Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    01. Kolovoz 2019. 17:50

Cure, Marti je embrij vraćen 3. dan. Sad sam pronašla njen stari post. Uz to je rađen ICSI, a tamo su početne bete često niže.
    Sretno, draga!

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    01. Kolovoz 2019. 18:34

Sto bi mi bez Vaki 🤗 registruje, pamti, mi ko muhe bez glave a ona sve po skolski🥰
    Ako je trodnevni onda za 12 dan bi trebalo odgovarati, posebno ako usporedjujemo sa betom od Lilypie, mada je svacije tijelo drugacije. Ja sam 14dnt imala 970 pa sam se na startu bila uplasila da nesto nevalja cinilo mi se previse, evo do sad je sve ok. Lilypie pridruzi nam se na proljetnim bebama🤗

Lemon
    01. Kolovoz 2019. 20:02

Javili su mi se i iz Belgije i slažu se sa duphastonom, a dalje će mi reći nakon bete u utorak.
    Marta odi svakako izvaditi betu da vidiš duplanje, nisam ni ja vadila u istom lab ali nije mi nitko ništa rekao samo da je ok duplanje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Mrva1986
    01. Kolovoz 2019. 20:54

Cestitke curama na beti. I posebno cestitam Lilypie na 2 srceka. Ja i mm smo se raznjezili skroz na skroz kad sam to procitala. Citam vas svaki dan. Srce me boli sto se i ja ne mogu veseliti, ali me drzi nada da ce doci i moj dan 🙂

Lilypie
    01. Kolovoz 2019. 21:08

Mrva1986

Cestitke curama na beti. I posebno cestitam Lilypie na 2 srceka. Ja i mm smo se raznjezili skroz na skroz kad sam to procitala. Citam vas svaki dan. Srce me boli sto se i ja ne mogu veseliti, ali me drzi nada da ce doci i moj dan 🙂

Hvala mila 🥰 veselit ćemo se mi tu i vašoj bebi, bez brige 🤞🍀

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Nita9999
    01. Kolovoz 2019. 21:47

pozdrav,cure! 

Samara i flower 
     ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale. 
    ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.

• Mrva1986
    01. Kolovoz 2019. 22:47

Nita9999

pozdrav,cure!

Samara i flower
    ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale.
    ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.

Koja je to dr Lana? Jel to mozda Lana Škrgatić iz petrove? 

Marta...
    01. Kolovoz 2019. 23:12

Vaki

Cure, Marti je embrij vraćen 3. dan. Sad sam pronašla njen stari post. Uz to je rađen ICSI, a tamo su početne bete često niže.
    Sretno, draga!

Hvala ti puno draga  baš si me smirila😘 😘 😘 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    01. Kolovoz 2019. 23:12

Curke hvala vam divne ste ❤️❤️❤️❤️😘😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 23:28

Dr. Lana je iz Sve.Duha.
    Lilypie i iznenadila si me i jaaako razveselila. Predivno!
    Lemon i ja sam imala jedan dan krvarenje i poslije nisam vise. Samo sad polako i bit ce sve u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.