Radila sam do kraja jer sam se dobro osjećala. Pa tvoja trudnoća je ista kao i sve ostale, samo je put bio drugačiji. Ako se ne osjećaš dobro ili imaš zahtjevan posao onda ideš na bolovanje, a ne da moraš. To su stvarno pretjerivanja.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Isabela - cikla, eh... Opet razna tumačenja... Kreni nakon mjesečnice i popi dvije čaše dnevno. Ako ti je endometrij tanji onda povećaj dozu kao naša Grizli. Mislim da je ona par dana pila i po litru soka? I čarobna formula naše Nikitte - termofor nakon transfera...
🤞❤️🙏
Radila sam do kraja jer sam se dobro osjećala. Pa tvoja trudnoća je ista kao i sve ostale, samo je put bio drugačiji. Ako se ne osjećaš dobro ili imaš zahtjevan posao onda ideš na bolovanje, a ne da moraš. To su stvarno pretjerivanja.
To sam si nesto i mislila..nema ona zahtijevan posao.Moj posao je fizicki i radim sa kemikalijama ja cu morati ici..premda mi je to tlaka biti doma,ali sta se mora nije tesko.🤞💪Ja sam prvu trudnocu radila do 8 mj jel sam se kako kazes osjecala dobro i sve bilo skolski.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sto se tice macke... ja vec imam 6 godina macku koja je i unutra i vani... u mazimo se puno i psa 2 godine koji isto tako ulazi i izlazi van.. on cak i spava sa nama... nikad nismo nesto bolesni bili osim prehlada... i lomim se oko toga dali da radim test ili ne.. jer u slucaju da pokaze da je pozitivan ne znam sto bi.. ali ja se svojih ljubimaca odreci necu, ne mogu i ne zelim.. mozda glupo zvuci ali je tako.. volim ta dva bica svim srcem i zbilja ih smatram clanom obitelji.. mozda netko time misli da sam neki frik ali nije me briga.... odrasla sam uz zivotinje i oduvjek sam bila slaba na njih.. jedino sto eto dok se nisam udala i odselila nisu spavale i toliko boravile unutra samnom je roditelji nisu dopustali.. znaci i macka( ona malo manje jer je prgava) i pas odkada prolazimo kroz mpo vode ne odvajaju se od mene.. svaki postupak koji sam prosla pas je spavao priljepljen uz trbuh nisam smjela sjest da nije skocio u krilo.. i tako je skroz... kada god da sam pustila suzu je skako na mene i ajmo reci grlio..
Da, Medo u tom slučaju je bolje da si doma. Ne daj Bože da se nešto desi pa da se lupaš po glavi jer nisi ostala doma. Čim dalje od kemikalija... Meni je i ovako muka od njih.
🤞❤️🙏
Da, Medo u tom slučaju je bolje da si doma. Ne daj Bože da se nešto desi pa da se lupaš po glavi jer nisi ostala doma. Čim dalje od kemikalija… Meni je i ovako muka od njih.
Naravno,to sam si vec nacrtala..jos samo treba doci to trudnoce😂😂..pa cemo mi lako.Onda i ti dalje od njih...
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ja se svojih životinja isto ne bih odrekla nema šanse... a ne bi ni suprug. Mačka je poklon od njega dok smo jos bili tek krenuli vrpat nesto... To je od njegove stare mačke bilo mladunce, tako da se nakon nakon nekoliko godina, ja zezam, vratila natrag odakle je i dosla kod mene 😂 I eno je, nekidan napunila 11 godina, tako da nam je ona “bebica” jer je jedina u kuci. Mi smo oboje imali kućne ljubimce i kao mali tako da poludila bih da nemam životinje. Mozda smo malo i pretjerali al dobro... 4 velika psa i mačka.
Moze li me koja od vas uputiti na neku ljekarnu u kojoj su jeftiniji lijekovi?Radi se o Gonal 300 i Cetrotide 0.25...Zagreb i bliza okolica.
Dakle, da rezimiramo; dvije trudnice i mogu slobodno piti kavu ujutro prije TORCH-a
Sad sam se malo zabrinula oko te toksoplazme. Udomila sam mačka prije godinu dana. Inače imam dva psa i mi svi u kući smo prilično zdravi i jakog imuniteta.
Ne brini, odi se testiraj na toksoplazmozu i torch, ja imam 2 mačke 12 god pa nemam tokso. Ove druge sam nekad davno bila u doticaju pa sam stekla imunitet. Važno ti je da mužu uvališ da čisti pijesak i nemoj da te mačak tipa ogrebe u trudnoći, izbjegavaj takvu vrstu igre s njim i to ti je to. Ako ga možeš držati skroz u kući bilo bi najbolje. Ako ti mačak izlazi vani pazi da je dobio sve za parazite, buhe, ne daj mu sirovo meso jesti i odnesi ga cijepiti protiv zaraznih bolesti za slučaj da nisi. Mačke su inače vrlo uredne i čiste životinje. Kod mikrobiološke pretrage ti se gleda da ti IgM nije pozitivan jer on ukazuje na akutnu infekciju. Ako ti je IgG pozitivan onda si nekada bila u doticaju s nekim virusom i imaš imunitet. Za slučaj da i budeš pozitivna dobit ćeš odmah terapiju. Ali vjerojatnost za tokso je stvarno minimalna. Moraš inače izbjegavat napola obrađeno i sirovo meso, dobro prati salatu i povrće. Možeš u vodu staviti malo sode bikarbone.
Sortiraj odgovore
Najstariji