Lucy moja, pored ovih komada nije ni čudo da si ti procvjetala 😂😂😂
Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂
A gle, nije ni tvoj biolog za bacit 😉
Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈
I meni, definitivno, ali sladak je nekak sav onako kad priča i zgođušan i vježba neki crossfit čini mi se.
Ma je, jako je simpatičan..
Ovi tvoji su ipak druga razina.. kažem ja, fino si se upgradeala 😉
I to slučajno, ja do dana konzultacija nisam znala kod kojeg idem. A onda uđem unutra i vidim tog biologa. Ono wtf, gdje sam došla 🤣
Mi smo ovdje stare iskusnjare.. ovo slučajno nemoj nama prodavati 😂😂😂😂😂
I ja ću slučajno drugi put tamo 😂😂😂😂😂
Ti možeš tamo samo po 3. dijete ❤️😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.
Lik dođe u sobu i priča mi o stanicama, a ja ono, srušila se momentalno 🤦♀️
Da je došao prije aspiracije, ne bi ti ni trebao postupak
Stvarno je dobar. I kao što rekoh, liči mom mužu, ne bi se previše ni osjetila razlika u genetskom materijalu
Vidim ja, odluka je pala 😁Jedino kaj jbg, tamo ne znaš nikad tko će te "dopasti" na kojoj radnji 😁Ima i onaj drugi koji radi s ovim kao što rekoh.
Za konzultacije, da.
Za postupak, vidjet ćemo.
Mogu ja gledati sliku ovog biologa i dok ležim u drugoj klinici
💔💔💔
Baš ću pratiti tvoju situaciju dalje.
Razmišljam da ih nazovem u ponedjeljak i tražim prve konzultacije, sumnjam da treba proći neko vrijeme od kiretaže samo da odem na konzultacije. Pa se razmišljam između Grbavca i Maričića. Grbavac mi je možda malo prezgodan, ali… dosta sam dobrog čula o njemu, vuče me da idem kod njega. A opet, netko je ovdje hvalio i Maričića.
A biolog čak dosta liči na mog mužaBaš je njamica. Vidim da se i manemoj slaže sa mnom.
Kod biologa se ne bih usudila ići na vaginalni pregled, ali dala bih mu da se igra sa mojim jajnim stanicama
Ajd nek ti se jave i cure iz tima Maričić 😁
Inače, meni je moj dr bio zbilja od početka do kraja na svemu, ali kod njih koliko sam skužila to nije uvijen praksa, pa se može dogoditi da ti npr bude bilo koji od njih trojice ponekad. Recimo curi samnom u sobi je moj bio samo na aspiraciji i transferu.
Meni je Maricic bio na svim folikulometrijama i na aspiraciji i na transferu, ja sam odusevljena njime ❤💜 cak mi je nakon transfera rekao da mu slobodno javim da je test pozitivan, iako on ide na GO. Ja se nasmijala, a sestra mi govori:ali on vam to ozbiljno misli, bio bi presretan da mu javite da je test pozitivan. Nisam ga zvala 🙈 Mene je njegov pristup odusevio 😊😊 divan, divan covjek, a jos bolji doktor. Jako je pristupacan, a svejedno ima neku profesionalnu distancu. I prvi put mi je od pocetka Simunic na svakom pregledu bio. Pretprosli put sam zavrsila bila kod Grbavca pa sam i prosli put trazila opet njega jer je stvarno detaljan kod ultrazvuka. Ali meni je Maricic 💜❤💜❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ako budem još malo gledala sliku ovog biologa, samooplodit ću se.
Lik dođe u sobu i priča mi o stanicama, a ja ono, srušila se momentalno 🤦♀️
Da je došao prije aspiracije, ne bi ti ni trebao postupak
Stvarno je dobar. I kao što rekoh, liči mom mužu, ne bi se previše ni osjetila razlika u genetskom materijalu
Vidim ja, odluka je pala 😁Jedino kaj jbg, tamo ne znaš nikad tko će te "dopasti" na kojoj radnji 😁Ima i onaj drugi koji radi s ovim kao što rekoh.
Za konzultacije, da.
Za postupak, vidjet ćemo.
Mogu ja gledati sliku ovog biologa i dok ležim u drugoj klinici
Ajme plačem 😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jednog dana ako budem mijenjala kliniku morati ću dobro istražiti gdje mi neće biti neugodno i gdje se podsvjesno neću malo duže spremati 😂😂😂
Ozbiljno? Ajmeee meni djeluje da bi on prije mog muža "samooplodio" nego mene 🙈🙈🙈
I meni, definitivno, ali sladak je nekak sav onako kad priča i zgođušan i vježba neki crossfit čini mi se.
I to slučajno, ja do dana konzultacija nisam znala kod kojeg idem. A onda uđem unutra i vidim tog biologa. Ono wtf, gdje sam došla 🤣
A mogu i ovako, samo na konzultacije jel 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meni je Maricic bio na svim folikulometrijama i na aspiraciji i na transferu, ja sam odusevljena njime ❤💜 cak mi je nakon transfera rekao da mu slobodno javim da je test pozitivan, iako on ide na GO. Ja se nasmijala, a sestra mi govori:ali on vam to ozbiljno misli, bio bi presretan da mu javite da je test pozitivan. Nisam ga zvala 🙈 Mene je njegov pristup odusevio 😊😊 divan, divan covjek, a jos bolji doktor. Jako je pristupacan, a svejedno ima neku profesionalnu distancu. I prvi put mi je od pocetka Simunic na svakom pregledu bio. Pretprosli put sam zavrsila bila kod Grbavca pa sam i prosli put trazila opet njega jer je stvarno detaljan kod ultrazvuka. Ali meni je Maricic 💜❤💜❤💜❤💜
Ruska1986, hvala ti na pisanju o Maričiću. Nisi mi pomogla da odaberem, ali sam dobila potvrdu da neću faliti ni s jednim od njih dvoje.
Neeego, kakav ti je biolog?
💔💔💔
Baš ću pratiti tvoju situaciju dalje.
Razmišljam da ih nazovem u ponedjeljak i tražim prve konzultacije, sumnjam da treba proći neko vrijeme od kiretaže samo da odem na konzultacije. Pa se razmišljam između Grbavca i Maričića. Grbavac mi je možda malo prezgodan, ali… dosta sam dobrog čula o njemu, vuče me da idem kod njega. A opet, netko je ovdje hvalio i Maričića.
A biolog čak dosta liči na mog mužaBaš je njamica. Vidim da se i manemoj slaže sa mnom.
Kod biologa se ne bih usudila ići na vaginalni pregled, ali dala bih mu da se igra sa mojim jajnim stanicama
Ajd nek ti se jave i cure iz tima Maričić 😁
Inače, meni je moj dr bio zbilja od početka do kraja na svemu, ali kod njih koliko sam skužila to nije uvijen praksa, pa se može dogoditi da ti npr bude bilo koji od njih trojice ponekad. Recimo curi samnom u sobi je moj bio samo na aspiraciji i transferu.
Aha, opet si njega tražila, oooooook 😎
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
*.Women_name.*, je da si 15 godina mlađa od mene, ali ja sam si isplanirala ići tvojim stopama. Sviđaju mi se.
S tim da ću ja ipak ići u stimulirani proces i imati smrzliće, trebaju mi.Tiki92, ma ne treba sad cijelu sliku stvoriti radi jedne loše sestre i jednog lošeg iskustva. Moja prijateljica je rodila kod njih i oduševljena je. Meni se baš poklopilo da naletim na ovu babu. Sad mi je sve to i smiješno.
manemoj, ova divna je vjerujem V.C. I na slikama sjaji. Baš me zanima jesi li na nju naletila, koliko vidim, primalja je.
Cure, ne brinite za mene, ja se super osjećam. Napokon je gotovo, slobodna sam. Od sutra živim punim plućima, od ponedjeljka se pripremam za novi MPO koji će biti DOBITNI!!!! I ovaj put ću imati i smrzliće, samo da znate.Lucyinthesky, između Grbavca i Maričića, ti preporučuješ kojeg? I misliš da su biolozi dobri?
Malo mi je Grbavac možda prezgodan. A i jedan biolog im je bonbončić.
Tako je 💪🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Al ipak, nema do ovog frajera:
https://ibb.co/Hdnqrgy
🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A mogu i ovako, samo na konzultacije jel 😉
Ti nazovi i reci, dobar dan, koliko vam koštaju jedne konzultacije s biologom 😁
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji