lucija007, tko ti kriv, mene je došlo 4500 i dobila sam račun.manemoj, baš gledam slike na njihovom webu. Mislim da prepoznajem ovu moju divnu, za ovu bičuru nisam sigurna, sumnjam na jednu ali ne znam. Eh, glupe maske, baš mi kvare koncept.
Ruska1986, pa i ja sam se stiltala, u krvi mi je govoriti svima Vi, i starijima i mlađima.
Ali, kao što rekoh, malo je ekscentričan, imam osjećaj da mu je srce na pravom mjestu i da fakat jest stručnjak pa prihvaćam i ovu stranu. Na kraju krajeva, meni je uvijek bitnije da je netko čovjek nego da je forma zadovoljena.
Recimo, ova nadrkanuša je svu formu zadovoljila. Ali nije ni Č od čovjeka. I da bude jasno, sve opraštam, i vodu i krv i sve. Ali to da me nije htjela uhvatiti za ruku dok sam plakala, ne opraštam.
Teja1408, sve razumijem i podržavam te u tvojoj odluci. Dođi navijati za mene u veljači, trebat će mi puno navijanja. A ja ću navijati za tebe i njegovati te na mojoj listi trudnica do poroda.
Ma kuzim ja tebe sta kazes... Ali svejedno su mi njegovi komentari neumjesni. Ne sumnjam da je vrhunski strucnjak, ali svejedno...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
lucija007, tko ti kriv, mene je došlo 4500 i dobila sam račun.manemoj, baš gledam slike na njihovom webu. Mislim da prepoznajem ovu moju divnu, za ovu bičuru nisam sigurna, sumnjam na jednu ali ne znam. Eh, glupe maske, baš mi kvare koncept.
Ruska1986, pa i ja sam se stiltala, u krvi mi je govoriti svima Vi, i starijima i mlađima.
Ali, kao što rekoh, malo je ekscentričan, imam osjećaj da mu je srce na pravom mjestu i da fakat jest stručnjak pa prihvaćam i ovu stranu. Na kraju krajeva, meni je uvijek bitnije da je netko čovjek nego da je forma zadovoljena.
Recimo, ova nadrkanuša je svu formu zadovoljila. Ali nije ni Č od čovjeka. I da bude jasno, sve opraštam, i vodu i krv i sve. Ali to da me nije htjela uhvatiti za ruku dok sam plakala, ne opraštam.
Teja1408, sve razumijem i podržavam te u tvojoj odluci. Dođi navijati za mene u veljači, trebat će mi puno navijanja. A ja ću navijati za tebe i njegovati te na mojoj listi trudnica do poroda.
Ajme i ja išla kod njih na web pogledati koja ima crnu kosu 🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo nalaz od muza..moze li mi netko rec dal ima ikakve nade 😭 s tim da je imao apstinenciju vecu od 7 dana jer je bio na terenu…
https://ibb.co/Y2jPgPV
Nema ti tu što tko komentirati, nalaz nije validan.
Apstinencija mora biti 3-5 dana, inače ne morate ni raditi test.
Ponovite nalaz, u međuvremenu nek pije dodatke prehrani.
💔💔💔
Evo nalaz od muza..moze li mi netko rec dal ima ikakve nade 😭 s tim da je imao apstinenciju vecu od 7 dana jer je bio na terenu…
Cini mi se da su mu leukociti poviseni? To je nekakva upala onda...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB saljem ti veeeeeeeliki virtualni hug za taj mali dodir sta ti je jutros treba, a nisi ga dobila 😔 (najgore je kad covik prestane bit covik, za sve ostalo ima lijeka)
I uuuuzasno mi je zaj sta si sve to prosla, al opet nekako kazu da niko od nas ne dobije kriz koji ne moze nosit,a ti si dokazala kolika si lavica i koliko imas snage, volje i zelje, a isto tako vremena i strpljenja za sve nas ovdje. Uvjerena sam da je tvoj idući dobitan od pocetka do kraja, to si itekako zasluzila i to ti zelim od cilog ❤.
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Pa ajd sad reci i to.. Mislim necu propasti za 500 kn... Ali meni je sestra CIM sam se dosla narucit dakle 2 dana prije kiretaze rekla da je cijena 5000kn ZA GOTOVINU 🤷♀️... I da, sam dobila racun ne bi im bio problem na tipkati 5000kn mogu i 6000ako zele, no nije u redu... Nek im bude...
Da nije bilo ovog s koronom privatno ionako ne bi isla ovako nisam imala nekog izbora. To ili cekati a cekati nisam mogla psihički.
Slažem se. Ne znam kako i prihvaćaju sa neadekvatnom apstinencijom.
Gdje si točno u Os radila? Ne izgleda mi kao nalaz iz Kbc Os od biologica....🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
*.Women_name.*, je da si 15 godina mlađa od mene, ali ja sam si isplanirala ići tvojim stopama. Sviđaju mi se.
S tim da ću ja ipak ići u stimulirani proces i imati smrzliće, trebaju mi.
Tiki92, ma ne treba sad cijelu sliku stvoriti radi jedne loše sestre i jednog lošeg iskustva. Moja prijateljica je rodila kod njih i oduševljena je. Meni se baš poklopilo da naletim na ovu babu. Sad mi je sve to i smiješno.
manemoj, ova divna je vjerujem V.C. I na slikama sjaji. Baš me zanima jesi li na nju naletila, koliko vidim, primalja je.
Cure, ne brinite za mene, ja se super osjećam. Napokon je gotovo, slobodna sam. Od sutra živim punim plućima, od ponedjeljka se pripremam za novi MPO koji će biti DOBITNI!!!! I ovaj put ću imati i smrzliće, samo da znate.
Lucyinthesky, između Grbavca i Maričića, ti preporučuješ kojeg? I misliš da su biolozi dobri?
Malo mi je Grbavac možda prezgodan. A i jedan biolog im je bonbončić.
💔💔💔
Slažem se. Ne znam kako i prihvaćaju sa neadekvatnom apstinencijom.
Gdje si točno u Os radila? Ne izgleda mi kao nalaz iz Kbc Os od biologica….🤷♀️
U Osijeku u bolnici..ma ponovit cemo svakako nalaz..
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
A Leoni to vaše 2 tjedna me sjetilo što mi je glavna sestra pričala. Došao par na inseminaciju, apstinencija 2 tjedna. Kaže ona pa to vam ne vrijedi ni ići na postupak, odnose morate imati po uputi, svaka 2,3 dana pa onda apst.kad vam doktor kaže.
I oni nju napadnu da šta je njoj, normalno je seksat se 2 x mjesečno!
Kaže ona tim tempom nećete ni napraviti bebu, a oni njoj da je seksualni manijak da to nije normalno imat odnos svaki drugi dan 😂😂😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji