Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    željica
    30. Kolovoz 2019. 10:02

Nikitta

Nemam s kime podijeliti, pa ću tu malo zabedirati. Ovaj ciklus mi je apsolutno stravičan, inače su mi bolne menstruacije i skroz svi plodni dani (koji mi počnu odmah iza menstruacije 5-6 dc), i onda ovulacija oko 10-11 dc kad bude jako bolno, pa onda krenem funkcionirati. Ovaj ciklus mi je najgori od kada vučem neoperiranu endometriozu (od svibnja 2016).. Trenutno sjedim na wcu i umirem, ta bol dok kakam se ne da riječima opisati. Ujutro također sam crkla doslovno, preznojila se od bolova i jaukala. Dok hodam me boli, ne mogu se seksati, jedva, cijela utroba od želuca do anusa me razbija. Danas mi je 8 dc, ovako mi je već danima i sve gore i gore mi je, a u subotu trebam na daleki poslovni put 2.000 kilometara vožnje. Tako sam sjebana da ne znam više šta da radim. Nisam uzela pilule jer kao budem od idućeg ciklusa, nisam znala da ću ovako riknuti ovaj ciklus. Bol je konstantna, kao da imam mengu, puta milijun, mislim da ću morati nakljukati se, nema šanse da zaspim s ovakvim bolovima. Ozbiljno razmišljam da ipak odem na operaciju, da nađem nekoga tko radi eksciziju i da probam ukloniti duboku endometriozu koja mi se opet nasadila na crijeva, zdjelicu i rektum. Jajnike ne moram ni spominjati, mislim da ova bolest neće odustati dok mi ne pojede sve jajne stanice. Razmišljam o tome da nađem kirurga koji otklanja duboke metastaze, jer ovo je sličnog karaktera što se tiče agresije i upaljenog tkiva, pa ako ima itko ikakav savjet, bila bih zahvalna.. hvala 💕

Uhh boli me dok čitam tvoj post 😔 Stvarno je užasno to kroz što prolaziš..
    Nisam baš od početka pratila pa nisam shvatila jel na operaciju nisi išla nikako od kad si otkrila ili ti se vratila endo 2016.?
    Ja sam endo operirala (laparo) na sv. Duhu i par mjeseci nakon tog sam otišla privatno na uzv, čisto da se umirim i ta ginek je bila preoduševljena kako to izgleda nakon operacije, kao da se ništa nije diralo.

Meto
    30. Kolovoz 2019. 10:31

Isabela zeno pa ti imas cudo😍 Cestitam ti! 🤗
    Ne trazi razloge nego se probaj opustiti jer bebolina sve osjeti, a sto se ti e smedjarenja, da li uzimas utrice? Pitaj da ti prepisu ako nisi, ne moze odmoci. Sretno.
    Nikitta ne mogu ni zamisliti kako ti je. O toj glupoj bestiji znam samo ono sto si rekla i ne mogu ti pomoci iako bi htjela. Jako mi je zao sto te toliko muci😔 Saljem ti more zagrljaja da nadjes pravo rijesenje. Da odes na konzultacije ranije i sa strucnjakom dogovoris to o cemu si nam pisala? ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

isabelagregorijan
    30. Kolovoz 2019. 10:33

Meto

Isabelazeno pa ti imas cudo😍 Cestitam ti! 🤗
    Ne trazi razloge nego se probaj opustiti jer bebolina sve osjeti, a sto se ti e smedjarenja, da li uzimas utrice? Pitaj da ti prepisu ako nisi, ne moze odmoci. Sretno.
    Nikittane mogu ni zamisliti kako ti je. O toj glupoj bestiji znam samo ono sto si rekla i ne mogu ti pomoci iako bi htjela. Jako mi je zao sto te toliko muci😔 Saljem ti more zagrljaja da nadjes pravo rijesenje. Da odes na konzultacije ranije i sa strucnjakom dogovoris to o cemu si nam pisala? ❤️

kaj ne da je čudo, taj malac je žilavi s obzirom kaj je sve prošao...samo neka tako ostane!
    uzimam tri put po dva utrogestana od prvog pozitivnog testa jer i prije nego kaj sam saznala da sam trudna sam cijelo vrijeme smeđarila...sad je to puno manje, tipa dva put na dan se obrišem pa bude malo...
    i osjećam nekakve grčiće u trbušiću, nadam se da je to samo malac koji raste :) 

[/url

Meto
    30. Kolovoz 2019. 10:40

Peggy onda muza nakrcaj vitaminima. Mozda da uzima maticnu mlijec, uvelike je pomogla u takvim situacijama.
    Ladyluu javi nam sta kaze dr u pon🤞
    Brit sretno na aspiraciji, da imas pun tucet jajasca🙃

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    30. Kolovoz 2019. 10:42

Isabela tvoja prica i nas potice da je sve moguce i daje nadu☺️
    Normalna su ta rastezanja dolje a mozes piti magnezij da ti ublazi grcice.

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Lemon
    30. Kolovoz 2019. 10:42

Isabela dok nije svježa krv nije panika. Ako su grcici slabi onda se rasteže sve dolje, glavno da nisu jaki i bolni. Nije ugodno vidjeti nešto smeđe ali ne mora biti ništa. Meni je skoro 2 tjedna bilo smeđe svaki dan i prošlo. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meto
    30. Kolovoz 2019. 10:50

Cure, dosao mi nalaz prolaktina koji je u granicama normale (zadnji put bio 900😅) ali Tsh mi je 0,015 (bio preko 5) sad je prenizak? Poslala sam mail dr i cekam. Na euthyrox 25 sam🤷‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    30. Kolovoz 2019. 10:50

Cure, dosao mi nalaz prolaktina koji je u granicama normale (zadnji put bio 900😅) ali Tsh mi je 0,015 (bio preko 5) sad je prenizak? Poslala sam mail dr i cekam. Na euthyrox 25 sam🤷‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

isabelagregorijan
    30. Kolovoz 2019. 10:53

Meto

Isabela tvoja prica i nas potice da je sve moguce i daje nadu☺️
    Normalna su ta rastezanja dolje a mozes piti magnezij da ti ublazi grcice.

ja se nadam da ću ja bit jedna od onih koja će bit inspiracija svima vama i da ja budem ta koja će moć pričati, čuda su moguća i da vam budem primjer svima. iskreno se nadam da ništa neće poć po zlu i da će zbilja ovako :) 

[/url

• thinkpink1
    30. Kolovoz 2019. 12:44

Nikitta draga, zao mi je što te toliko boli i sto se ovoliko patis. Nadam se da ces se uskoro rijesiti nepovratno endometrioze te da ces se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede!🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.