Grizli bas se tako osjecam, briga, strah, nezvoza, ave mi smeta, bas sam se pitala jesam li to samo ja takva sta mi je. Bas to simproma jedan dan nema nikako, pa izludim, jedan po nesto, od kako sam trudna proruznjala se, pa onda jucer nikad ljepsa nisam bila, reko sta je ovo sigurno nesto nevalja, trazim dlaku u jaketu u svemu. Hvala puno na utjehi, puno znaci🤗
Jutro,citam forum vec duze i stvarno mogu reci da je lakse prolaziti kroz sve to skupa sa nekim ko prolazi isto,pa se eto pridruzujem :) Ukratko,3 god pokusavanja,1 priodni zavrsio spontanim,sada 1 Ivf kod škvorca,sutra aspiracija ,drzte fige :)
Isabela ajme pratim te na temi i ovo je takav preokreeet!!! Cestitqaaam! Pusti betu,vidiš da raste! Očito najoravilnije na svijetu kad je Srceko prokucalo i sad ti je preko 6000mIU. Uživaj u svemu❤❤❤
Nikitta draga moja... bas mi je zao da se ovako mucis i patis... i zbilja neznam koji savijet da ti kazem...kako da ti pomognem.. Ti si hrabra žena i vjerujem da ce se sve posloziti i da ces u pravom trenutku znati odluciti sto i kako zelis... neznam sto bi u tvojoj situaciji... mozda bi izdrzala jos kratko jer ovaj mj si i tako pomoci ne mozes.. popila turu pilula... probala jos 1 postupak pa ako ni tada nebi uspjelo odlucila bi se za operaciju... pa kuda puklo da puklo.. jer nema smisla da prolazis ovako konstantno i znas da nece biti bolje... drzi se i svaka odlika koju doneses ce biti ona prava za tebe.. u to sam sigurna ❤
Nikita tesko je nesto razumno ti rec kad nikad nisam nista slicno isporbala. Ali ono sto mogu je poslat ti svu dobro energiju i vibru da nadjes najbolji nacin za sebe i svoju buducnost. S obzirom da to razmatras vjerojatno ti razum daje neke signale. Ne znam dla si razmisljala mozda da sad budes na pilulama onda odes na stimulaciju i pokusate dobiti sto vise js. Znam da kod tebe je problem i kvalitete. Al ako sad radis na tome da ona budu cim bolje mozda bi uspjeli dobiti blastice pa da onda razmislis obaviti operaciju pa po blastice tek nakon op kad ti tijelo ne bude u takvim bolovima i mukama. Ne znam razmisljam na glas, ne znam ni dal je to tako moguce sve odigrati. Znam samo da mi je jako zao sto patis i trpis bolove.
Brita sretno! Reci jeste nasli uzrok neplodnosti i spontanog?
Mazim bušu, presretna sam, ali i prestravljena, s obzirom kaj sam sve pročitala nije ni čudno.
skoljka, zakaj si u strahu? pa tvoja trudnoća je lijepa napredovala i sigurna sam da nemaš nikakvog razloga za brigu.
kaj se tiče žumanjčane, mislim da nije premala jer sam čitala da u ovom tjednu je od 3-4 mm, a meni je 3,4 mm, tak da si nekak mislim da je to čist ok.
nikita, ajme strašno, nemrem ni zamislit kakva je to bol :( a pomaže li kaj za to? bar da si bolove smanjiš?
lavica, hvala, ne možeš vjerovat u kakvom smo šoku ja i muž bili, nikad se tome nebi nadala.
Dajte mi savjet, ak je koja imala nekaj slično? znači, tu i tam mi se pojavi dok se brišem kao neki smećkasti iscjedak, onak skroz svijetlo smeđi, bež, nije kroz cijeli dan, već povremeno, a danas ujutro onako isto nekaj sluzavo, ali ipak malo smeđije neko inače, jel se kome to događalo i na kaj može upućivati? Nemam sad nikakve posebne bolove, možda mala zatezanja u maternici i nekakve grčiće lagane povremeno. Pitala ja doktora, reko je da je to uglavnom normalno kod nekih trudnica i da ne upućuje na ništa loše ukoliko nije to obilno i nije svježa krv...kaj vi mislite?
[/url
Nikita tesko je nesto razumno ti rec kad nikad nisam nista slicno isporbala. Ali ono sto mogu je poslat ti svu dobro energiju i vibru da nadjes najbolji nacin za sebe i svoju buducnost. S obzirom da to razmatras vjerojatno ti razum daje neke signale. Ne znam dla si razmisljala mozda da sad budes na pilulama onda odes na stimulaciju i pokusate dobiti sto vise js. Znam da kod tebe je problem i kvalitete. Al ako sad radis na tome da ona budu cim bolje mozda bi uspjeli dobiti blastice pa da onda razmislis obaviti operaciju pa po blastice tek nakon op kad ti tijelo ne bude u takvim bolovima i mukama. Ne znam razmisljam na glas, ne znam ni dal je to tako moguce sve odigrati. Znam samo da mi je jako zao sto patis i trpis bolove.
Brita sretno! Reci jeste nasli uzrok neplodnosti i spontanog?
Hvala :) Muz los sperminogram,oligo,a kod mene vise manje sve uredu osim tankog endometrija ali to njih ne zabrinjava🙄,kao zbog kiretaze je tanji...
Nikitta a tako mi je žao da kroz to sve prolazi, želim ti da nađeš najboljeg dr i da to sve otkloni. ❤️
Balonka mislim na tebe i čekam sutra 👏daj Bože da nas i ti obraduješ kao izabelgregorijan.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure ja sam vam sva zbunjena. Test je bio negativan i nisam ga više ponavljala. Simptomi su mi slicni ko pred mengu, samo jači. Grudi si već i na poslu isprobavam dal su se ispuhale. A ipak se nekako osjećam da bi moglo uspjeti. I sad sam još više nervozna jer obično kad se nečem nadam, to se ne desi....
A jooj Nikita, teško je tu kaj pametnog reči. Ali meni jajnik pod endometriozom nije funkcinirao. Bolovi su ti strašni. Možda bolje operacija i spasiti kaj se da! Bolje imati jednu savršenu jajnu stanicu, nego 10 uništenih od endometrioze. Svaka nova stimulacija potiće endometriozu još jače. Nađi si nekog dobrog dr, možda i više njih i konzultiraj se s njima.
Sortiraj odgovore
Najstariji