Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 20:05

la_Reina_del_Sur

Mattan dobila sam ga jer sam prosle godine imala prolaktin 1240, iz cista mira, inace uvik uredan kao i ostatak hormona. Isla sam na 2 dnevno 3 miseca. Onda sam ga pomela i stavilo me na 1 tabletu 2 mj, pa kad je opet osta nizak na pola tablete dnevno cisto preventivno.
    A on inace pomaze kod hipera, mozda ne preucinkovito kao nesto bas za to, ali posto sam bila.vec na njemu samo mi ga je doktor pojaca ponovo na 2 dnevno 7 dana..

Zanimljivo, i ja sam sada na pola tbl ujutro i pola navečer. Sad ću popiti odmah još pola 😂😂 ionako mi ga nitko ne kontrolira....
    Nikitta tinitus se može tretirati i Bowen terapijom, koliko uspješno ne znam ali znam da postoji. 
    Isto tako la_Reina Bowenom je moguće sniziti prolaktin, te općenito za "plodnost" žene...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:06

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Lucy moja, pored ovih komada nije ni čudo da si ti procvjetala 😂😂😂
    Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂

A gle, nije ni tvoj biolog za bacit 😉

Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈

I meni, definitivno, ali sladak je nekak sav onako kad priča i zgođušan i vježba neki crossfit čini mi se.

Ma je, jako je simpatičan..
    Ovi tvoji su ipak druga razina.. kažem ja, fino si se upgradeala 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

VM
    11. Prosinac 2020. 20:08

manemoj

VM

Cure lude stei ja sam morala ici pogledati. Imala samcast da mi prvu punkciju bez anestezije radi Grbavac i bio je savrsen, lazljiv, njezan 😇 ma bio je to macji kasalj. I tada je otisao u drugu kliniku. Sada umirem na punkcijama kod svog doktora Lucingera, strastvenog bajkera 🤣 nije ni on za baciti ako se zgugla koja slika iz mladosti 😂😂😂😂

Koliko daleko u mladost moramo guglati 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 ajme umirem od smijeha. Jos me jajnici bole uzas, bojim se da od smijanja ne prokrvarim 🤫😬 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 20:09

Lucyinthesky

MTB

Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.

Lik dođe u sobu i priča mi o stanicama, a ja ono, srušila se momentalno 🤦‍♀️

Da je došao prije aspiracije, ne bi ti ni trebao postupak 
    Stvarno je dobar. I kao što rekoh, liči mom mužu, ne bi se previše ni osjetila razlika u genetskom materijalu 

💔💔💔

Pami
    11. Prosinac 2020. 20:10

MTB žao mi je da si doživjela tako hladan pristup od sestre u trenutku kad ti je trebala samo nečija lijepa riječ i malo topline. Mene bi to isto jako pogodilo, pogotovo što sve skupo plaćaš i imaš pravo očekivati ljudski pristup, ništa drugo. Ali zaboravi na nju, nebitna je. Drago mi je da si bolje i da imaš plan za dalje, sigurna sam da će biti uspješan 🥰

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 20:10

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂

Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈

I meni, definitivno, ali sladak je nekak sav onako kad priča i zgođušan i vježba neki crossfit čini mi se.

I to slučajno, ja do dana konzultacija nisam znala kod kojeg idem. A onda uđem unutra i vidim tog biologa. Ono wtf, gdje sam došla 🤣

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:12

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

I to slučajno, ja do dana konzultacija nisam znala kod kojeg idem. A onda uđem unutra i vidim tog biologa. Ono wtf, gdje sam došla 🤣

Mi smo ovdje stare iskusnjare.. ovo slučajno nemoj nama prodavati 😂😂😂😂😂
    I ja ću slučajno drugi put tamo 😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:13

MTB

Lucyinthesky

MTB

Stvarno je dobar. I kao što rekoh, liči mom mužu, ne bi se previše ni osjetila razlika u genetskom materijalu

Hahahahahah ajde ti onda tamo najbolje 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

11. Prosinac 2020. 20:13

manemoj

VM

Cure lude stei ja sam morala ici pogledati. Imala samcast da mi prvu punkciju bez anestezije radi Grbavac i bio je savrsen, lazljiv, njezan 😇 ma bio je to macji kasalj. I tada je otisao u drugu kliniku. Sada umirem na punkcijama kod svog doktora Lucingera, strastvenog bajkera 🤣 nije ni on za baciti ako se zgugla koja slika iz mladosti 😂😂😂😂

Koliko daleko u mladost moramo guglati 😂😂😂

Cca 20 godina😂???
    Mislim ok covjek izgleda ZA SVOJE GODINE🕵️‍♀️😂

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 20:14

MTB

Lucyinthesky

MTB

Vidim ja, odluka je pala 😁Jedino kaj jbg, tamo ne znaš nikad tko će te "dopasti" na kojoj radnji 😁Ima i onaj drugi koji radi s ovim kao što rekoh.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.