Meni da je ovo biolog:https://ibb.co/88kNHzD , ja bi se sama i aspirirala i oplodila i transferirala i porodila 💜❤
I beta bi na 10 dnt bila 1700 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta u pitanju je njihova nekultura, teško da ćeš tu moći iša napraviti jer će oni svaki tvoj normalni pokušaj da im objasniš da su preglasni, izazvati još veći revolt... Pokušaj jedno jutro snimiti glasove kako se deru, pa onda to predstavnici dati da čuje...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sorry kaj vam spoilam komentiranje doktora, meni nijedan nikad nije zgodan, nitko meni nije zgodan od kad sam srela mužeka, i jebi ga, tu sam van vaših priča 😆
Lucija ajme i ti ga imaš, od kada? Ma neka se tornja, jebena medicina, a nemaju pojma kako nastaje niti što uzrokuje 95% bolesti 🙄 Niš, imam ove ženske boleštine, i taj jebeni tinitus. TSH mi nekad zna šetat od 2 do 5, nisam na terapiji nikakvoj, samo ponekad bih TSH skidala s bkompleksom, selenom, jodom, uvijek bih uspjela skinut nazad na 2, tako da za sad nemam prave terapije.
Mattan sramota me reći što sam sve probala za tinitus, nothing worked, a neki “tretmani” su mi ga samo pojačali. Neka ga, to je moj kompanjon do kraja života. Nikad nisam mislila da ću se naviknuti, ali eto, jesam. A meni je tišina ful važna, što je evidentno iz moje sage o susjedima iz pakla 🤣
Joj, ti si ko moja kolegica, kad smo na poslu raspravljale koji nam je glumac najzgodniji. Neko kaze Brad Pitt, neko ovo, neko ono, ja kazem Jason Momoa 💜❤💜💜❤💜😍😍😍, a kolegica kaze: meni je najzgodniji moj Marko 🤮🤮 😂😂
Meni je još bolje kako je jedna moja uvjerena da je njen muž isti Jason Momoa i onda nam još pokazuje usporedne slike 😂😂😂 a bome nisu 😂
Ali šta ja znam, meni je moj muž preseksi, onak znamo se voziti u autu, ja ga samo pogledam i baš me onako prodje 🥰
Ali nije da to znači da sam slijepa 😂
Pa bas! Volim i ja svog i zgodan mi je al, brate, Jason Momoa nisi 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Meni da je ovo biolog:https://ibb.co/88kNHzD , ja bi se sama i aspirirala i oplodila i transferirala i porodila 💜❤
Hahahahahahahhahaha
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mda, meni on ne luči hormone. Onak, simpatičan mi je, ali mi nije za rastrgat. Prije za druženje i zajebanciju.
S druge strane, na neke ovuliram čim ih vidim. Scena: MM i ja u kinu, na ekranu neki glumac (zaboravila sam koji mi je tad bio aktualan), a ja se zavalim na stolicu, uhvatim MM za ruku i krenem stenjati Aaaaah, gle ga kako je dobaaaaarrrr. A ovaj moj urla od smijeha i ne može me prestati gledati kako se otapam i upadam u hiper.
💔💔💔
Sorry kaj vam spoilam komentiranje doktora, meni nijedan nikad nije zgodan, nitko meni nije zgodan od kad sam srela mužeka, i jebi ga, tu sam van vaših priča 😆
Lucija ajme i ti ga imaš, od kada? Ma neka se tornja, jebena medicina, a nemaju pojma kako nastaje niti što uzrokuje 95% bolesti 🙄 Niš, imam ove ženske boleštine, i taj jebeni tinitus. TSH mi nekad zna šetat od 2 do 5, nisam na terapiji nikakvoj, samo ponekad bih TSH skidala s bkompleksom, selenom, jodom, uvijek bih uspjela skinut nazad na 2, tako da za sad nemam prave terapije.
Mattan sramota me reći što sam sve probala za tinitus, nothing worked, a neki “tretmani” su mi ga samo pojačali. Neka ga, to je moj kompanjon do kraja života. Nikad nisam mislila da ću se naviknuti, ali eto, jesam. A meni je tišina ful važna, što je evidentno iz moje sage o susjedima iz pakla 🤣
Joj imam ga vec duugo, sigurno 10 godina...
Preboljela sam i jednu bas gadnu upalu uha i u tom periodu nisam cca 7 dana NISTA cula, to je bilo strasno.. I od tad koliko se sjecam je ostalo ti zuhanje u usima... Im se prehladom imam upale uha i to je uzas, pogotovo lijevo ujo i na ngega jace cujem taj sum...
Uglavnom objasnjeno mi je da mi neka koscica u uhu 🤷♀️ od rodjenja nije kak spada 🕵️♀️😂 tj ide previse u koso i zato cim se malo prehladom uho mi se zacepi i da je tu jedino rijesenje operacija...
A o susjedima iz pakla.. Zao mi je to cuti jer je i moja obitelj bila upravi ta obitelj iz pakla i strasno mi je bilo to kao djetetu prozivljavati i jako sram i vjerujem da imam dozivotne traume od tog...
Roditelji su mi se hvala bogu rastali ali nazalost prekrasno.
Lucija007, žao mi je zbog tvog iskustva.
Znam sve o dječjem sramu.
💔💔💔
Mda, meni on ne luči hormone. Onak, simpatičan mi je, ali mi nije za rastrgat. Prije za druženje i zajebanciju.
S druge strane, na neke ovuliram čim ih vidim. Scena: MM i ja u kinu, na ekranu neki glumac (zaboravila sam koji mi je tad bio aktualan), a ja se zavalim na stolicu, uhvatim MM za ruku i krenem stenjati Aaaaah, gle ga kako je dobaaaaarrrr. A ovaj moj urla od smijeha i ne može me prestati gledati kako se otapam i upadam u hiper.
😂😂😂😂 ah, vremena kad se moglo bezbrizno ic u kino 🙆🏻♀️ ja sam Igre prijestolja gledala samo dok je ovaj moj bio aktualan. Inace uopce ne gledam takvu vrstu serija/filmova. Kad su ga ubili, e reko nece vise ni Ruska to gledat. Al bi mi svaki put muz, kad je ovaj bio u nekoj sceni, govorio: dobro, sad mos uvuc jezik 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
😂😂😂😂 ah, vremena kad se moglo bezbrizno ic u kino 🙆🏻♀️ ja sam Igre prijestolja gledala samo dok je ovaj moj bio aktualan. Inace uopce ne gledam takvu vrstu serija/filmova. Kad su ga ubili, e reko nece vise ni Ruska to gledat. Al bi mi svaki put muz, kad je ovaj bio u nekoj sceni, govorio: dobro, sad mos uvuc jezik 😂😂😂
Mislim da mi je sve jasnije zašto u 2020 nisam prirodno ostala trudna.
Za sve godine prije nemam objašnjenja, u kinima sam inventar.
💔💔💔
A sad ozbiljno. Mislite li da je glupo da u ponedjeljak zovem IVF polikliniku i tražim konzultacije uzevši u obzir da sam danas imala kiretažu?
Mislim, ne namjeravam ja ići u postupak prije veljače, ali bih rado krenula upoznavati ekipu pa da se kasnije lakše odlučim...
I vi koje ste bile u IVF, koliko su zaposleni? Daju li termine za prve konzultacije dosta brzo ili ih se čeka? Kako je prvi termin vama izgledao kod njih?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji