Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    15. Svibanj 2019. 10:33

Hvala curke 😘 Pa ja sam mislila betu u ponedjeljak, ali mislim da ću sutra otići kod gin i žicati za petak hihihi
    Grizli, a ne znam koliko nam može biti tamna crtica, stvarno je rano još.. nadamo se najboljem 🤞🤞
    Ema, sretnoooo, sigurno će biti beturina 😎

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

15. Svibanj 2019. 10:35

Grizli

Pa meni kad se sad skroz osusio izgleda jasniji nego onaj jucerasnji al to je sve meni varijacija na temu. Kaze mi muz ti me zajebavas nacrtala si to samo da me infarkt. Inace meni je u trdunocama kad sam imala spontani plus bio vrlo slabasan na testu a bila sam 5tt, a beta mi je bila oko 300-400 ne sjecam se vise jel moguce da meni u urin ne dodje taj hcg ili ne znam sta. No nevazno ja se dobro osjecam i to mi je najvaznije. A ove vase potvrde su mi ispunile srce 100 posto!
    Lilypie za torch su mi rekli da budem nataste, ne znam zasto al eto to su ki rekli i za krvnu grupu i hormone i sve krvne pretrage osim za kariogram su rekli da slobodno jedemo.

I Ak nest pojedem krvna grupa se mijenja🤔😂
    Vidis kak oni svakom drugačije kazu.. 
    Ma ti si trudna, 😍
    A za test.. Mozda tako ti kinezi nisu jasni.. Ja sam vjerna gravignostu😂

Grizli
    15. Svibanj 2019. 10:36

Ema 🤞🤞🤞🍀 za pravilnu betu! Ja imam za vaditi betu tek 29.5 🙄🙄🙄🙄 i iskreno ako vidim da crta tamni uredno i ne bude nekih nezeljenih efekata zaista mislim se strpit do onda. Iako mi izgleda ko da nece nikad al ako sam ista naucila u ivf vodama da strpljenje je prednost i donosi dobrobit. 

• Blacky89
    15. Svibanj 2019. 10:43

Grizli i ja vidim jasniju crtu. 👏🏼👏🏼👏🏼
    Sunshine tvoja isto tamni! 👏🏼👏🏼👏🏼
    Joooj cure Kak sam sretna zbog vas. Ušla sam jutros sto puta na forum da vidim slike (i ja imam fetiš na testove 😂). 
    Beba bas mi je drago da malac raste i da je savrsena bebica... to je nagrada mami koja se puno žrtvovala 💓💓
    Isabelgregorijan ja sam isto bila u FETu s estrofemom, znaci bez ovulacije, ali je meni endo rastao pravilno tako da sam na dan kad bih inače imala ovulaciju pocela sa utrogestanom i za 5 dana transfer. Nekako mi to lakše nego da idem u fet bez lijekova... to mi isto kidanje zivaca... hoce bit O il nece 🙈
    A sto se tiče vadjenja krvi i bivanja na tašte... E ja vam to ne slušam. Ovisnik sam o jutarnjoj kavi koju ionak pijem bez šećera. Ja vjerujem da bi se meni sve smrdalo da ne popijem kavu. Tako daaaa... malo varanja nece nista napravit 😂

• Babylove
    15. Svibanj 2019. 10:52

Beba drago mi je da bena napreduje 💖💖
    Trudnice nase nema lijepsih vijesti na ovaj kisni dan (bar kod mene) neprestano pada bez stanke vec danima i nocima 😣😣😣😣

Nasty
    15. Svibanj 2019. 10:54

Lilypie

Zna li koja treba li se za TORCH biti natašte i smijem li kavu popiti ujutro. Nisam dobra bez kave

Ja nisam trebala biti natašte. 

• Blacky89
    15. Svibanj 2019. 10:55

I da... do sada mi je uvijek sve bilo ok sa mojim varanjem s kavom 😂
    Naravno da budem na tašte kad je punkcija ili kad sam imala op... a vadjenje krvi to bome ne budem...
    Ema kad su rezultati? 

Norules
    15. Svibanj 2019. 10:59

Ajme Grizli udem na forum jer ne stignem vise ni pratit i sta vidim,konacno i crtica je definitivno tamnija,nadam se da ce da ce sve ici skolski,uvijek neko iscekivanje he he,ma samo neka to bude kako treba,moja preporuka ti je samo strpit se do rijecke bete,ne prije vadit ako ne bude bilo potrebe ,samo piski😂ma uzivaj u ovim trenucima i sretan rodjendan😘

Norules
    15. Svibanj 2019. 10:59

Sunshine i tebi sve najbolje,da sve prode skolski!

15. Svibanj 2019. 11:00

Blacky89

I da… do sada mi je uvijek sve bilo ok sa mojim varanjem s kavom 😂
    Naravno da budem na tašte kad je punkcija ili kad sam imala op… a vadjenje krvi to bome ne budem…
    Ema kad su rezultati?

Ja sam varala i na punkciji 😂😂
    Jeste nataste? Daaa 
    Ja popila kavu pojela pecivo😅
    Sta da budem nataste za ono malo za smirenje i protiv bolova mah.. Mucenje cisto
    Eto 7 punkcija i ziva, sam.. Ok znam moras bit nataste jer ako se nesto zakompliciralo na punkciji pa te idu operirati bla bla.. Nisam mislila da sam takav baksuz a i da jesam nek ispumpaju kavu i pecivo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.