Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    11. Prosinac 2020. 20:43

Ana12345- Na VV traže telefonski test 1.dc, ali često to nije izvedivo (pogotovo ako menga dođe za vikend) pa zato toleriraju da se obavi test kod njih (na Merkuru) ujutro taj 3.dc, a oni navodno vide nalaz vec isti dan pa u slučaju da je netko pozitivan odmah prestaje s pikanjem i to je to...
    MTB- zao mi je sto si morala prolaziti uopce kiretazu, a jos k tome s takvom nehumanom sestrom.
    Zbog toga je meni na VV skroz ok- a besplatno. Sestre su stvarno super, drže za ruku (tiskaju ruke na prsima) kod uboda.. tjese... nakon punkcije je stalno u sobi barem jedna, svaki čas ispituje kako smo, boli li... nakon transfera isto iako nema kaj boljet poslije niti je nekom zlo nakon transfera... 
    meni prije druge punkcije nije mogla uvest braunilu za venski put (zbog sale u slucaju potrebe za infuzijom il nečim) na jednoj ruci jer je bio podljev od vađenja krvi, na drugoj vena nije bila uopce vidljiva (i inace je tako) i nije me maltretirala ni bola bezveze nego pustila bez tog u salu da mi ne bude zlo na kraju od tog bodenja po veni, jer slucaju potrebe bi se u sali snasla i piknula da bas treba negdje... lijekove u mišic stvarno daju polako da čim manje peče..: ja nemam primjedbi... - za razliku kako čujem da je u nekim bolnicama i klinikama - ko na traci...
    Što se postupaka tiče - kod mene eto dva put uspjeha nije bilo, ali sam čula da u privatnik klinikama vole sprobavati na pacijenticama jer čim više put dolaze ponovo mogu platit pa nek plaćaju... - čula sam od jednog dr.koji ide na specijalizaciji drugog smjera u ZG-u...
    I na kraju imam za podijelit s vama jednu pozitivnu priču- moja kuma - nakon operacije endometrioze (pred godinu dana) prilikom koje je ostala bez jednog jajnika i jajovoda i dijela drugog i saniranja maternice te nakon jednog spontanog (prirodna trudnoca bez ploda pocetkom proljeca) sad u 1.postupku (u koji uletili naglo jer na dogovoru 9.dc imala folikul 15 mm) ostala trudna, vratiili joj trodnevni embric, brta 14.dnt 955, a sad nakon cca 10 dana od bete na uzv-u vec imaju 💓
    Tako da- ima nade za sve nas samo treba strpljenja!!!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:44

Nikita možeš i ono kad na oglasnu ploču stave poruku pa izadje na FB 😂 samo onda moraš biti i duhovita 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 20:47

Potpuno te razumijem, moja cijela zgrada je luda. Ovi gore imaju 3 psa i mačku, to skače i laje i grebe po podu cijeli dan, žena neurotična, muž mlakonja. Stariji sin pobjegao, ostala kćer sa Downovim. Mama joj često govori da je kurva, glupa, da bolje da je nije rodila, da začepi ž, da je nesposobna, lomi tanjur, baca stvari kroz prozor i tako to. Još dok je bio svekar zvao policiju ona sišla dolje i skoro ga nalupala, inače ima 15o kg svekar...
    A mi ti sad fino kad oni imaju šou odemo van pozvonimo na interfon i vratimo se, jer smo u prizemlju. Ili im nogometnom loptom lupam u plafon. Sa stokom nema razgovora. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 20:51

Nikitta, gdje me nađe. 
    Baš se danima pitam da li da pišem o svom slučaju. Ja u zgradi negdje imam luđake koji zlostavljaju svoje dijete ili djecu. Povremeno se navečer čuje urlanje, plač, nešto što zvuči kao udarci ili bacanje nečega, i to traje... traje... traje. Ne znam tuče li muž ženu i djecu, ili muž i žena tuku djecu, ili samo urlaju i bacaju stvari okolo a nikoga ne tuku... u svakom slučaju, nije dobro. A ne znam gdje su, odzvanja po cijeloj zgradi i teško je procijeniti položaj. S tim da ja živim u zgradi sa izvrsnom izolacijom i godinama nikoga nisam čula, kao da živim sama u zgradi.
    I iskreno, ja ne znam što bih. I sama sam zlostavljano dijete. Da je netko prijavio moje zlostavljače, vjerojatno bih im zamjerila jer ja to kao dijete tako nisam vidjela, vidjela sam da ja ne valjam. Sama prijava ne znam koliko pomaže, nije da mi imamo divan sustav. Družila sam se s djecom iz domova, nije ni to život. I nisam pametna.
    Ali ono što jest - osjećam baš ljutnju i mržnju prema tim ljudima. Često čujem MPO žene da zamjeraju ženama koje idu na pobačaje. Ja im ne zamjeram, smatram da svaka žena ima pravo na svoje tijelo i na svoju odluku i razumijem da je toj ženi neželjena trudnoća sličan problem i trauma kao meni moj neželjeni spontani.
    Ali ljudi koji odluče imati djecu, imaju tu nevjerojatnu sreću da imaju zdravu djecu, pa ih zlostavljaju.... e to jako jako zamjeram.
    Long story short, ne znam što ti savjetovati, samo suosjećam. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2020. 20:52

I da napomenem curica je divna ali dosta agresivna, tuče pse i psuje, jer joj je to bio odgoj. Jedino kad je na balkonu dočekam sa slatkišima ili npr. Čokoladnim muffinima koje obožava onda se razvesli. Baš mi žao te cure 🙄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:53

Nikitta

Sorry kaj vam spoilam komentiranje doktora, meni nijedan nikad nije zgodan, nitko meni nije zgodan od kad sam srela mužeka, i jebi ga, tu sam van vaših priča 😆
    Lucija ajme i ti ga imaš, od kada? Ma neka se tornja, jebena medicina, a nemaju pojma kako nastaje niti što uzrokuje 95% bolesti 🙄 Niš, imam ove ženske boleštine, i taj jebeni tinitus. TSH mi nekad zna šetat od 2 do 5, nisam na terapiji nikakvoj, samo ponekad bih TSH skidala s bkompleksom, selenom, jodom, uvijek bih uspjela skinut nazad na 2, tako da za sad nemam prave terapije.
    Mattan sramota me reći što sam sve probala za tinitus, nothing worked, a neki “tretmani” su mi ga samo pojačali. Neka ga, to je moj kompanjon do kraja života. Nikad nisam mislila da ću se naviknuti, ali eto, jesam. A meni je tišina ful važna, što je evidentno iz moje sage o susjedima iz pakla 🤣

Joj, ti si ko moja kolegica, kad smo na poslu raspravljale koji nam je glumac najzgodniji. Neko kaze Brad Pitt, neko ovo, neko ono, ja kazem Jason Momoa 💜❤💜💜❤💜😍😍😍, a kolegica kaze: meni je najzgodniji moj Marko 🤮🤮 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 20:55

Što se tiče zgodnoće, meni je MM totalni komad. U našoj vezi, on je definitivno onaj zgodniji. Ja sam pala na njegov izgled, on na moju unutarnju ljepotu 
    Ali to ne znači da i dalje nemam oči i ne cijenim prekrasne muške primjerke kad ih vidim. 
    A ovaj biolog je stvarno bonbončić.

💔💔💔

AuroraB
    11. Prosinac 2020. 20:58

Ahahhahah baš sam se nasmijala sad😃, najviše zato jer su meni danas bili svi spomenuti😂 Nije ni čudo što sam povratila od uzbuđenja😂
    Na aspiraciji mi je bio moj doktor M., a na UZV prije aspiracije sva trojica; moj medvjedić dobra srca, prezgodni dr. G., i the boss V.Š.  Embriolog M. em što je zgodan, em je totalno cool! Mi kako smo došli ranije, smo razmijenili par riječi sa kompletnim osobljem i svi su bili super volje, do trena dok ih ja nisam malo poljulala sa tim povraćanjem (vode čiste, da ne mislite da sam špagete rigala :-) )
    MTB ženska definitivno nema empatije ni ljubavi prema svome poslu,  njezin bed. A ti ćeš već sutra biti super i planirati daljni postupak💗 Meni je na prvom susretu doktor M. djelovao preopušteno i to me smetalo, ali svaki sljedeći susret je bio drugačiji i taman po mojoj mjeri. Uvidjela sam i da je puno stručniji nego sam mislila, jer koliko vidim u trendu je apsolutno sa svime što mi i same čitamo i istražujemo. Doktor Š. mi je radio jedan UZV,  dosta je ozbiljan i strog (iako je danas bio baš simpatičan) pa mi je drago da je to bilo samo jednom i da mi je moj doktor bio od početka do kraja, svaki puta osim tog jednog.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:58

Meni da je ovo biolog: https://ibb.co/88kNHzD , ja bi se sama i aspirirala i oplodila i transferirala i porodila 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    11. Prosinac 2020. 21:00

Ruska1986

Nikitta

Sorry kaj vam spoilam komentiranje doktora, meni nijedan nikad nije zgodan, nitko meni nije zgodan od kad sam srela mužeka, i jebi ga, tu sam van vaših priča 😆
    Lucija ajme i ti ga imaš, od kada? Ma neka se tornja, jebena medicina, a nemaju pojma kako nastaje niti što uzrokuje 95% bolesti 🙄 Niš, imam ove ženske boleštine, i taj jebeni tinitus. TSH mi nekad zna šetat od 2 do 5, nisam na terapiji nikakvoj, samo ponekad bih TSH skidala s bkompleksom, selenom, jodom, uvijek bih uspjela skinut nazad na 2, tako da za sad nemam prave terapije.
    Mattan sramota me reći što sam sve probala za tinitus, nothing worked, a neki “tretmani” su mi ga samo pojačali. Neka ga, to je moj kompanjon do kraja života. Nikad nisam mislila da ću se naviknuti, ali eto, jesam. A meni je tišina ful važna, što je evidentno iz moje sage o susjedima iz pakla 🤣

Joj, ti si ko moja kolegica, kad smo na poslu raspravljale koji nam je glumac najzgodniji. Neko kaze Brad Pitt, neko ovo, neko ono, ja kazem Jason Momoa 💜❤💜💜❤💜😍😍😍, a kolegica kaze: meni je najzgodniji moj Marko 🤮🤮 😂😂

Meni je još bolje kako je jedna moja uvjerena da je njen muž isti Jason Momoa i onda nam još pokazuje usporedne slike 😂😂😂 a bome nisu 😂
    Ali šta ja znam, meni je moj muž preseksi, onak znamo se voziti u autu, ja ga samo pogledam i baš me onako prodje 🥰 
    Ali nije da to znači da sam slijepa 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.