MTB
Lucyinthesky, između Grbavca i Maričića, ti preporučuješ kojeg? I misliš da su biolozi dobri?
Malo mi je Grbavac možda prezgodan. A i jedan biolog im je bonbončić.
Maričića nisam imala prilike upoznati, ali cure ga jako hvale.
Grbavac je komad, da, ali i meni bar jako topla osoba koja btw zna posao čini se i kliknuli smo skroz,ali ja doduše volim muške dr.
Bilozi, hm... Glavni je neki g. Dobec, njega nisam upoznala, onaj ultra zgodni je Matić, s njim sam komunicirala jednom dosta dugo telefonski u vezi spermia i (tad nisam znala kak izgleda 😁), a nakon aspiracije mi je došao u sobu reći da mu stanice izgledaju super. On je tad izgledao kao melem na ranu😎A sad zadnje, oplodnja i sve info oko nje,te razgovor prije transfera to smo obavili sa super simpa biologicom koja ima samo 26 godina(ja ostala u šoku). Detaljna, nasmijana i pristupačna.
Eto, moj dojam za sada, ali sve je to subjektivno.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
la_Reina_del_Sur, hvala
Pa da, to, budi čovjek. Ja obično patim u tišini, ne volim dodire (ne govorim to kao vrlinu, nego kao činjenicu), sad mi je samo trebao ljudski dodir. I to sam smireno tražila. A ona meni kaže hoću li sredstvo za smirenje?!?!? Luda baba.
Inače, ja svoj spontani i dalje ne smatram dramom. Ako se ponovi, to je drama. Ali ovako, to je regularna stvar koja se događa mnogim ženama i zapravo se rijetko ponavlja. Da, nije lako, da boli, ali nije drama. Imamo ovdje puno veće herojke koje su svašta prošle i dalje guraju.
lucija007, da, ni meni nije jasno. Osim ako nisu pojeftinili? Meni su od početka govorili i na telefon i uživo da je 4500 za gotovinu. Možda su tvoji kroasani ipak bili veći? Ili si platila doplatak na bolju sestru?
manemoj, ma od Sanjich su bili neki bezvezni. Ovi su baš macani.
Leoni, pravac hitna.
Eh, Anchyy123, ja sam svome prije aspiracije u minutu izračunala kad se treba isprazniti da bi imao optimalnu žetvu za aspiraciju.
Išla pogledati ovog tvoj biologa.. boooomeee 🤤😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anchyy123 napisala sam ti prije par str za folio man kapsule… Stvarno pokušajte. Moj je apstinirao i više i morfologija mu je bila 0. Ostalo je super.
Ja mislim da kod vas to nije problem nego da nalaz nije valjan. Nemoguće da nema apsolutno nikakvih vrijednosti, mislim moguće je ali to je u vrlo vrlo vrlo rijetkim slučajevima.. . Moj savjet ti je da idete u neku privatnu kliniku i ponovite spermio. A do tada neka slobodno koristi Folio Man.
Šta je doktor na to rekao??
Probat cemo s tim Folio manom svakako..doktorica mu je dala nalaz kroz vrata..tj sestra 😏 nitko mu nista nije rekao…
Nadam se da je samo greška 🙏🙏❤️
endometrioza
MTB
Lucyinthesky, između Grbavca i Maričića, ti preporučuješ kojeg? I misliš da su biolozi dobri?
Grbavac je komad, da, ali i meni bar jako topla osoba koja btw zna posao čini se i kliknuli smo skroz,ali ja doduše volim muške dr.
Bilozi, hm… Glavni je neki g. Dobec, njega nisam upoznala, onaj ultra zgodni je Matić, s njim sam komunicirala jednom dosta dugo telefonski u vezi spermia i (tad nisam znala kak izgleda 😁), a nakon aspiracije mi je došao u sobu reći da mu stanice izgledaju super. On je tad izgledao kao melem na ranu😎A sad zadnje, oplodnja i sve info oko nje,te razgovor prije transfera to smo obavili sa super simpa biologicom koja ima samo 26 godina(ja ostala u šoku). Detaljna, nasmijana i pristupačna.
Lucy moja, pored ovih komada nije ni čudo da si ti procvjetala 😂😂😂
Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
MTB
Bilozi, hm… Glavni je neki g. Dobec, njega nisam upoznala, onaj ultra zgodni je Matić, s njim sam komunicirala jednom dosta dugo telefonski u vezi spermia i (tad nisam znala kak izgleda 😁), a nakon aspiracije mi je došao u sobu reći da mu stanice izgledaju super. On je tad izgledao kao melem na ranu😎A sad zadnje, oplodnja i sve info oko nje,te razgovor prije transfera to smo obavili sa super simpa biologicom koja ima samo 26 godina(ja ostala u šoku). Detaljna, nasmijana i pristupačna.
Baš ću pratiti tvoju situaciju dalje.
Razmišljam da ih nazovem u ponedjeljak i tražim prve konzultacije, sumnjam da treba proći neko vrijeme od kiretaže samo da odem na konzultacije. Pa se razmišljam između Grbavca i Maričića. Grbavac mi je možda malo prezgodan, ali... dosta sam dobrog čula o njemu, vuče me da idem kod njega. A opet, netko je ovdje hvalio i Maričića.
A biolog čak dosta liči na mog muža Baš je njamica. Vidim da se i manemoj slaže sa mnom.
Kod biologa se ne bih usudila ići na vaginalni pregled, ali dala bih mu da se igra sa mojim jajnim stanicama
💔💔💔
la_Reina_del_Sur, hvala
Pa da, to, budi čovjek. Ja obično patim u tišini, ne volim dodire (ne govorim to kao vrlinu, nego kao činjenicu), sad mi je samo trebao ljudski dodir. I to sam smireno tražila. A ona meni kaže hoću li sredstvo za smirenje?!?!? Luda baba.
Inače, ja svoj spontani i dalje ne smatram dramom. Ako se ponovi, to je drama. Ali ovako, to je regularna stvar koja se događa mnogim ženama i zapravo se rijetko ponavlja. Da, nije lako, da boli, ali nije drama. Imamo ovdje puno veće herojke koje su svašta prošle i dalje guraju.
lucija007, da, ni meni nije jasno. Osim ako nisu pojeftinili? Meni su od početka govorili i na telefon i uživo da je 4500 za gotovinu. Možda su tvoji kroasani ipak bili veći? Ili si platila doplatak na bolju sestru?
manemoj, ma od Sanjich su bili neki bezvezni. Ovi su baš macani.
Leoni, pravac hitna.
Eh, Anchyy123, ja sam svome prije aspiracije u minutu izračunala kad se treba isprazniti da bi imao optimalnu žetvu za aspiraciju.
Ocito sam imala doplatak jer sam provela tamo cijelu jutarnju i docekala popodnevnu smjenu🤷♀️😒... Mozda po satu naplacuju🙈
MTB znam o cemu pricas i sama sam takva, sve mi je jasno ❤
Leoni ja sam imala prosli put hiper, a praktički i ovaj, ispa je blagi jer su mi odmah povecali Bromergon i to 2 dana prije aspiracije, a ovaj put sam dobila Dostinex od dana aspiracije, al sam strogo, ali STROGO mirovala prije i poslije aspiracije jer sam vidila da ide u iszom smjeri i pila tekućinu u ogromnim kolicinama. Takoder me mantalo tako kao tebe, ali ako je vec eskaliralo preporučam ti da se ipak ne zezas i odes u bolnicu.
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.
💔💔💔
Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.
Plačem 😂😂😂😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
La_Reina_del_Sur i inače piješ bromergon ili? Mislim ja ga pijem zbog prolaktin, znaš li zašto su ti ga dali?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji