Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 22:11

Luca87

marijaiva

Luca87

Grizli ja isto vidim sjenu!!! Držim palčeve na najjače za debljanje ( sjene i tebe 😉).
    Marijaiva jesi radila testove i dali si na osnovu nalaza dobila decortin, fragmin, andol? Dali je doktor te lijekove odbacio unatoč nalazima?
    Nešto razmišljam kako bi se kljoknula andolom na svoju ruku….

Ja sam radila puno testova, Imunologiju, trombofiliju, stitnjacu, kariograme.. Jako puno nalaza ja imam u ove 4 godine….
    Sve je kod mene uredno no unatoc tom na vv su mi dali eto tak da probamo i s tim, i jedino s tim sam i zatrudnila…

A čuješ, očito ti nešto od tih lijekova pomaže implantaciji. Ja nisam radila još imunologiju i trombofiliju, što da kažem, u ove 3 godine nezatrudnjivanja još nitko nije tražio… ali baš imam neki osjećaj da mi s trombofilijom nešto ne štima, a od andola 100 mi ionako neće biti ništa. Samo mi molim te reci kojim dc bi ga počela uzimati?
    A nalaze planiram na svoju ruku napraviti

Andol mozes i od sutra... Meni su na vv rekli da se on moze pocet pit i 3 mj prije planirane trudnoce kao i folate Npr...
    Pa pokusaj nekako nazicat testove na trombofiliju bar.. Ne znam kako ti je soc. Gin siroke ruke.. Moze ti dati i on uputnicu ili lijecnik opce prakse....

Grizli
    14. Svibanj 2019. 22:16

Sunshine ajme ti stvarno imas vec fanj tih simptoma. Kod mene ne grudi jesu teze, al nista to nije extra. Cak mi ni ne bole uopce. Al taj donji dio trbuha i ledja bas onako drukciji osjecaj nego inace. I ono sta je meni fascinantno tople noge a inace mi budu santa leda. Temp ne uzimam za ozbiljno jos jer i od progesterona može biti.
    Jooj cure hvala vam sta vidite moju sjenu sad stvarno mogu mirno ici spavat bez mozganja jesam luda ili nisam. A sutra sto god dan donese ne mogu se ziva izjesti opet ako je plus dal ce biti to to. I da slazem se ljepsi poklon za rodjendan nisam mogla niti sanjat. 

• Luca87
    14. Svibanj 2019. 22:16

Mislim da neću imat problema s uputnicama. Hvala ti

• Babylove
    15. Svibanj 2019. 06:58

Ajde Grizli di si sada.. nije valjda da danas duze spavas... jesi lo pišnula tog kineza 

15. Svibanj 2019. 07:11

Babylove

Ajde Grizli di si sada.. nije valjda da danas duze spavas… jesi lo pišnula tog kineza

🤣🤣🤣🤣🤣
    To sam i ja maloprije htjela poslati.. 
    Do sad pisanje svako malo sad kad treba nema je a zna da mi cekamo🤔😂😂

• Blacky89
    15. Svibanj 2019. 07:22

Ajde Grizli svi cekamo 🤗

Grizli
    15. Svibanj 2019. 07:49

Marijaiva ti me izazvala da u 3h ujutro radim test. 😒 Pa nisam spavala do 5 i sad sam tek se probudila. Crtice su jednake, probala i sad ujuto isto al na sva tri testa je isti intenzitet, al mi je lh trakica potamnila dosta. Posto nisam znala sta sam jucer vidila isla sam lh raditi i jucer crtica na lh trakici je bila sjena jedva vidljiva, a danas se vec dobro vidi. Pa sad cemo vidit mislim da je prerano da bi ista rekla sa sigurnoscu da je to plus, al po mojim cicama i trbuhu rekla bi da mengu necu danas dobiti. Daj boze da se varam. 

15. Svibanj 2019. 07:58

Grizli

Marijaiva ti me izazvala da u 3h ujutro radim test. 😒 Pa nisam spavala do 5 i sad sam tek se probudila. Crtice su jednake, probala i sad ujuto isto al na sva tri testa je isti intenzitet, al mi je lh trakica potamnila dosta. Posto nisam znala sta sam jucer vidila isla sam lh raditi i jucer crtica na lh trakici je bila sjena jedva vidljiva, a danas se vec dobro vidi. Pa sad cemo vidit mislim da je prerano da bi ista rekla sa sigurnoscu da je to plus, al po mojim cicama i trbuhu rekla bi da mengu necu danas dobiti. Daj boze da se varam.

Ja bi rekla da ti kinezi ne valjaju i da si ti trudna😍

Grizli
    15. Svibanj 2019. 08:06

Marijaiva da ne filozofiram previse ja sam vec bila trudna i jutros kad sam sad vidila rezultat nonsalantno sam odlozila test i porucila mu ljencino, onda sam umocila u isti uzorak i lh trakicu. Negdje sam citala da ti kinezi su bazdareni na 50 i ako je tako svjesna sam da to ne mogu vec imat hcg u urinu toliki. Uopce se ne zamaram trenutno sto se taj kinez zajebava samnom. Jutros sam se probudila opet bas happy i meni je iskreno najvaznije ako je trudnoca zaista u pitanju onda nek ide sve svojim tokom kako treba bez forsiranja i zurbe samo zelim da bude uspjesna ma makar skroz debelu crtu ugledala za 10 dana. Ja cu kako Nikita kaze u svojoj glavi biti trudna dok se ne dokaze suprotno. 

isabelagregorijan
    15. Svibanj 2019. 08:39

grizli vaauuu, pa to je super! iako mi nije jasno zakaj ja slike ne mogu vidjet :(
    samo ti lijepo polako, super je kaj vidiš sjenu...
    i nemoj se zamarati kaj polako tamni, inače se beta dupla svaka dva dana, pa s obzirom da je vjerojatno jpš niska nije čudno kaj nije potamnila dovoljno, sutra ćeš bit najverojatnije iznenađena :)
    ja sam dobila mengu danas i naručila se za folikulometriju idući tjedan kod dr. zlodi hršak...meni je super ta doktorica, i nadam se da bu sve ok, izgleda da doktor nema vremena. 
    cure koje imaju iskustva sa fetom,  bitno je ulovit ovulaciju je li tako? tempirat dobro štopericu i to jel? a kaj ako ne bude ovulacije, jel se u tom slučaju radi fet ili ne? može li se dogoditi da se štoperica da prekasno, uglavnom molim savjete što sve može poći po zlu? da se znam pripremit. i da, jeste li počele piti sok od cikle od prvog dana menstruacije ili tek kada je završila? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.