Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 22:13

Meni je bilo skroz ok, pregledao je sve nalaze, odgovorio na pitanja i nekako smo kliknuli. Nije predugo trajalo, dogovorili plan i to je to.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

la_Reina_del_Sur
    11. Prosinac 2020. 22:19

Mattan nisam imala potrebu, uvik su mi svi hormoni bili u savršenom redu, nego eto taj jedan put je prolaktin skocia pa eto tako je ispalo.. da je bar do toga, pa da bar nesto znam, ovako ni razloga ni objasnjenja 🤣🤣

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 22:21

miss, upravo to. Tuđe priče nisu naše priče. Loše priče nas neće zaobići ako su nam suđene, ali ne trebamo ih dozivati. Uživajmo u dobrom dok je tu. A ti si sad u dobrom, tvoja predivna bebica se brčka u tvojoj buši. 

Nikitta, hvala. I ja tako mislim, ali nekako me sram. Ne radi pregleda nego da ne ispadnem luda baba koja se javlja puno prije vremena. Moja priča i strah da ne budem previše. 

Ruska1986, AuroraB, Lucyinthesky, hvala, pomogle ste mi. Budem ih zvala u ponedjeljak. Na pozivu kažem kod kojeg doktora želim ili?
    Realno, ako ih zovem u ponedjeljak, a daju mi termin tek za dva tjedna, to je zapravo tek siječanj, a onda će već biti dosta od kiretaže.
    Lucyinthesky, ne sjećam se što su te za godine pitali, možeš ponoviti s obzirom na to da bih i ja rado ubola preko HZZO ako ide?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 22:22

Nikitta

Velim, možda to uopće nije istina, no post o tome napisala jedna od admina na Rodi, malo je post bio zbunjujući, pa nisam baš pohvatala što je pjesnik htio reći. Ah well, vidjet ćemo. Meni zvuči nevjerojatno da bi on prodao kliniku i da bi se donacije tu počele raditi, iako su dozvoljene.
    Fun fact za kraj dana: mužu sam napisala da donese iz dućkasa par stvari, na kraju popisa margo. Lik dođe i donese mango. Dva manga 🤣

Jel si bio sav ponosan kako je donio mango extra? 
    Pa tko ih ne bi volio 

💔💔💔

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 22:25

MTB

miss, upravo to. Tuđe priče nisu naše priče. Loše priče nas neće zaobići ako su nam suđene, ali ne trebamo ih dozivati. Uživajmo u dobrom dok je tu. A ti si sad u dobrom, tvoja predivna bebica se brčka u tvojoj buši.Nikitta, hvala. I ja tako mislim, ali nekako me sram. Ne radi pregleda nego da ne ispadnem luda baba koja se javlja puno prije vremena. Moja priča i strah da ne budem previše.Ruska1986, AuroraB, Lucyinthesky, hvala, pomogle ste mi. Budem ih zvala u ponedjeljak. Na pozivu kažem kod kojeg doktora želim ili?
    Realno, ako ih zovem u ponedjeljak, a daju mi termin tek za dva tjedna, to je zapravo tek siječanj, a onda će već biti dosta od kiretaže.
    Lucyinthesky, ne sjećam se što su te za godine pitali, možeš ponoviti s obzirom na to da bih i ja rado ubola preko HZZO ako ide?

Pa ja nisam tam nikog ni znala pa nisam ni trazila nikog posebno 😂😂 al obzirom da su svi u punom pogonu, probaj telefonski rec da bi kod biologa, ako ikako moze 😂😂 salim se, reci kod kog bi i to je to

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 22:27

Ruska1986

Pa ja nisam tam nikog ni znala pa nisam ni trazila nikog posebno 😂😂 al obzirom da su svi u punom pogonu, probaj telefonski rec da bi kod biologa, ako ikako moze 😂😂 salim se, reci kod kog bi i to je to

Ak su puni, možemo biolog i ja imati konzultacije i u kafiću ili restoranu, ne moramo u klinici.
    Taman će nakon 21.12 otvoriti 

💔💔💔

Nina985
    11. Prosinac 2020. 22:32

Nikitta

Cure. Moram nešto podijelit s vama, da čujem vaše mišljenje. Odmah da napomenem, nije mi namjera tračati susjede, već podijeliti svoja razmišljanja o njima, bez pljuvačine i osude, ako to bude moguće 😏
    Dobili su treće dijete ljetos, na početku su počeli ostavljat smeće ispred stana, jelte usrane pelene smrde, pa neka smrde van stana. Mislim si, ajde imaju troje djece, nije im lako, nećemo prigovarati o nesnosnom smradu, jer znaju ostaviti i po cijeli dan smeće. To je trajalo cijelo ljeto. Onda kad je smrad počeo ulazit u naš stan, zamolila sam muža da im na lijepo kaźe da cijeli ulaz smrdi od njihovog smeća svaki jebeni dan zadnjih 6 mjeseci, mislim što je previše, previše je.

Ja živim u maloj zgradi s 10  stanova i u dogovoru  s predstavnikom stanara smo uveli pravilo da se smeće ne smije ostavljati ispred vrata od stana upravo zbog toga da se ne usmrdi cijeli ulaz i da neke beštije ne počnu dolaziti. 
    Ne znam jel ih tvoj muž može zamoliti ili da im naljepite na vrata da ne ostavljaju smeće ili možda u dogovoru s predstavnikom stanara da on obavijesti sve stanare.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 22:35

MTB

miss, upravo to. Tuđe priče nisu naše priče. Loše priče nas neće zaobići ako su nam suđene, ali ne trebamo ih dozivati. Uživajmo u dobrom dok je tu. A ti si sad u dobrom, tvoja predivna bebica se brčka u tvojoj buši.Nikitta, hvala. I ja tako mislim, ali nekako me sram. Ne radi pregleda nego da ne ispadnem luda baba koja se javlja puno prije vremena. Moja priča i strah da ne budem previše.Ruska1986, AuroraB, Lucyinthesky, hvala, pomogle ste mi. Budem ih zvala u ponedjeljak. Na pozivu kažem kod kojeg doktora želim ili?

Ne znam da li se može kod određenog, meni su ga sami dodijelili, s tim da ja nisam na kraju bila ni sigurna koji je jer su me zvali par dana prije konzultacija da dr nema tjedan dana da se ispričavaju, pa da zakažemo novi termin.Uglavnom, ispalo super 👍
    Budući da sam ja odmah pitala za Hzzo,
    oba puta kad sam zvala su me pitali koliko imam godina, ja rekla 36,a ona nešto u stilu uredu onda jer, znate, da ste u 40tima... nešto bla bla, nisam iskreno dalje išla u to. Ali bilo mi je čudno kad se može do 42.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 22:36

MTB

Ruska1986

Ak su puni, možemo biolog i ja imati konzultacije i u kafiću ili restoranu, ne moramo u klinici.
    Taman će nakon 21.12 otvoriti

Ti odmah kod njega dogovori, to je najsigurnije :)

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 22:37

Nikitta

Velim, možda to uopće nije istina, no post o tome napisala jedna od admina na Rodi, malo je post bio zbunjujući, pa nisam baš pohvatala što je pjesnik htio reći. Ah well, vidjet ćemo. Meni zvuči nevjerojatno da bi on prodao kliniku i da bi se donacije tu počele raditi, iako su dozvoljene.
    Fun fact za kraj dana: mužu sam napisala da donese iz dućkasa par stvari, na kraju popisa margo. Lik dođe i donese mango. Dva manga 🤣

Zakon, ima i moj takvih bisera 🤦‍♀️🤣
    A niš, malo ga zgnječi, pa na kruh maži 😁

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.