Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:26

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

MTB

Baš ću pratiti tvoju situaciju dalje.
    Razmišljam da ih nazovem u ponedjeljak i tražim prve konzultacije, sumnjam da treba proći neko vrijeme od kiretaže samo da odem na konzultacije. Pa se razmišljam između Grbavca i Maričića. Grbavac mi je možda malo prezgodan, ali… dosta sam dobrog čula o njemu, vuče me da idem kod njega. A opet, netko je ovdje hvalio i Maričića.
    A biolog čak dosta liči na mog mužaBaš je njamica. Vidim da se i manemoj slaže sa mnom.
    Kod biologa se ne bih usudila ići na vaginalni pregled, ali dala bih mu da se igra sa mojim jajnim stanicama

Ajd nek ti se jave i cure iz tima Maričić 😁
    Inače, meni je moj dr bio zbilja od početka do kraja na svemu, ali kod njih koliko sam skužila to nije uvijen praksa, pa se može dogoditi da ti npr bude bilo koji od njih trojice ponekad. Recimo curi samnom u sobi je moj bio samo na aspiraciji i transferu.

Meni je Maricic bio na svim folikulometrijama i na aspiraciji i na transferu, ja sam odusevljena njime ❤💜 cak mi je nakon transfera rekao da mu slobodno javim da je test pozitivan, iako on ide na GO. Ja se nasmijala, a sestra mi govori:ali on vam to ozbiljno misli, bio bi presretan da mu javite da je test pozitivan. Nisam ga zvala 🙈 Mene je njegov pristup odusevio 😊😊 divan, divan covjek, a jos bolji doktor. Jako je pristupacan, a svejedno ima neku profesionalnu distancu. I prvi put mi je od pocetka Simunic na svakom pregledu bio. Pretprosli put sam zavrsila bila kod Grbavca pa sam i prosli put trazila opet njega jer je stvarno detaljan kod ultrazvuka. Ali meni je Maricic 💜❤💜❤💜❤💜

Aha, opet si njega tražila, oooooook 😎

A, jebi ga... Maricic nije mogao 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 20:29

Lucyinthesky, tražila ga je "jer radi detaljan ultrazvuk", if you know what I mean

Ruska1986, upravo si mi odgodila ovulaciju. 

💔💔💔

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:30

MTB

Ruska1986

Meni je Maricic bio na svim folikulometrijama i na aspiraciji i na transferu, ja sam odusevljena njime ❤💜 cak mi je nakon transfera rekao da mu slobodno javim da je test pozitivan, iako on ide na GO. Ja se nasmijala, a sestra mi govori:ali on vam to ozbiljno misli, bio bi presretan da mu javite da je test pozitivan. Nisam ga zvala 🙈 Mene je njegov pristup odusevio 😊😊 divan, divan covjek, a jos bolji doktor. Jako je pristupacan, a svejedno ima neku profesionalnu distancu. I prvi put mi je od pocetka Simunic na svakom pregledu bio. Pretprosli put sam zavrsila bila kod Grbavca pa sam i prosli put trazila opet njega jer je stvarno detaljan kod ultrazvuka. Ali meni je Maricic 💜❤💜❤💜❤💜
    Ruska1986, hvala ti na pisanju o Maričiću. Nisi mi pomogla da odaberem, ali sam dobila potvrdu da neću faliti ni s jednim od njih dvoje.
    Neeego, kakav ti je biolog?

💣💣💣💣💣💣 grrrr

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:31

MTB

Lucyinthesky, tražila ga je "jer radi detaljan ultrazvuk", if you know what I mean.Ruska1986, upravo si mi odgodila ovulaciju.

😂😂😂😂 on ti moze samo poboljsati ovulaciju. Kad ga vidis sa onom maskom... Mrnjauuuuuuu

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:32

A cure jeste lude 😂😂😂😂
    Ruska mislim da je sve jasno 😂😂😂😂
    A ovog kojeg si poslala na slici.. e kod njega bi mogla opušteno i bez spremanja 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:38

Nikitta

Part 3
    Da se razumijemo, svi nekad možemo izgubit živce, ali onda se govori o lošem ili neprihvatljivom ponašanju djeteta, a ne direktnim uvredama na osobnost djeteta. Pa to je mala curica, ni jedna ni druga, koja god da je bila, nema više od 10 godinica! Inače im ne posvećuje pažnje, ode s njima na kupanje, i onda bude na mobitelu non stop, djeca traže pažnju, rade pizdarije na bazenu, on ih ni ne korigira (odgaja), niti išta. Gledam to već drugo ljeto. Zgrada ima zajednički bazen, nekad se kupamo mi s našim klincima, ili nam dođu frendovi s djecom, te curice su maltene asocijalne, svako dijete koje im priđe da se igraju skupa, one se udalje i prave blesave. Nisam to nikad vidjela. Žena se čini okej, ali nju sam par puta samo vidjela u godinu i pol dana. Čujem je u zadnje vrijeme kako viče na malu, i to bude baš ono - Jebem ti mater, jesam li ti rekla da odmah dođeš? Ne znam, ja sam dijete koje je trpilo nasilje u obitelji, valjda sam preosjetljiva na to, evo ne mogu od jučer to zaboraviti kako se razgovarao s malom. Jutros je opet me probudio u 7.00 jer se dere s tom djecom i prepire svako jutro na hodniku, dok ja jednom ne puknem, ustanem s tom zamotanom nogom, i sva rasčupana otvorim vrata i kažem - Susjed, ovo je zgrada, sve se čuje, vičete ispred našeg stana već godinu i pol dana? A da se naviknete da niste sami?
    🤣🙈
    Evo ne znam, što bi vi na mom mjestu? Ne mogu više šutit! Meni je ured doma, po cijele dane ih slušam, muž ode u svoj ured, ali i njega su ispizdili. Pogotovo ako radi noćnu, legne u 6.30, zaspi, a onda ovi krenu dernjava od 7.00 dok se ne otele u vrtić, školu.

Mislim da si dugo trpila i ja bi im svakako rekla da ne zive u kuci, nego u zgradi i da se izvole skulirat. Ako se ne moze tako rijesit, pa valjda postoji predstavnik stanara kojem se mos zalit. Ili jos bolje, pocnite vi lupat i derat se svaki dan pa da vidi kako je to super 😡😡😡😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Prosinac 2020. 20:40

Nikitta baš tužno...neke od nas, tj sve od nas bi više od svega voljele imati to jedno "odvratno" dijete, kako ju on naziva. Stvarno užasno... Tko se sve naziva roditeljem 🙄🙄
    Vidiš kakav manijak još bi i tebi svašta rekao.. Ali svakako si u pravu, mislim da već previše i trpiš... Vrijeme je da porazgovaraš sa njim, apsolutno 😊

endometrioza

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 20:41

A ovo ponasanje prema curici... Sta rec, ja sam cula mamu koja svoje dijete naziva gnjidom. Eto 🤷🏻‍♀️ Ne kazem da te ne mogu izludit ta djeca(moja sestra ih ima troje i izlude ju) ali nikad im ne bi rekla da su gnjide, odvratni, glupi il ne znam sta... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

manemoj
    11. Prosinac 2020. 20:42

Joj Nikita šta da ti kažem 🙈 šteta što se ne družimo. U mom društvu sam ja ona koja uvijek svima kaže sve 🙄
    Ja ne znam šutiti a svima pase da netko kaže na glas a oni svi ostanu divni 🙄
    inače sam ful osjetljiva na to kad se tako na djecu viče pa bi sigurno reagirala.. ali ponavljam to sam ja 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    11. Prosinac 2020. 20:42

Ja nemogu vjerovat da možeš ikakvu uvredu rec svojoj djeci, ja to od svojih roditelja nikad nisam doživjela 😒 osim imena su me samo znali zvati kiki, bubica i tak 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.