Anchyy123 pa ne morate vi imati odnos, moze on to sam odraditi kad je na terenu. Jbga tako je i moj morao par dana prije nego je isao dati uzorak kad sam imala punkciju
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Evo nalaz od muza..moze li mi netko rec dal ima ikakve nade 😭 s tim da je imao apstinenciju vecu od 7 dana jer je bio na terenu…
https://ibb.co/Y2jPgPV
Po meni bakteriološka obrada, novi spermio s apstinencijom od cca 3 dana(mogu to oni i sami bez brige) i naručit se kod specijalista za mišljenje. U međuvremenu informirat se o suplementima i uvest strogo zdrav način života.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
*.Women_name.*, je da si 15 godina mlađa od mene, ali ja sam si isplanirala ići tvojim stopama. Sviđaju mi se.
S tim da ću ja ipak ići u stimulirani proces i imati smrzliće, trebaju mi.Tiki92, ma ne treba sad cijelu sliku stvoriti radi jedne loše sestre i jednog lošeg iskustva. Moja prijateljica je rodila kod njih i oduševljena je. Meni se baš poklopilo da naletim na ovu babu. Sad mi je sve to i smiješno.
manemoj, ova divna je vjerujem V.C. I na slikama sjaji. Baš me zanima jesi li na nju naletila, koliko vidim, primalja je.
Cure, ne brinite za mene, ja se super osjećam. Napokon je gotovo, slobodna sam. Od sutra živim punim plućima, od ponedjeljka se pripremam za novi MPO koji će biti DOBITNI!!!! I ovaj put ću imati i smrzliće, samo da znate.Lucyinthesky, između Grbavca i Maričića, ti preporučuješ kojeg? I misliš da su biolozi dobri?
Malo mi je Grbavac možda prezgodan. A i jedan biolog im je bonbončić.
Hahaha s ovim komentarima me odmah podsjetis na Sanjich kad ju je bilo strah aspiracije da doktoru ne kaže da je zgodan 😂 netko je slao sliku onog jednog koji i volontira, ja kod njega ne bi mogla 🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meni se jako slosilo sad, samo sto se ne onesvestim kad ustanem. I jako mi je muka. D aidem bolje?
Ja bih na tvom mjestu otišla u bolnicu. Što je sigurno da sigurno je. Možda ćeš dobiti bolju njegu i riješiti to do ponedjeljka 🙏🙏🙏❤️ budi dobro plizz 😊
endometrioza
Leoni nesvjestica po meni zahtjeva bolnicu... Sretno i javi nam se 💜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo nalaz od muza..moze li mi netko rec dal ima ikakve nade 😭 s tim da je imao apstinenciju vecu od 7 dana jer je bio na terenu…
https://ibb.co/Y2jPgPV
Po meni bakteriološka obrada, novi spermio s apstinencijom od cca 3 dana(mogu to oni i sami bez brige) i naručit se kod specijalista za mišljenje. U međuvremenu informirat se o suplementima i uvest strogo zdrav
Provjerit cu sa svojim ginekologom sta kaze na to sve..njegova doktorica mu nije ni objasnila nista na nalazu nego mu ga je sestra samo dala kroz vrata 😏 ma znam da da moze on to i sam obavit nego eto totalno je smetnuo s pameti da bi trebao to obavit par dana prije pretrage...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Anchyy123 napisala sam ti prije par str za folio man kapsule... Stvarno pokušajte. Moj je apstinirao i više i morfologija mu je bila 0. Ostalo je super.
Ja mislim da kod vas to nije problem nego da nalaz nije valjan. Nemoguće da nema apsolutno nikakvih vrijednosti, mislim moguće je ali to je u vrlo vrlo vrlo rijetkim slučajevima.. . Moj savjet ti je da idete u neku privatnu kliniku i ponovite spermio. A do tada neka slobodno koristi Folio Man.
Šta je doktor na to rekao??
endometrioza
la_Reina_del_Sur, hvala
Pa da, to, budi čovjek. Ja obično patim u tišini, ne volim dodire (ne govorim to kao vrlinu, nego kao činjenicu), sad mi je samo trebao ljudski dodir. I to sam smireno tražila. A ona meni kaže hoću li sredstvo za smirenje?!?!? Luda baba.
Inače, ja svoj spontani i dalje ne smatram dramom. Ako se ponovi, to je drama. Ali ovako, to je regularna stvar koja se događa mnogim ženama i zapravo se rijetko ponavlja. Da, nije lako, da boli, ali nije drama. Imamo ovdje puno veće herojke koje su svašta prošle i dalje guraju.
lucija007, da, ni meni nije jasno. Osim ako nisu pojeftinili? Meni su od početka govorili i na telefon i uživo da je 4500 za gotovinu. Možda su tvoji kroasani ipak bili veći? Ili si platila doplatak na bolju sestru?
manemoj, ma od Sanjich su bili neki bezvezni. Ovi su baš macani.
Leoni, pravac hitna.
Eh, Anchyy123, ja sam svome prije aspiracije u minutu izračunala kad se treba isprazniti da bi imao optimalnu žetvu za aspiraciju.
💔💔💔
Anchyy123 napisala sam ti prije par str za folio man kapsule… Stvarno pokušajte. Moj je apstinirao i više i morfologija mu je bila 0. Ostalo je super.
Ja mislim da kod vas to nije problem nego da nalaz nije valjan. Nemoguće da nema apsolutno nikakvih vrijednosti, mislim moguće je ali to je u vrlo vrlo vrlo rijetkim slučajevima.. . Moj savjet ti je da idete u neku privatnu kliniku i ponovite spermio. A do tada neka slobodno koristi Folio Man.
Šta je doktor na to rekao??
Probat cemo s tim Folio manom svakako..doktorica mu je dala nalaz kroz vrata..tj sestra 😏 nitko mu nista nije rekao...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
la_Reina_del_Sur, hvala
Pa da, to, budi čovjek. Ja obično patim u tišini, ne volim dodire (ne govorim to kao vrlinu, nego kao činjenicu), sad mi je samo trebao ljudski dodir. I to sam smireno tražila. A ona meni kaže hoću li sredstvo za smirenje?!?!? Luda baba.
Inače, ja svoj spontani i dalje ne smatram dramom. Ako se ponovi, to je drama. Ali ovako, to je regularna stvar koja se događa mnogim ženama i zapravo se rijetko ponavlja. Da, nije lako, da boli, ali nije drama. Imamo ovdje puno veće herojke koje su svašta prošle i dalje guraju.
lucija007, da, ni meni nije jasno. Osim ako nisu pojeftinili? Meni su od početka govorili i na telefon i uživo da je 4500 za gotovinu. Možda su tvoji kroasani ipak bili veći? Ili si platila doplatak na bolju sestru?
manemoj, ma od Sanjich su bili neki bezvezni. Ovi su baš macani.
Leoni, pravac hitna.
Eh, Anchyy123, ja sam svome prije aspiracije u minutu izračunala kad se treba isprazniti da bi imao optimalnu žetvu za aspiraciju.
😂😂😂😂 to treba znat izracunat 😂😂
Ma ja sam inace drama queen po prirodi pa je ovo meni totalna drama...ali evo sad ste me dosta umirile i definitivno cemo ponoviti nalaz kroz neko vrijeme..
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
Sortiraj odgovore
Najstariji