Grizli moje stručno oko za detalje vidi razliku, na donjem testu je sjena tamnija! 👏👏👏Sad samo da sve ide najboljim mogućim tokom! Sunshine također lijepe crte, vidi se tamnija razlika.. Bit će to sve super😊 Sretno cure! 🍀🤞😘
Cestitam cure dvije trudnice manje na forumu..idemo dalje tako☺🤞💞samo pozitiva
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Dakle, da rezimiramo; dvije trudnice i mogu slobodno piti kavu ujutro prije TORCH-a
Sad sam se malo zabrinula oko te toksoplazme. Udomila sam mačka prije godinu dana. Inače imam dva psa i mi svi u kući smo prilično zdravi i jakog imuniteta.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala vam cure! Ja idem bez estrofema. Meni dr reko 8 dc folikulometrija, pa onda opet za par dana pa kad folikul naraste dovoljno stoperica i onda utrogestan, i sad meni u glavi svasta, kaj ak nebu ovulacije ovaj put, tak i tak su mi hormoni zrondani, ne znam kaj bude.
Kaj se tice testova, cestitam obadvjema cure jer crtice na ocigled tamne. Vadenje krvi na taste samo za kks i ogtt sam isla, za sve ostalo sam pila kavu.
I kaj za ciklom, od kad ste ju pile i koliko dnevno?
[/url
Marijaiva 😂😂😂😂
Lilypie mozes slobodno pit kavu 😂
A sto se tiče TORCH-a, ja isto imam macku, no isključivo kućnu macku (nije bila u šetnji vani 11 godina) sto znaci da se ne bi trebala imati gdje sustresti s toksoplazmozom. Al nekako me uvijek to muci... dal bih trebala pravit test il ne?
Cure mozete mi reci dali poslje transfera treba strogo mirovati i ici na bolovanje?I ako dode do trudnoce dali obavezno ici na cuvanje ili?Cura jedna je pricala da joj je dr rekla da mora strogo mirovati i cuvat trudno do wc i natrag...pa sad neznam jel uvelicava ili je istina🙄
Lh 8.3
🤞🤗
Cure mozete mi reci dali poslje transfera treba strogo mirovati i ici na bolovanje?I ako dode do trudnoce dali obavezno ici na cuvanje ili?Cura jedna je pricala da joj je dr rekla da mora strogo mirovati i cuvat trudno do wc i natrag…pa sad neznam jel uvelicava ili je istina🙄
Meni nikad poslije transfera nije rečeno da moram strogo mirovat. Ono, umjereno i bez dizanja teškog. Prvi put mirovala tri dana, drugi put otišla raditi. Rezultat je isti, negativan E jedino sad ako ona ima nekakvih problema, to je onda druga priča.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure mozete mi reci dali poslje transfera treba strogo mirovati i ici na bolovanje?I ako dode do trudnoce dali obavezno ici na cuvanje ili?Cura jedna je pricala da joj je dr rekla da mora strogo mirovati i cuvat trudno do wc i natrag…pa sad neznam jel uvelicava ili je istina🙄
Meni nikad poslije transfera nije rečeno da moram strogo mirovat. Ono, umjereno i bez dizanja teškog. Prvi put mirovala tri dana, drugi put otišla raditi. Rezultat je isti, negativanE jedino sad ako ona ima nekakvih problema, to je onda druga priča.
Nisam nikog vidjela da je napisala.Cak je neko reko da treba se kretati zbog cirkulacije.Ima policistične jajnike,32 god i ostala odmah trudna sa ivf u Petrovoj.Zao mi je...sigurno da si otisla betonirat bi ostala trudna😂😂😂
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji