Nikitta - doktorica je rekla da krenem s estrofemom jer je teško loviti ovulaciju u prirodnjaku. Cikla je uvijek dobrodošla. 😋
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hani mengu moram dobiti u ponedjeljak.imam i dalje lagane bolove u donjem djelu leđa i naduta sam,nista značajno.sise me ne bole,nisam nervozna,ako je pms... vidjet cemo.javljam vam simptome,ako ce mi biti nesto neobično.
Grizli sretan ročkas i puno sreće🙂 javi nam svoje simptome,ako već nisi napisala
Vidim nesto pišete za ovaj novi zakon,on ce nastupiti iduće godine?mislim da bi trebale ici gore porodiljne naknade i broj postupaka za mpo.vec duze vrijeme pricaju o tome i stalno nesto mijenjaju.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Porodiljne naknade od 1.4.2020. pa mozda tad i taj zakon.
Taman dok rodim, ok 2 mj cemo pricekat😁
Nije da sam sad Isla racunat kad bi trebala rodit dok su djeca jos u skrinji😄😅😅
Marija iva, nije da smo im već računali datum, odabrali imena, i kolica, i krevetić i izvannastavne aktivnosti, faks i ostalo😁😁😁😁
Auuu zenice sto ste vi napisale svasta od kad sam zadnji put bila. Ja odmaram skrsio me rucak od 5 sati. 😒 Kriza ne bole i osjecam stalno u donjem dijelu trbuha taj osjecaj ko da mi je kraci trbuh. Tako da kad aam dosla s posla nisam imala mira i prije nego su mi dosli gosti jednog kineza sam obavila i sad ne znam sto da mislim. Muzu nisam ni rekla da sam sa kinezom se druzila jer mi se cini da mi se prividjaju crtice, ne zelim ga masirat svojim psihozama. Al ja sam danas tako happy pa makar mi se i pricinjavalo ne uzimam za ozbiljno ovog kineza. Ovo za 2.dijete nisam se raspitivala u Rijeci uopce mogu se malo raspitat puno je cura tamo dolazilo sa dijecom koja su iz ivf postupaka pa ne znam dal su dolazile na fet ili nove postupke al cesto sam ih sretala.
Maja5555 draga, sretno s novim pokušajem! 🤞🏻☘️
Marijaiva svaka od nas je različita, tako i na različit način kreiramo dojam o nekome. Ja sam dr. Radončiću išla više puta i razmjenjivala mailove nekoliko mjeseci. Nismo kliknuli, on ima svoju teoriju i ne uzima u obzir ništa drukčije, osjećala sam da on nije jednostavno za mene. To ne znači da je loš ili neuspješan liječnik. Lučinger mi je sjeo kao čovjek, ali ne i način rada tamo, tako da, što se tiče ženskog faktora, ja sam više za Polikliniku IVF, Betaplus ili Podobnik.
Da.. Ja dok sam nesto predlagala nije mi djelovao odusevljen..npr dok sam rekla da sam jedino uz Decortin zatrudnila-za njega je to placebo, ne treba mi/nam/nikom.. Ta doza je placebo... Za fragmin takodjer... Brevactid tj. boosteri nakon transfera isto 0 bodova... Mislim ne znam ali jedino s tim sam 3 put zatrudnila, znam Mozda bolje da i nisam ali... 🤔
Ja sam sama (na svoju ruku-cujte ja sam nakon toliko transfera spremna na sve i ne dozivljavam doktore kao svetinju koji sve znaju) koristila fragmin i Decortin jedan transfer kod njega(imam doma debelu zalihu) i tad imala biokemijsku, tim se nisam ni pohvalila 😄😜
U biti uhvatila na testu par dana sjenu pa nestala...
Sortiraj odgovore
Najstariji