Jesi razmislila kad ćeš piškiti ili čekaš betu? Još 6 dana

Zovi na fiksni broj, tako su meni rekli.
    Ja bih probala jos danas, ako ne upali, uvijek imas ponedjeljak 😉
    Ja sam zvala Skvorca i receno mi je da imaju jos mjesta preko HZZO ali da trenutno zbog korone ne primaju nove pacijentice, cak ni na konzultacije. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 09:09

Lucyinthesky, hvala na info. Ja stvarno želim samo na informativni razgovor, jer na pregled & co ne mogu preko mjesec dana. Tako da... vidjet ću hoće li im to biti OK.

ANKSIMORON, ima smisla, zvat ću u ponedjeljak. Nema potrebe biti prenestrpljiv. A i neće se ništa promijeniti do ponedjeljka. Valjda.
    Ako im je veljača već puna, onda neću moći kod njih jer ne bih čekala, hoću u veljači na postupak. Ali mogu si odmah rezervirati svibanj, za slučaj da veljača ne bude uspješna. Hvala ti na preporukama, i nisi se raspisala, sve informacije su veoma dobrodošle.

Nina89, sreeeetnooooo!!!

Lucyinthesky, ako ti to pomaže, ja idući put ne bih radila test prije 8dnt trodnevnih. I razumijem skepsu, ja ću idući put biti skeptična do 12tt. A možda i do poroda. Ili male mature djeteta. 

LucyLou, hvala na info za Škvorca. Možda bi mene primili na konzultacije s obzirom na to da imam svježi negativni test na koronu? Možda probam.

💔💔💔

• Mare0208
    12. Prosinac 2020. 09:15

Jutro! Ja na dijelove čitam, po par strana. Baš mi je tjedan bez predaha..
    MTB koji koma odnos prema pacijentu. Sjetim se odmah sebe nakon vanmaternične. Ustala osamućena od anestezije, krv curi niz noge. Sestra me jednom rukom drži da ne padnem, drugom briše krv s mene. Kakav j.. pod. 
    Vrzano za susjede. Pored nas je jedno vrijeme bio prazan stan. Vlasnik u Italiji, a ključeve dao tko zna kome. I onda su se tako okupljali u tom stanu. 2 tjedna svaki dan do kojih 1, 2 u noći. Dijete mi imalo 1.5 god. Zaspim u 2, u 6 se ustajala na posao, a u međuvremenu se malac budio x puta. Luda žena sam bila. Zvali policiju 2 puta, na kraju predstavnik stanara došao u kontakt s ocem tog vlasnika. I sva sreća riješio to. Stan je ubrzo prodan i sad je tu neka žena koju ni ne čujemo. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Tuma
    12. Prosinac 2020. 09:18

Women_name koliko ja znam smijes popiti paracetamol i lupocet od 500 svakih 4 sata... nadam se da neces dobiti jace simptome, puno se inhaliraj.... bit ce sve u redu s bebicom❤  moja frendica je imala grozne glavobolje u 12.tt, tjedan dana su trajale po 20ak sati. Nije vise znala di bi sa sobom i popila je par brufena jer nije mogla izdrzati i sve je oke s bebom sad, sad je 17tt...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 09:20

MTB

Lucyinthesky, hvala na info. Ja stvarno želim samo na informativni razgovor, jer na pregled & co ne mogu preko mjesec dana. Tako da… vidjet ću hoće li im to biti OK.

ANKSIMORON, ima smisla, zvat ću u ponedjeljak. Nema potrebe biti prenestrpljiv. A i neće se ništa promijeniti do ponedjeljka. Valjda.
    Ako im je veljača već puna, onda neću moći kod njih jer ne bih čekala, hoću u veljači na postupak. Ali mogu si odmah rezervirati svibanj, za slučaj da veljača ne bude uspješna. Hvala ti na preporukama, i nisi se raspisala, sve informacije su veoma dobrodošle.

Nina89, sreeeetnooooo!!!

Lucyinthesky, ako ti to pomaže, ja idući put ne bih radila test prije 8dnt trodnevnih. I razumijem skepsu, ja ću idući put biti skeptična do 12tt. A možda i do poroda. Ili male mature djeteta.LucyLou, hvala na info za Škvorca. Možda bi mene primili na konzultacije s obzirom na to da imam svježi negativni test na koronu? Možda probam.

Hvala draga, da sutra je sedmi dan od transfera 🤔A ne znam šta mi je pametnije, tražit sjene i ustvari se i pripremit ili doživjet šok na beti... Razmišljam na glas.
    Ti provedi lijep vikend, a vidjet ćeš šta kažu u ponedjeljak, a ovo za Škvorca, pa gle, ja bi probala to s negativnim testom, pa zašto ne 🤞
    Nisam skužila za Betu plus, jesi njih baš otpisala radi onog s dr ili bi se i kod njih možda zapisala za Hzzo?

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Nina89
    12. Prosinac 2020. 09:25

Evo me, dobro je proslo, boli ali ono nije tak strasno kak sam cula od nekih poznanika pa sam se pripremala na puno gore 😬 Imamo 4 jajceka 🥰 U pon moram doci ujutro pa cu znati dalje. Nada, puno nade 😊

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 09:31

Ovak izgledaju ti kinezi kojih imam punu ladicu, jel imao netko takve?
    https://ibb.co/jR0x8V1
    https://ibb.co/PYFVYLc
    https://ibb.co/Lt0bK8c

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.