Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Svibanj 2019. 10:44

Sunshine 🤣🤣🤣 kazes bolit ce me grudi. Dobro nek i to dozivim. Ovaj put te slusam sto cu. Ovo mi je ko da imam babu gataru pa mi nagovjestava. 😁😁😁 Nego jel te jos pikaju jajnici? Ja imam osjecaj ko da su mi se skratili misici na trbuhu zene moje, sad ne znam jel to od toga sta sam toliko stajala zadnja 3 dana a inace ili hodam ili sjedim na poslu ili je to samo moja fikcija, ne znam al taj osjecaj imam. Drzim fige Sunshine za sutra da mali kinezic pokaze 2 crtice. Mm ima teoriju da mi krivo gledamo te testove. Dakle nije rezultat 2 crtice nego =. Potam ja njega kako to obrazlaze reko je pa logicno  pozitivan rezultat pokaze = jer je ti + ju = beba, a ne ti + ja 2 crtice! 😂 Dakle sta mi necemo isfilozofirati. 

sunshine25
    13. Svibanj 2019. 10:49

Jajnici su me možda dvaput jučer žignuli, smirilo se. Evo baš to što kažeš, kao da su mi se mišići zategnuli 😂😂 ne mogu vjerovati da se i u tome pratimo 😂 imam osjećaj kao poslije punkcije, napuhnuto i zategnuto. Jučer me na momente kao zapecnulo iznad pubične kosti, a onda kreće zatezanje, lijevo desno, pa me štrecne iznad guze i tak stalno.. noćas sam iskreno preplakala koliko su me grudi boljele, i to ne na dodir, nego bez ikakvog angažmana oko njih. 
    Dobro mm kaže, onda sam ja imala već 100 pozitivnih testova 😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Luca87
    13. Svibanj 2019. 10:54

Ja sam te pitala. A vatam se za svašta, i govno bi pojela za plusić na testu 😄

sunshine25
    13. Svibanj 2019. 10:55

Grizli *tm, i muža sam ti prisvojila 😂😂
    Nikitta, hvala ti 💚nek si ovaj put u pravu 😁 ne treba mi više plusić ako neće biti dobre bete

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Leptiric2019
    13. Svibanj 2019. 10:57

Beta <0,100...negativna

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Lilypie
    13. Svibanj 2019. 11:02

Leptiric2019

Beta &lt;0,100…negativna

Joj draga, žao mi je  Šaljem ti zagrljaj.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sunshine25
    13. Svibanj 2019. 11:07

Leptiric2019

Beta &lt;0,100…negativna

Žao mi je 😔

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Luca87
    13. Svibanj 2019. 11:13

Žao mi je Leptirić, znam kako ti je

Grizli
    13. Svibanj 2019. 11:20

Nikita hvala na dobrim zeljama.
    Aaa Sunshine ne mogu vjerovat mene isto tako osjecam trbuh ko da sma na stimulaciji. Jajnici m3 vise ne bockaju danas, al cesce piskim iako kaze to kod mene i nije neka novost, al mi ti misici ko skraceni dole u trbuhu. I ja osjetim tu i tako kao peckanje. Pa ovo kod nas ko da je neki copy paste. Samo znas sta nemoj mi muza dirat jer necu imat koga zajebavat 😜😂
    Leptiric bas mi je zao da je negativna. Nisam zapamtila koji ti je ovo pokusaj? Imas smrzlica?

Vaki
    13. Svibanj 2019. 11:31

Nikitta - nisam zaboravila pitati za pilule, čekam odgovor... 😁
    Leptirić - žao mi je, baš šteta. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.