Isabela pa to je predivno procitat! Brvao nek srceko kuca! Zna se da dogoditi da i labos pogrijesi. Cuvaj se i sretno dalje. Za zumanjacku ako je manja ne znam sto to znaci, a vjerujem da ce sve biti ok.
Isabela bravo za srčeko i neka i dalje kuca snazno 🤞🤞 uzivajte i mazi bušicu ❤❤
Hvala vam svima! Ne vjerujem kaj se dogada! I iskreno se nadam da je doslo do neke greske u labu, ne znam koje su sanse, al se nadam !
[/url
Isabela ajmeeee divan preokret!!! ❤❤
Sad nemoj preispitivat misljenje ginica, jer ako je rekao da je sve ok, nek tako ostane, vidis da labosi znaju pogriješiti...tako da vjeruj ginicu i drzi se toga i mazi bušu🥰🥰🍀🍀
Isabela ja sam toliko ova zadna dva tri dana nikakva i nekako u strahu od narednog pregleda, neznam sta mi je 🥺🤪, al ti si me tako sad oraspolozila i podigla sa ovom vijescu 🤗, znaci nemogu da vjerujem koji preokret 🥰😍zelim ti svu srecu i da bebac napreduje i bude sve u najboljem redu, i nemoj misliti crno sto bi moja tetka rekla onda i prizivas da ti se to desi 😬🤭
Isabela 🎉🎊 ajme koje vijesti!!!! Sad samo chill i uživancija! Pa ti si nam 🤰❤️
Isabela bravo cestitam, stvarno treba vjerovati do zadnjeg trena, baš lijepe vijesti, uživaj sada
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Isabela bravo cestitam 😍🎉🎉 samo bez nerviranja ako je on rekao da je ok onda je ok i lipo mazi svoju bebicu razgovaraj sa njom opusti se gledaj komedije itd samo pozitiva jako je bitna nasa snaga i optimizam❤🙏 sve ce biti super vidjet ces🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Isabela draga, pa čestitam ti od sveg srca ❤️ Kakve divne vijesti! Čudesno 🥳
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Isabela samo cu ti jos napisat jesam ti rekla da se cuda dogadjaju i da moras vejrovati! Tako da sad samo opusteno. Ocito vam je sudjeno!
Skoljka samo da te umirim da sam i ja tako pred pregled u 12 tt ludila od brige i straha, jer bebu ne osjecas jos, simptomi nestaju pa dodju pa odu pa si sva nikakva... Potpuno te kuzim, al vjeruj malo svojoj bebici i bit ce sve ok. Taj strah pred pregled mini je bio prestrasan zato sam si i kupila baby watcher i onda mi je to doslo ko apaurin smirenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji