Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 19:54

Hani

Marija iva, nije da smo im već računali datum, odabrali imena, i kolica, i krevetić i izvannastavne aktivnosti, faks i ostalo😁😁😁😁

Naravno da ne Boze me sacuvaj
    Pa to bi bilo totalno bolesno😅😅😅

14. Svibanj 2019. 19:55

Grizli

Auuu zenice sto ste vi napisale svasta od kad sam zadnji put bila. Ja odmaram skrsio me rucak od 5 sati. 😒 Kriza ne bole i osjecam stalno u donjem dijelu trbuha taj osjecaj ko da mi je kraci trbuh. Tako da kad aam dosla s posla nisam imala mira i prije nego su mi dosli gosti jednog kineza sam obavila i sad ne znam sto da mislim. Muzu nisam ni rekla da sam sa kinezom se druzila jer mi se cini da mi se prividjaju crtice, ne zelim ga masirat svojim psihozama. Al ja sam danas tako happy pa makar mi se i pricinjavalo ne uzimam za ozbiljno ovog kineza. Ovo za 2.dijete nisam se raspitivala u Rijeci uopce mogu se malo raspitat puno je cura tamo dolazilo sa dijecom koja su iz ivf postupaka pa ne znam dal su dolazile na fet ili nove postupke al cesto sam ih sretala.

De sliku na sunce
    Umoci jos jedan
    Imas ih hrpu
    Jedan vamo tamo Sta sad
    Ja super vidim sjene😜😂😂😂

• Hani
    14. Svibanj 2019. 20:02

Potpisujem😁😁😁

• Blacky89
    14. Svibanj 2019. 20:03

Grizli ajmo cekamo sliku 😊😊😊😊
    Vjerujem da smo sve nestrpljive 🙉🙈

sunshine25
    14. Svibanj 2019. 20:06

Ajde grizliiii 😍😍 baš smo obje sjenovite 😎

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    14. Svibanj 2019. 20:07

A sto se tiče novog zakona... bilo bi super kad bi povećali broj stimuliranom postupaka... al mene je vise strah da oni nece nesta dobro sjebat (morala sam se tako izrazit)... smanjit broj dozvoljenih stanica za oplodnju ili tako nesto... Vidite da ove udruge i osobe koje se protive MPO-u iskaču iz paštete. 

Grizli
    14. Svibanj 2019. 20:07

sunshine25
    14. Svibanj 2019. 20:08

Ja je vidiiiiim!!!! 😍😍 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Grizli
    14. Svibanj 2019. 20:10

To sam odmah slikala nakon sta sam test napravila, al sad kad gledam ga mi izgleda mozda cak i jasnije. Umislila ili ne, nista ki nece ovi dan pokvarit... Tako da ujutro piskim 2.kineza ching lin je pao danas, a sutra je na redu mao chun 🤣 valjda necu ujutro zaborviti. Toga cu gledat iz svih kuteva. Da cujem vase misljenje o ching linu?

• Hani
    14. Svibanj 2019. 20:18

Vidljivo😁kad znamo što tražimo😁 baš ste sjenovite, kako kaže sunshine. Suuuupeeer! Prava rođendanska sjena🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.