Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Svibanj 2019. 08:50

Isabela realno razmak izmedju testova je nekih cca 15h tako da moram ostat prizemljena i vjerovat da ce kroz koji dan se jasno uociti razlika izmedju testova. Za fet u prirodnom ciklusu treba imat ovulaciju, nama u Ri ne daju stopericu uopce u tom slucaju nego se prati kad folikul pulne i debljina endometrija. A druga varijanta koliko znam je da ti sprijece lijekovima tvoju ovulaciju i samo cekaju da endo dovoljno zadeblja zbog lijekova. Sretno! I da bude dobitno

Grizli
    15. Svibanj 2019. 09:05

Evo da ne bude da nisam htjela sliku staviti za ove sto imaju fetis na testove. Sad se skroz osusio ovaj od jutros. Gornji je od jucer. I ja i dalje vidim te sjene. Cak razmisljam da sad ne radim test do petka pa onda provjerim stanje jer ovu su premale oscilacije. 

• Kengurica
    15. Svibanj 2019. 09:12

Ma ja vidim crtu, a tek je 6dnt ako se ne varam. Ja jednostavno imam taj dobar osjecaj i od srca ti zelim da si trudna i da bude savrsena trudnoca.

15. Svibanj 2019. 09:12

Iskreno.. U kineze se ne kuzim😜... 
    Bila sam 3 put trudna, kad je beta rasla i test je tamnio i to vidljivo.. Kad je bila biokemijska bilo je Slicno ovako... 
    Ja se u te kineze ne razumijem i nadam se da je to zbog njih.. Ja priznam samo gravignost mini testove nikad mi nisu fulali a ispisala sam ih more a u trudnoci da ne govorim🙄... 

15. Svibanj 2019. 09:17

isabelagregorijan

grizli vaauuu, pa to je super! iako mi nije jasno zakaj ja slike ne mogu vidjet :(
    samo ti lijepo polako, super je kaj vidiš sjenu…
    i nemoj se zamarati kaj polako tamni, inače se beta dupla svaka dva dana, pa s obzirom da je vjerojatno jpš niska nije čudno kaj nije potamnila dovoljno, sutra ćeš bit najverojatnije iznenađena :)
    ja sam dobila mengu danas i naručila se za folikulometriju idući tjedan kod dr. zlodi hršak…meni je super ta doktorica, i nadam se da bu sve ok, izgleda da doktor nema vremena.
    cure koje imaju iskustva sa fetom, bitno je ulovit ovulaciju je li tako? tempirat dobro štopericu i to jel? a kaj ako ne bude ovulacije, jel se u tom slučaju radi fet ili ne? može li se dogoditi da se štoperica da prekasno, uglavnom molim savjete što sve može poći po zlu? da se znam pripremit. i da, jeste li počele piti sok od cikle od prvog dana menstruacije ili tek kada je završila?

Zavisi u kakav fet ides.. 
    Ja sad idem u fet s estrofemom bez ovulacije.. 
    1dc sam započela s estrofemom i kad endometrij bude zadovoljavaju e debel uvodi se utrogestan i za 5 dana transfer...
    Imas i fet s ovulacijom.. Bez lijekova gdje se prati rast vodeceg folikul i kad pukne uvodi se utrogestan i opet za 5 dana transfer.. Netko dobije i stopericu a netko ne zavisi sve od bolnice do bolnice... 

• Babylove
    15. Svibanj 2019. 09:26

Grizli pa meni se cini da zericu ipak je tamnija...joooj drzim palceve i na rukama i na nogama... i da je to to i da provedes sretnih 9 mj. I docekas svoj smotuljak srece napokon 💓

Vaki
    15. Svibanj 2019. 09:29

Grizli - ipak si popustila...😍 Baš mi je drago da si napravila test i nezaboravno uljepšala rođendan. Pa ja vidim razliku. Ovaj dolje je tamniji, tako da sve ide kako i treba... Meni je taj sok od cikle fuj! Koliko sam skužila doktoricu, Decortin ide od ovulacije, a Andol od transfera. Vidim da neki imaju drugačiju praksu pa mi sad nije jasno...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• ruška
    15. Svibanj 2019. 09:34

Grizli

Evo da ne bude da nisam htjela sliku staviti za ove sto imaju fetis na testove. Sad se skroz osusio ovaj od jutros. Gornji je od jucer. I ja i dalje vidim te sjene. Cak razmisljam da sad ne radim test do petka pa onda provjerim stanje jer ovu su premale oscilacije.

Uuuuuu super🙂ja vidim razliku,deblja je😀🙂😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Beba
    15. Svibanj 2019. 09:36

Ajme Grizli pa ti si trudna! Kako se veselim zbog tebe,ma pusti crtice- nije ni meni svaki dan tamnila,niti sam imala neku ogromnu betu nakon 3 tj. Ako želiš vidjet tamniju kupi onaj iz Bipe test ,on detektira već od 10. Ma kako divno,a vidim da si i rođendan imala,koji poklon! Neopisivo se veselim,iako te ne poznajem,ali imam osjećaj isto kao da je netko moj.
    Kengu kako si ti? Jesi  postala svjesna trudnoće. Meni je dugo trebalo, uvijek kad sam išla na neke kontrole mislila sam da će mi uzet trudničku knjižicu - kao šta će meni to kad nisam trudnica🤦. Valjda to tako bude kad nešto jako želiš.
    Moj miš ima već 9 tjedana i lijepo napreduje,ima već 6.5 kg ,spava do jutra i općenito nije zahtjevna beba.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

15. Svibanj 2019. 09:40

Grizli

Pa ali i meni se cini da je ovaj donji tamniji...
    Uzivo ti to bolje vidis ali ovako na prvu kad pogledam meni je tamniji.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.