S tim je loš dio priče gotov. Doktor me opet pregledao, fora mi je da sam danas doživjela UZV preko stomaka (inače mi uvijek rade vaginalni, malo sam si mogla zamišljati kao da sam trudnica u filmovima).
Podobnik mi je nahvalio maternicu i rekao da što se nje tiče mogu roditi još troje. Ne znam je li on to priča gluposti ili što, ali hvalio je oblik, stanje i debljinu endometrija i kaže da nema razloga da ja ne iznesem zdravu trudnoću, osim ako imam neki poremećaj - za što bih se trebala testirati (trombofilija & co).
U tom drugom pregledu mi je bio draži, iako i dalje to Tikanje malo iritira, i taj njegov humor meni ne leži, ali bio je i nekako ozbiljniji i rekao mi da ne smijem odustati i da on stvarno ne vidi razloga da ne budem majka. Preporučio mi je da napravim obradu jer će mi možda trebati neka terapija, ali njemu to za sad izgleda kao slučajna greška i da bi drugi put trebalo biti OK: Bilo je lijepo to čuti.
I konačno, tužit ću Lucija007 radi krivog reklamiranja, dobila sam dva jadna mala mini kroasana. Inače ne jedem kroasane, kad sam došla doma kupila sam kroasan ispred zgrade samo da se podsjetim kako to inače izgleda.
Stvarno ne znam zašto ne daju neki normalni sendvič ili nešto zdravije za pojesti od ove čaše preslatkog ledenog čaja i tog jada od kroasančića.
Hahaha
A ja sam na ta 2 kroasana bila do cca 16 sati😒.
Meni je bila jedna predivna sestra i stalno je bila s nama u sobi i svako malo nas pitala kako smo boli li nas sta,da li nam odgovara program na tvu.. Ja sam pila sok jos me pitala od cega volim rekoh sestro daj sta das gladna sam i zedna... Mozda te sestre danas nije bilo na odjelu.. Dok je odlazila jer je vec i zavrsila svoju smjenu pozdravila me i rekla da ona, sad ode i zazeljela srecu te me preuzela druga sestra na kojoj se vidi da radi taj posao eto da ga odradi i da me eto reda radi pitala MOGU LI SAMA, SE OBUCI.....
Teja1408, ako ti tako odgovara, ti se slobodno makni. Imaš zabavnu ekipu na Ljetne bebe 2021. Samo se ne zaboravi nama ovdje javiti ponekad sa vijestima, volimo mi netrudnice čitati kako vi trudnice uživate u svojim bebama.
Anchyy123, ako je apstinirao preko 7 dana, taj se nalaz ne računa. Mora biti 3-5 dana, trebao se isprazniti u tom roku (teren/neteren) da bi imali prave rezultate.
Leoni, samo odmaraj i ne misli o svojoj rodici. Njena priča nije tvoja priča. Ti prati svog doktora, svoje tijelo i vjeruj svojim bebama da će se uhvatiti u vrijeme kad to bude najbolje za njih.
Samara, mahnula ti je, awwwww
Eto vidiš da imaš što napisati, meni si već uljepšala dan
Što se poroda tiče, ne znam. Ta jedna sestra je bila baš loša. Ali druga je bila fantastična. Isto tako, ne bih išla kod njega da mi vodi trudnoću, nego kod ženske porodničarke, idem kod nje na pregled u siječnju pa ću vidjeti kako će mi sjesti. Nisam ih otpisala, ali sad imam više rezerve nego prije.
Doktor nije loš, samo je... drugačiji. Ginekologica koja mi je bila u utorak je bila divna. Čujem da je ova kod koje mislim preći isto divna. Nije crno - bijelo, još ću ih testirati.
💔💔💔
Cure koje idu na VV i trebale bi u 1mj na postupak,FET ..
Zvala sam ih jutros,oni rade od 11.01 do tada su na godišnjem, 1 dan ciklusa se testira i zove i pregled je 3 dan ciklusa,i 2 tjedna prije se šalje onaj trijažni obrazac mislim da je ostalo sve isto jedino što su na godišnjem početak mjeseca..
E i zanima me kako uklopiti to testiranje da bude prvi dan,meni varira menstruacija nikad nije točna u dan ,a živim u manjem gradu i moram se naručiti minimalno tjedan dana prije na testiranje i strah me da fulam dan ..
Pokušavam biti u toku, i pratit, ali stalno kaskam. Cure drzite se , ne nalazim bas neke rijeci utjehe i ohrabrenja ,samo mogu reci drzite se.
Cestitam na 💓
Znas li mozda jel rade iduci tjedan, da ne zovem bezveze? Hvala.
Pitala sam samo za 1 mjesec tako da neznam za idući tjedan,ali nedavno je neka cura pisala da idu oko Božića na godišnji pa pretpostavljam da bi mogli još idući tjedan raditi..
Ok, puno ti hvala.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Evo, obećala sam detaljan opis. Na kraju dana, ja sam stvarno dobro. Jako sam se bojala anestezije jer je nikad nisam primala, bojala sam se kiretaže. Stvarno je sve prošlo dobro, drago mi je da je sve gotovo i veselim se sad oporavku i novim počecima.
Da sam bila u državnoj bolnici, očekivala bih da je poneka sestra i ovakva kao ova moja nadrkanuša (iako je po mom iskustvu u hrvatskim bolnicama barem 70% sestara fantastično, i onda se omakne poneka zla vještica), u privatnoj bolnici me to šokiralo i kao ženu koja je navikla koristiti privatne usluge i traži value for her money poprilično razočaralo. Što će u jednom trenutku i biti iskomunicirano sa poliklinikom (kad budem bolje i ako ocijenim da ima smisla).
Dobra vijest je da, ako je vjerovati doktoru (a čak sam mu i vjerovala, to je bio dio kad je bio ozbiljan), trudnoća nije bauk za mene, po onome što se za sad može vidjeti. Očekivano je da iduću menstruaciju (danas mi se računa kao 1dc) dobijem manje više u sličnom razmaku kao što bih i inače dobila. I njima izgleda kao da je ovo sve dobro prošlo.
Od ponedjeljka krećem sa svojim suplementima i sa planovima za iudći postupak.
Da, nije mi to baš ok pristup za privatnu kliniku, nije za ni jednu ali pogotovo tamo. Mislim da bi definitivno trebala reklamirati jer mislim da i oni trebaju biti svjesni kakvo iskustvo pruzaju. Moram reći, na MPO dijelu su sestre uvijek baš fantastične tako da me ovo poprilično razočaralo jer i ja planiram jednog dana tamo roditi ali uz savršeni pristup sestara kakve su u MPO dijelu a ne ovakvih.
Inače i na MPO dijelu zovu imenom ali meni se to gore jako svidja, mene i sestra i doktor već po nadimku zovu, meni je to draže jer se osjećam ugodnije tamo. I isto ti s vremenom dr predje na ti ali kad osjeti da može, nije prvih par puta.
Drago mi je da je barem ovaj dio s doktorom prošao dobro, da ti je dao informacije koje su te nadam se malo smirile i to je onda najbitnije.
A sad u nove pobjede ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hahaha
Meni je bila jedna predivna sestra i stalno je bila s nama u sobi i svako malo nas pitala kako smo boli li nas sta,da li nam odgovara program na tvu.. Ja sam pila sok jos me pitala od cega volim rekoh sestro daj sta das gladna sam i zedna… Mozda te sestre danas nije bilo na odjelu.. Dok je odlazila jer je vec i zavrsila svoju smjenu pozdravila me i rekla da ona, sad ode i zazeljela srecu te me preuzela druga sestra na kojoj se vidi da radi taj posao eto da ga odradi i da me eto reda radi pitala MOGU LI SAMA, SE OBUCI…..
Evo nje opet.
Ne možeš onaj vic nazvati kroasanom
Po mene je muž trebao doći, ja rekoh nema šanse da ga čekam. Zvala Uber, i onda iz Ubera naručila dostavu hrane doma da dođe točno kad i ja, na vratima sam već jela
Divna divna sestra je bila jedna sa dugom plavom kosom, isprepletena u pletenicu.
Ova mrguduša je bila sitna i crnokosa, niš joj se ne da u životu.
Da bude jasno, meni je ta jedna baba ostavila loš dojam, ostali su bili od OK do super.
Doktor ... traži malo vremena za navikavanje. Malo izgleda, zvuči i ponaša se kao da je ispao iz vica.
Ali nemam osjećaj da je loš u svom poslu i dala bih mu se opet u ruke.
💔💔💔
MTB ova zadnja rečenica za suplemente i planove me baš razveselila, to si ona ti koju poznajemo ovak virtualno 💪❤️
Čekaj, šta si ono meni rekla pred koji dan, da su zapravo oni meni trebali platiti za propust... 😜😎
Iskreno, nekako podsvjesno me ova cijela priča ne čudi, sli s druge strane, očekivala sam da usluga mora biti tip-top za tu lovu.
I btw nakon 4 aspiracije tamo, ne mogu reći, sestre gore su ok, korektne, ali daleko od maženja itd, a ledeni čaj 🤦♀️🤣mogu ti reći da sam svaki put nakon prvog nosila vodu sa sobom, jer jebao ih fucking slatki čaj kad moram bit prosta 😈
Ok, da ne budem grozna, kod aspiracija "na živo" me bilog pitao da li želim da me drži za ruku 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ova zadnja rečenica za suplemente i planove me baš razveselila, to si ona ti koju poznajemo ovak virtualno 💪❤️
Čekaj, šta si ono meni rekla pred koji dan, da su zapravo oni meni trebali platiti za propust… 😜😎
Iskreno, nekako podsvjesno me ova cijela priča ne čudi, sli s druge strane, očekivala sam da usluga mora biti tip-top za tu lovu.
I btw nakon 4 aspiracije tamo, ne mogu reći, sestre gore su ok, korektne, ali daleko od maženja itd, a ledeni čaj 🤦♀️🤣mogu ti reći da sam svaki put nakon prvog nosila vodu sa sobom, jer jebao ih fucking slatki čaj kad moram bit prosta 😈
Ok, da ne budem grozna, kod aspiracija "na živo" me bilog pitao da li želim da me drži za ruku 😎
Ozbiljno? Baš si me iznenadila.. meni je sestra Barbara 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
Onako neopisivo draga, pristupačna, stručna, svaki put poprica, kaže biti će sve dobro, prepričavala mi svoje iskustvo sa aspiracije.. ja sam s njom baš oduševljena. Ostale sam kratko vidila na aspiraciji ali su mi isto bile drage, ona koja mi je davala anesteziju me isto držala za ruku..
I ja nakon aspiracije mogla birati šta ću piti 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB čitam tvoje iskustvo i nemogu vjerovati.. Toliko hvaljena klinika na sva zvona.. Očito se njima desio propust u zapošljavanju. Najviše me piknulo ovo za krvarenje i pod. Obrisala bi se od njenu kutu 🧐🧐
Neka to sve ostane iza tebe kao jedan loš dan i nemoj dozvoliti da ti ga loši i neprofesionalni ljudi do kraja unište. U daljnjim borbama ti želim svu sreću ❤️🙏
endometrioza
manemoj, ma ova divna sestra me zvala po imenu i to mi je bilo baš super, raznježilo me.
Ova crna me nikako nije zvala, dobro da me nije kao kravu gurala naokolo.
Da ponovim, ovo je sve do jedne sestre, nakon nje mi je svaka koja nije bila divna opet izgledala loše.
Ako budem išla roditi tamo, pokazat ću MM koja je to, i on će se pobrinuti da mi ne dođe ni blizu.
Lucyinthesky, ma da, dobro se osjećam. Baš mi je drago da je gotovo. Vidim da će mi trebati još vikend da se malo odmorim od svega, ali nekako sam 10kg lakša sada. Nekako, nije dobro za nas da nosimo dugo to dijete u sebi kad ode. Baš kužim kako sam postajala sve više... otrovna, puna mržnje (koja se uvijek okrene prema meni), bolesna iznutra. Mislim, dovoljno je reći da sam dobila skoro 5kg u zadnjih malo više od tjedan dana, što je ono, svjetski rekord za bilo koga. Sad kreće opet moja lijepa lagana prehrana, suplementi, vježbanje, hodanje, ZRAK, nevjerojatno mi fali ZRAK i PRIRODA i biti van kuće... Vjerujem da je teško kad si zatvoren i radi čuvanja trudnoće, ali onda barem znaš zašto to radiš. Ovo je bio pakao, i iz dana u dan je sve više rastao.
Na stranu zla bičura i jadni kroasančići, isplatilo se platiti ovu lovu za slobodu.
Za ledeni čaj se slažem, skoro sam se ispovraćala. Preslatko, odvratno, samo sam žednija od toga.
💔💔💔
Hahaha
Meni je bila jedna predivna sestra i stalno je bila s nama u sobi i svako malo nas pitala kako smo boli li nas sta,da li nam odgovara program na tvu.. Ja sam pila sok jos me pitala od cega volim rekoh sestro daj sta das gladna sam i zedna… Mozda te sestre danas nije bilo na odjelu.. Dok je odlazila jer je vec i zavrsila svoju smjenu pozdravila me i rekla da ona, sad ode i zazeljela srecu te me preuzela druga sestra na kojoj se vidi da radi taj posao eto da ga odradi i da me eto reda radi pitala MOGU LI SAMA, SE OBUCI…..
Evo nje opet.
Ne možeš onaj vic nazvati kroasanom
Po mene je muž trebao doći, ja rekoh nema šanse da ga čekam. Zvala Uber, i onda iz Ubera naručila dostavu hrane doma da dođe točno kad i ja, na vratima sam već jela
Divna divna sestra je bila jedna sa dugom plavom kosom, isprepletena u pletenicu.
Ova mrguduša je bila sitna i crnokosa, niš joj se ne da u životu.
Da bude jasno, meni je ta jedna baba ostavila loš dojam, ostali su bili od OK do super.
Doktor … traži malo vremena za navikavanje. Malo izgleda, zvuči i ponaša se kao da je ispao iz vica.
Ali nemam osjećaj da je loš u svom poslu i dala bih mu se opet u ruke.
Uglavnom.. Bila sam privatno na kiretazi te na Sv duhu i bilo mi je sasvim ok.. Za besplatno u usporedbi s ovim NIJE VRIJEDNO NOVACA! i na Sv duhu sam za 3 sata isla kuci a ovdje odradila cijelu jutarnju smjenu i do cekala i drugu na 2 MINI KROASANA za 5000kn...
Sortiraj odgovore
Najstariji