Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    14. Svibanj 2019. 20:56

Joj Grizli, tako bi bilo divno da objema potamni Chang Lee 😂😂 
    Kod mene danas ovako: temperatura viša nego zadnjih dana, jako teške, bolne i vrele grudi, ne mogu jesti jer mi cijeli dan nekakva mukica, leđa bole, jutros grčevi. Jednom me štrecnuo lijevi jajnik 😂 i imam iscjedak, ali ne onaj utrićanski 😂 i posvađala sam se s mužem 🤔

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• perla
    14. Svibanj 2019. 20:57

maringa

perla

perla

maringa

perla

Evo da i ja napišem nešto. Čitam vas inače i pratim. U pauzi sam od veljače i mislim mijenjati kliniku sad sam bila u Ri 2 postupka. Dobila sam zeleno svjetlo od Beta plus, Repromeda i Lučinger (ne on osobno, javio mi se Ivan Grbavac radi kod njega). E sad treba izabrati i tu trebam vašu pomoć. Dijagnoza su moje godine uz super nalaze fsh 7.6 amh 21 Uvijek dobijem dobar broj stanica, oplode se, bude transfer i ništa. Jel ima koja iskustva sa ove tri klinike da mi preporuči?

Ja imam iskustvo sa Betaplus i dr. Dmitrovic. Dr. je odlicna, izravna i temeljita, osoblje za svaku pohvalu. Mi smo kod njih ostvarili trudnocu 🤰i dobili zdravu i zivahnu bebicu.🤱👼..ali, svakome je najbolji onaj kod kojeg ostvari toliko zeljeni san, stoga ipak je odluka na vama. Ali, stvarno su za svaku pohvalu. Mi smo prije toga bili u jednoj drugoj klinici u postupku, ali nismo dosli do trudnoce. U Betaplusu smo bili puno zadovoljniji samim pristupom…ali, opet kazem sve je to relativno. Ako te zanima nesto konkretno o njima, pitaj😉

Hvala na odgovoru, reci mi jel ljekove možeš kod njih kupovati ili se mora donijeti svoje kupljene u apoteci? To mi je muka jer ih se mora naručiti unaprijed a nikad ne možeš znati što sve treba a jednom kad kupiš ne uzimaju natrag.

Maringa, ko su im biolozi kod njih? Jeste imali koju dijagnozu ili samo nije išlo?

Biologica je bila Sanja Vujisic. Kod nas je problem suprugov spermiogram, dijagnoza kryptozoospermija, tj. izuzetno ih je malo i sporo pokretni, spermiji nadjeni tek nakon centrifugiranja i to samo 2😥.. nisu nam davali bas previse nade bez tese ili micro tese…a i godine nam nisu isle na ruku ja 37, muz 40, ali eto ipak smo uspjeli..😊
    koja je vasa dijagnoza?

Nema dijagnoze osim mojih godina, tako da komplicirano baš. Inače imam već dijete, sad ne ide pa su ovo slamke za koje se hvatamo. 

• Babylove
    14. Svibanj 2019. 20:59

Grizliii vidi se vidi ta sjena 🤞🤞🤞 neka sutra jos potamni 💗

• Luca87
    14. Svibanj 2019. 21:05

Grizli ja isto vidim sjenu!!! Držim palčeve na najjače za debljanje ( sjene i tebe 😉).
    Marijaiva jesi radila testove i dali si na osnovu nalaza dobila decortin, fragmin, andol? Dali je doktor te lijekove odbacio unatoč nalazima?
    Nešto razmišljam kako bi se kljoknula andolom na svoju ruku....

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:08

Grizli

To sam odmah slikala nakon sta sam test napravila, al sad kad gledam ga mi izgleda mozda cak i jasnije. Umislila ili ne, nista ki nece ovi dan pokvarit… Tako da ujutro piskim 2.kineza ching lin je pao danas, a sutra je na redu mao chun 🤣 valjda necu ujutro zaborviti. Toga cu gledat iz svih kuteva. Da cujem vase misljenje o ching linu?

Grizli vidi se!!! Toooo 💪💪💪Popišaj sutra sve te kineze pa nam fotkaj onako poredane jedan do drugog.. Tak da vidimo tonsku modelaciju🤣

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:10

sunshine25

Kod mene danas ovako: temperatura viša nego zadnjih dana, jako teške, bolne i vrele grudi, ne mogu jesti jer mi cijeli dan nekakva mukica, leđa bole, jutros grčevi. Jednom me štrecnuo lijevi jajnik 😂 i imam iscjedak, ali ne onaj utrićanski 😂 i posvađala sam se s mužem 🤔

Svi simptomi trudnoće su postojani neka tako i ostane! 💪🤞🍀

14. Svibanj 2019. 21:37

sunshine25

Moj boze koje vi sve simptome imate..
    Ja od navedenih jedino imala svaki put svadju s mužem, no to bude i bez T. tak da i taj simptom otpada😂😂😂😂

14. Svibanj 2019. 21:39

Luca87

Grizli ja isto vidim sjenu!!! Držim palčeve na najjače za debljanje ( sjene i tebe 😉).
    Marijaiva jesi radila testove i dali si na osnovu nalaza dobila decortin, fragmin, andol? Dali je doktor te lijekove odbacio unatoč nalazima?
    Nešto razmišljam kako bi se kljoknula andolom na svoju ruku….

Ja sam radila puno testova, Imunologiju, trombofiliju, stitnjacu, kariograme.. Jako puno nalaza ja imam u ove 4 godine.... 
    Sve je kod mene uredno no unatoc tom na vv su mi dali eto tak da probamo i s tim, i jedino s tim sam i zatrudnila... 

14. Svibanj 2019. 21:48

Grizli koji krasan rođendanski poklončić, vidim je i ja, pa nismo valjda sve lude!!!! 

• Luca87
    14. Svibanj 2019. 21:59

marijaiva

Luca87

Nešto razmišljam kako bi se kljoknula andolom na svoju ruku….

Ja sam radila puno testova, Imunologiju, trombofiliju, stitnjacu, kariograme.. Jako puno nalaza ja imam u ove 4 godine….
    Sve je kod mene uredno no unatoc tom na vv su mi dali eto tak da probamo i s tim, i jedino s tim sam i zatrudnila…

A čuješ, očito ti nešto od tih lijekova pomaže implantaciji. Ja nisam radila još imunologiju i trombofiliju, što da kažem, u ove 3 godine nezatrudnjivanja još nitko nije tražio... ali baš imam neki osjećaj da mi s trombofilijom nešto ne štima, a od andola 100 mi ionako neće biti ništa. Samo mi molim te reci kojim dc bi ga počela uzimati?
    A nalaze planiram na svoju ruku napraviti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.