Grizli zaboravila sam ti rođendan čestitati🤦,nek ti je sretan ,da slijedeći provedete u troje!🎉🎉🎉
Nikita nešto sam iskemijala sa tickerom,nisam više 44 tjedna trudna😂, sad pratim tebe,nemoj da dugo čekam!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam prvo skuzila da je gornji od danas.. I onda idem citat i gledat ponovno..
I ja kao i druge cure vidimo da ti je crtica tamnija.. Tako da... Ti si mila trudna i beta raste😍
Sretnoo🤩🤩🤩🤩🤩
Evo i mene 😁 grizli, potamnila je daaaa 😍 i kod mene je tamnija, nisam mogla čekati da se osuši hh
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Grizli i Sunshine koje divne vijesti cure
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zna li koja treba li se za TORCH biti natašte i smijem li kavu popiti ujutro. Nisam dobra bez kave
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zna li koja treba li se za TORCH biti natašte i smijem li kavu popiti ujutro. Nisam dobra bez kave
Meni su i za kariogram rekli da moram bit naraste 😂😂😂😂
Ja pitam sestru a sta kromosomi ce mi se promijeniti ako pojedem kiflu 😂
Onda je skuzila Sta je rekla pa ipak nismo morali bit nataste 🤣
Za Torch ne znam.. To nisam vadila jer mi Planinic ja s vv rekla da mi to ne treba Ak nemamo macku😂😂😂😂
Pa meni kad se sad skroz osusio izgleda jasniji nego onaj jucerasnji al to je sve meni varijacija na temu. Kaze mi muz ti me zajebavas nacrtala si to samo da me infarkt. Inace meni je u trdunocama kad sam imala spontani plus bio vrlo slabasan na testu a bila sam 5tt, a beta mi je bila oko 300-400 ne sjecam se vise jel moguce da meni u urin ne dodje taj hcg ili ne znam sta. No nevazno ja se dobro osjecam i to mi je najvaznije. A ove vase potvrde su mi ispunile srce 100 posto!
Lilypie za torch su mi rekli da budem nataste, ne znam zasto al eto to su ki rekli i za krvnu grupu i hormone i sve krvne pretrage osim za kariogram su rekli da slobodno jedemo.
Sunshine toooo pratilice smo znaci i u sjenama. 🤞🍀 Nek nam je svima sretno koje cekamo i borimo se!
Beba hvala na cestitkama i nasmijala si me jako sa trudnickom knjižicom. Drago mi je cut da je tvoj malac dobro i da lijepo napreduje!
Vaki morala sam pokleknut iako sam inace principijalna osoba i drzim do svoji odluka, al nikad mi nije bilo tako drago da sam popustila. A s obzirom da otpcetka imam super osjecaj ne zelim da me on napusti i zelim mislit da ce sve savrseno zavrsiti.
Ne znam vise koja je pitala koliko jos kineza imam, al ovako imam jos 7 ili 8 testova ja mislim tako da se nadam da ce svaki idući biti tamniji.
Da cujem koja slijedeca piski plusic?
Grizli i Sunshine wow ženske, ovo je predivno za vidjet ovako rano! Bit će to super!!
Vadite onda obe u petak betu? Mislim da ni vam bilo najbolje da se ne grizete više sa ovim testovima.
Ja sam izvadila betu I čekam nalaz, neznam jel mi gore čekati bilo prvu ili sad ovu drugu..
Sortiraj odgovore
Najstariji