Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 19:55

manemoj

Lucy moja, pored ovih komada nije ni čudo da si ti procvjetala 😂😂😂
    Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂

A gle, nije ni tvoj biolog za bacit 😉

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    11. Prosinac 2020. 19:57

Lucyinthesky

manemoj

Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂

Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

la_Reina_del_Sur
    11. Prosinac 2020. 20:00

Mattan dobila sam ga jer sam prosle godine imala prolaktin 1240, iz cista mira, inace uvik uredan kao i ostatak hormona. Isla sam na 2 dnevno 3 miseca. Onda sam ga pomela i stavilo me na 1 tabletu 2 mj, pa kad je opet osta nizak na pola tablete dnevno cisto preventivno. 
    A on inace pomaze kod hipera, mozda ne preucinkovito kao nesto bas za to, ali posto sam bila.vec na njemu samo mi ga je doktor pojaca ponovo na 2 dnevno 7 dana..

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 20:01

MTB

Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.

Lik dođe u sobu i priča mi o stanicama, a ja ono, srušila se momentalno 🤦‍♀️

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

VM
    11. Prosinac 2020. 20:01

Cure lude ste  i ja sam morala ici pogledati. Imala samcast da mi prvu punkciju bez anestezije radi Grbavac i bio je savrsen, lazljiv, njezan 😇 ma bio je to macji kasalj. I tada je otisao u drugu kliniku. Sada umirem na punkcijama kod svog doktora Lucingera, strastvenog bajkera 🤣 nije ni on za baciti ako se zgugla koja slika iz mladosti 😂😂😂😂

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 20:02

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈

I meni, definitivno, ali sladak je nekak sav onako kad priča i zgođušan i vježba neki crossfit čini mi se.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

11. Prosinac 2020. 20:03

Nikitta

MTB žao mi je zbog lošeg iskustva, očito je da si ekstremno danas trebala podršku u punom smislu te riječi, ali sjeti se da jako malo ljudi zna pružiti ono što nama treba. Nemaju kapaciteta. Vjerujem da si se osjećala grozno, komentari doktora su i više nego neprimjereni, mene bi to satralo, valjda bih odmah počela plakati. Mene riječi ubadaju kao struja u srce, pogotovo kad sam već osjetljiva, to bi me dokrajčilo. Mislim da bih mu rekla da su mu komentari neprimjereni, jer sam tu radi jako tužnog razloga i nisam raspoložena za viceve. Čestitam ti na hrabrosti i svemu kako si to sve podnijela. 💋Mislim da mnogim liječnicima fali tečaj o komunikologiji. Došla sam prije 6 godina kod jednog ORL na preporuku radi zujanja u oba uha koja su me izluđivala, i lik mi je mrtav ‘ladan rekao da je tinitus neizlječiv i da kaj sam ja sad došla na neke pretrage. Neka to jednostavno prihvatim! Toliko me satrao svojim bezobzirnim komentarima da sam se rasplakala, a on je i dalje veselo komentirao kako to nije kraj svijeta, tipkao mi je povijest bolesti, tipa evo vam Betaserc pa probajte, ja sam samo šutila i plakala, onda je otvorio bombonjeru i ponudio me njome. Odbila sam, slegnuo je ramenima, ubacio komad čokolade u usta i nastavio tipkat povijest bolesti. Danas da mi se to isto dogodilo, rekla bih mu da je neprofesionalni liječnik, bez empatije i srama i prijavila bih ga na Bijeli telefon. Meni naravno i dalje zuji u ušima, prvih par godina se želiš ubiti, jer tišina je zauvijek izgubljeni luksuz, zvoni ti iritantno u glavi 24/7, ali eto priviknula sam se. Nekad je glasnije, pa me opet izludi, nekad je tiše, živim s tim, znam da nema lijeka, ali trebalo mi je 3-4 godine da to prihvatim. Malo je empatičnih liječnika, jako malo. Općenito muškarci imaju manji emocionalni IQ, jer općenito manje rade na sebi. Sviđa mi se tvoj plan za dalje, već sam ti rekla da sam uvjerena u tvoju pobjedu, prije ili kasnije. Sad odmori i oprosti se do kraja sa svojom bebom u nekoj molitivi, duhovno, neka putuje u miru. 🙏🏼❤️

Omg Nikitta
    I ja imam tinitus🙈🙈🙈🙈
    Kojih jos problema zdravstvenih imas osim neplodnosti😂😂
    Evo i sad mi zuji i isto to mi rekli.. Nema lijeka, i naviknuti se.. Ok mi je preko dana dok nisam u tisini ali navecer kad je tisina a u mojim usima partyyy🙈🙈🙈🙈

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:04

VM

Cure lude stei ja sam morala ici pogledati. Imala samcast da mi prvu punkciju bez anestezije radi Grbavac i bio je savrsen, lazljiv, njezan 😇 ma bio je to macji kasalj. I tada je otisao u drugu kliniku. Sada umirem na punkcijama kod svog doktora Lucingera, strastvenog bajkera 🤣 nije ni on za baciti ako se zgugla koja slika iz mladosti 😂😂😂😂

Koliko daleko u mladost moramo guglati 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 20:05

manemoj, buahahahahahahahah. 
    Često primjećujem muškarce koji bi radije oplodili MM nego mene. Ne da im zamjeram, MM je stvarno zgodan.

Nikitta, razumijemo se. Ma ja sam sad baš dobro, što više vrijeme prolazi, to više osjećam olakšanje. Od bebe sam se oprostila, i vjerojatno ću se još ponekad ponovo opraštati, počelo mi je biti više teret zadnjih dana, kao izvor neke otrovne energije unutar mene. Što se doktora tiče, u mladosti sam već doživjela najgoru stvar koju mogu zamisliti - kad je jedna zločinac (ne mogu to nazvati doktorom) u prolazu, na hodniku, dobacio jednom dvadesetogodišnjaku da će umrijeti. Nakon toga, ništa me ne može iznenaditi. Nije ovaj moj današnji loš, on je htio dobro i do kraja dana mi je uspio dignuti raspoloženje.
    Sestra je loša, nije za rad s ljudima, kamoli na ovako osjetljivim situacijama.

💔💔💔

Lucyinthesky
    11. Prosinac 2020. 20:05

MTB

Baš ću pratiti tvoju situaciju dalje.
    Razmišljam da ih nazovem u ponedjeljak i tražim prve konzultacije, sumnjam da treba proći neko vrijeme od kiretaže samo da odem na konzultacije. Pa se razmišljam između Grbavca i Maričića. Grbavac mi je možda malo prezgodan, ali… dosta sam dobrog čula o njemu, vuče me da idem kod njega. A opet, netko je ovdje hvalio i Maričića.
    A biolog čak dosta liči na mog mužaBaš je njamica. Vidim da se i manemoj slaže sa mnom.
    Kod biologa se ne bih usudila ići na vaginalni pregled, ali dala bih mu da se igra sa mojim jajnim stanicama

Ajd nek ti se jave i cure iz tima Maričić 😁
    Inače, meni je moj dr bio zbilja od početka do kraja na svemu, ali kod njih koliko sam skužila to nije uvijen praksa, pa se može dogoditi da ti npr bude bilo koji od njih trojice ponekad. Recimo curi samnom u sobi je moj bio samo na aspiraciji i transferu.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.