Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    11. Prosinac 2020. 19:01

MTB

manemoj, ma ova divna sestra me zvala po imenu i to mi je bilo baš super, raznježilo me.
    Ova crna me nikako nije zvala, dobro da me nije kao kravu gurala naokolo.
    Da ponovim, ovo je sve do jedne sestre, nakon nje mi je svaka koja nije bila divna opet izgledala loše.
    Ako budem išla roditi tamo, pokazat ću MM koja je to, i on će se pobrinuti da mi ne dođe ni blizu.

Lucyinthesky, ma da, dobro se osjećam. Baš mi je drago da je gotovo. Vidim da će mi trebati još vikend da se malo odmorim od svega, ali nekako sam 10kg lakša sada. Nekako, nije dobro za nas da nosimo dugo to dijete u sebi kad ode. Baš kužim kako sam postajala sve više… otrovna, puna mržnje (koja se uvijek okrene prema meni), bolesna iznutra. Mislim, dovoljno je reći da sam dobila skoro 5kg u zadnjih malo više od tjedan dana, što je ono, svjetski rekord za bilo koga. Sad kreće opet moja lijepa lagana prehrana, suplementi, vježbanje, hodanje, ZRAK, nevjerojatno mi fali ZRAK i PRIRODA i biti van kuće… Vjerujem da je teško kad si zatvoren i radi čuvanja trudnoće, ali onda barem znaš zašto to radiš. Ovo je bio pakao, i iz dana u dan je sve više rastao.
    Na stranu zla bičura i jadni kroasančići, isplatilo se platiti ovu lovu za slobodu.
    Za ledeni čaj se slažem, skoro sam se ispovraćala. Preslatko, odvratno, samo sam žednija od toga.

E ovaj.. kad budeš mužu pokazivala tu sestru jel možeš i meni poslati sliku da pokažem mom mužu na koga treba paziti 😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 19:01

MTB

LUCIJA007

Hahaha
    A ja sam na ta 2 kroasana bila do cca 16 sati😒.
    Meni je bila jedna predivna sestra i stalno je bila s nama u sobi i svako malo nas pitala kako smo boli li nas sta,da li nam odgovara program na tvu.. Ja sam pila sok jos me pitala od cega volim rekoh sestro daj sta das gladna sam i zedna… Mozda te sestre danas nije bilo na odjelu.. Dok je odlazila jer je vec i zavrsila svoju smjenu pozdravila me i rekla da ona, sad ode i zazeljela srecu te me preuzela druga sestra na kojoj se vidi da radi taj posao eto da ga odradi i da me eto reda radi pitala MOGU LI SAMA, SE OBUCI…..

Evo nje opet.
    Ne možeš onaj vic nazvati kroasanom
    Po mene je muž trebao doći, ja rekoh nema šanse da ga čekam. Zvala Uber, i onda iz Ubera naručila dostavu hrane doma da dođe točno kad i ja, na vratima sam već jela
    Divna divna sestra je bila jedna sa dugom plavom kosom, isprepletena u pletenicu.
    Ova mrguduša je bila sitna i crnokosa, niš joj se ne da u životu.
    Da bude jasno, meni je ta jedna baba ostavila loš dojam, ostali su bili od OK do super.
    Doktor … traži malo vremena za navikavanje. Malo izgleda, zvuči i ponaša se kao da je ispao iz vica.
    Ali nemam osjećaj da je loš u svom poslu i dala bih mu se opet u ruke.

Ne znam, meni i to prelazenje na TI ne pase, pogotovo od takvog jednog profesionalca.. Ja radim u ducanu pa svejedno klincima od 15 godina govorim VI jer je to pristojno i profesionalno. Ne patim da me se "vika", ali nema mi seljackije stvari nego kad udje lik u ducan i krene:daj mi reci, jel imas, ... 🤯🤯🤯 Tlak momentalno na milion! A ovo:"beba te zajebava" mi je tek dno dna...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja1408
    11. Prosinac 2020. 19:06

MTB zao mi je sto si imala takvo iskustvo. 🥺
    Drago mi je da je proslo i da sad slijedi ono bolje 🥰
    Naravno da cu se tu i tamo javiti. 😊
    Naravno da ne mogu u potpunosti ni prestati citati sto se dogadja sa svima vama. Zanima me 🙈
    Ali svakako cu se potruditi da to bude u manjoj mjeri, cisto zato sto mislim da ce meni tako biti bolje. 

manemoj
    11. Prosinac 2020. 19:08

Ruska1986

MTB

LUCIJA007

Hahaha
    A ja sam na ta 2 kroasana bila do cca 16 sati😒.
    Meni je bila jedna predivna sestra i stalno je bila s nama u sobi i svako malo nas pitala kako smo boli li nas sta,da li nam odgovara program na tvu.. Ja sam pila sok jos me pitala od cega volim rekoh sestro daj sta das gladna sam i zedna… Mozda te sestre danas nije bilo na odjelu.. Dok je odlazila jer je vec i zavrsila svoju smjenu pozdravila me i rekla da ona, sad ode i zazeljela srecu te me preuzela druga sestra na kojoj se vidi da radi taj posao eto da ga odradi i da me eto reda radi pitala MOGU LI SAMA, SE OBUCI…..

Evo nje opet.
    Ne možeš onaj vic nazvati kroasanom
    Po mene je muž trebao doći, ja rekoh nema šanse da ga čekam. Zvala Uber, i onda iz Ubera naručila dostavu hrane doma da dođe točno kad i ja, na vratima sam već jela
    Divna divna sestra je bila jedna sa dugom plavom kosom, isprepletena u pletenicu.
    Ova mrguduša je bila sitna i crnokosa, niš joj se ne da u životu.
    Da bude jasno, meni je ta jedna baba ostavila loš dojam, ostali su bili od OK do super.
    Doktor … traži malo vremena za navikavanje. Malo izgleda, zvuči i ponaša se kao da je ispao iz vica.
    Ali nemam osjećaj da je loš u svom poslu i dala bih mu se opet u ruke.

Ne znam, meni i to prelazenje na TI ne pase, pogotovo od takvog jednog profesionalca.. Ja radim u ducanu pa svejedno klincima od 15 godina govorim VI jer je to pristojno i profesionalno. Ne patim da me se "vika", ali nema mi seljackije stvari nego kad udje lik u ducan i krene:daj mi reci, jel imas, … 🤯🤯🤯 Tlak momentalno na milion! A ovo:"beba te zajebava" mi je tek dno dna…

Ovo se slažem.. i ja sam davno radila u dućanu i kad mi se tako pojave, odmah izgubim volju za icim 🙄🙄🙄
    Meni je sad to s doktorom ok jer se nekako ugodno osjećam pa mi paše. Vjerojatno bi mi bilo čudno da mi je prvi put tako rekao 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 19:10

lucija007, tko ti kriv, mene je došlo 4500 i dobila sam račun. 

manemoj, baš gledam slike na njihovom webu. Mislim da prepoznajem ovu moju divnu, za ovu bičuru nisam sigurna, sumnjam na jednu ali ne znam. Eh, glupe maske, baš mi kvare koncept.

Ruska1986, pa i ja sam se stiltala, u krvi mi je govoriti svima Vi, i starijima i mlađima.
    Ali, kao što rekoh, malo je ekscentričan, imam osjećaj da mu je srce na pravom mjestu i da fakat jest stručnjak pa prihvaćam i ovu stranu. Na kraju krajeva, meni je uvijek bitnije da je netko čovjek nego da je forma zadovoljena.
    Recimo, ova nadrkanuša je svu formu zadovoljila. Ali nije ni Č od čovjeka. I da bude jasno, sve opraštam, i vodu i krv i sve. Ali to da me nije htjela uhvatiti za ruku dok sam plakala, ne opraštam.

Teja1408, sve razumijem i podržavam te u tvojoj odluci. Dođi navijati za mene u veljači, trebat će mi puno navijanja. A ja ću navijati za tebe i njegovati te na mojoj listi trudnica do poroda. 

💔💔💔

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

MTB ova zadnja rečenica za suplemente i planove me baš razveselila, to si ona ti koju poznajemo ovak virtualno 💪❤️
    Čekaj, šta si ono meni rekla pred koji dan, da su zapravo oni meni trebali platiti za propust… 😜😎
    Iskreno, nekako podsvjesno me ova cijela priča ne čudi, sli s druge strane, očekivala sam da usluga mora biti tip-top za tu lovu.
    I btw nakon 4 aspiracije tamo, ne mogu reći, sestre gore su ok, korektne, ali daleko od maženja itd, a ledeni čaj 🤦‍♀️🤣mogu ti reći da sam svaki put nakon prvog nosila vodu sa sobom, jer jebao ih fucking slatki čaj kad moram bit prosta 😈
    Ok, da ne budem grozna, kod aspiracija "na živo" me bilog pitao da li želim da me drži za ruku 😎

Ozbiljno? Baš si me iznenadila.. meni je sestra Barbara 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
    Onako neopisivo draga, pristupačna, stručna, svaki put poprica, kaže biti će sve dobro, prepričavala mi svoje iskustvo sa aspiracije.. ja sam s njom baš oduševljena. Ostale sam kratko vidila na aspiraciji ali su mi isto bile drage, ona koja mi je davala anesteziju me isto držala za ruku..
    I ja nakon aspiracije mogla birati šta ću piti 😅

Ma ok je Barbara, daleko od toga, skompale smo se bile i ona druga starija s kratkom kosom, ali npr nisam ni sada imala ništa "goru" sestru u Ivf-u, to je onaj dio value for money po meni, a ne ovo što je MTB dobila 🙄
    I recimo to što se tiče čekanja, ja sam tamo skoro uvijek čekala, na aspiracije, transfer i kasnije na papire, ono ponekad baš dugo, to mi isto nije bio plus. Ovdje sad recimo, sve je nekako puno uigranije recimo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986

Teja1408

MTB zao mi je sto si imala takvo iskustvo. 🥺
    Drago mi je da je proslo i da sad slijedi ono bolje 🥰
    Naravno da cu se tu i tamo javiti. 😊
    Naravno da ne mogu u potpunosti ni prestati citati sto se dogadja sa svima vama. Zanima me 🙈
    Ali svakako cu se potruditi da to bude u manjoj mjeri, cisto zato sto mislim da ce meni tako biti bolje.

Ne brini se.. Imas ❤ koje kuca i to je vec jako, jako puno! Nitko nam ne garantira da ce trudnoca bit savrsena, u niti jednoj fazi, ali treba ici korak po korak.. Kod tebe je sad sve ok i uzivaj do slijedeceg pregleda. Necu ti govorit da se opustis jer je to nemoguce. Ja sam vec polovicu prevalila pa svejedno stalno razmisljam i mozgam. Ali idem dan po dan i uzivam u svakom danu 😊 ti napravi kako je tebi najbolje, a zasad sve super izgleda 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anchyy123

Evo nalaz od muza..moze li mi netko rec dal ima ikakve nade 😭 s tim da je imao apstinenciju vecu od 7 dana jer je bio na terenu...

https://ibb.co/Y2jPgPV

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

• *.Women_name.*
    11. Prosinac 2020. 19:12

MTB

S tim je loš dio priče gotov. Doktor me opet pregledao, fora mi je da sam danas doživjela UZV preko stomaka (inače mi uvijek rade vaginalni, malo sam si mogla zamišljati kao da sam trudnica u filmovima).
    Podobnik mi je nahvalio maternicu i rekao da što se nje tiče mogu roditi još troje. Ne znam je li on to priča gluposti ili što, ali hvalio je oblik, stanje i debljinu endometrija i kaže da nema razloga da ja ne iznesem zdravu trudnoću, osim ako imam neki poremećaj - za što bih se trebala testirati (trombofilija & co).
    U tom drugom pregledu mi je bio draži, iako i dalje to Tikanje malo iritira, i taj njegov humor meni ne leži, ali bio je i nekako ozbiljniji i rekao mi da ne smijem odustati i da on stvarno ne vidi razloga da ne budem majka. Preporučio mi je da napravim obradu jer će mi možda trebati neka terapija, ali njemu to za sad izgleda kao slučajna greška i da bi drugi put trebalo biti OK: Bilo je lijepo to čuti.
    I konačno, tužit ću Lucija007 radi krivog reklamiranja, dobila sam dva jadna mala mini kroasana. Inače ne jedem kroasane, kad sam došla doma kupila sam kroasan ispred zgrade samo da se podsjetim kako to inače izgleda.
    Stvarno ne znam zašto ne daju neki normalni sendvič ili nešto zdravije za pojesti od ove čaše preslatkog ledenog čaja i tog jada od kroasančića.

Neznaam kj bi prije komentirala 😂 baš si me iznenadila, nisam to očekivala od njih. Za sestru nemogu vjerovati, jer bar se sestre boje kod privatnik jer znaju da su zamjenjive uvijek. Ja bi joj sigurno nešto rekla.  Što se tiče doktora, baš sam takvu sliku imala još od onog što je Lucija pričala, ali dobro ajde. E sad živo me zanima zašto moraš piti ledeni čaj baš? I na kraju, ja sam isto uvjerena da je kod tebe to slučajna greška koja se eto tako nažalost dogodila. Tako su i meni rekli da je slučajna greška i da će sljedeći puta biti ok 🙏🤞😁😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🌸TiKiDi🌸
    11. Prosinac 2020. 19:13

MTB jako mi je zao sto si imala takvo iskustvo s njima. Iskreno, malo su mi previse razvikani pa sam i sumnjala da u svemu tome mora biti neka caka. Najvise me naljutilo brisanje poda dok ti krvaris, mislim ono, zeno, zar ti je bitniji je... pod od pacijentice?!? Uzas. Da su te bar nahranili kak treba poslije svega, a ne dali dva prcoljka.

Meni je u ovom trenu najbitnije da je to poglavlje kod tebe zavrseno. Sad se oporavi pa u novi, bolji i sretniji pocetak. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.