Cure, Marti je embrij vraćen 3. dan. Sad sam pronašla njen stari post. Uz to je rađen ICSI, a tamo su početne bete često niže.
Sretno, draga!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sto bi mi bez Vaki 🤗 registruje, pamti, mi ko muhe bez glave a ona sve po skolski🥰
Ako je trodnevni onda za 12 dan bi trebalo odgovarati, posebno ako usporedjujemo sa betom od Lilypie, mada je svacije tijelo drugacije. Ja sam 14dnt imala 970 pa sam se na startu bila uplasila da nesto nevalja cinilo mi se previse, evo do sad je sve ok. Lilypie pridruzi nam se na proljetnim bebama🤗
Javili su mi se i iz Belgije i slažu se sa duphastonom, a dalje će mi reći nakon bete u utorak.
Marta odi svakako izvaditi betu da vidiš duplanje, nisam ni ja vadila u istom lab ali nije mi nitko ništa rekao samo da je ok duplanje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cestitke curama na beti. I posebno cestitam Lilypie na 2 srceka. Ja i mm smo se raznjezili skroz na skroz kad sam to procitala. Citam vas svaki dan. Srce me boli sto se i ja ne mogu veseliti, ali me drzi nada da ce doci i moj dan 🙂
Cestitke curama na beti. I posebno cestitam Lilypie na 2 srceka. Ja i mm smo se raznjezili skroz na skroz kad sam to procitala. Citam vas svaki dan. Srce me boli sto se i ja ne mogu veseliti, ali me drzi nada da ce doci i moj dan 🙂
Hvala mila 🥰 veselit ćemo se mi tu i vašoj bebi, bez brige 🤞🍀
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
pozdrav,cure!
Samara i flower
ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale.
ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.
pozdrav,cure!
Samara i flower
ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale.
ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.
Koja je to dr Lana? Jel to mozda Lana Škrgatić iz petrove?
Cure, Marti je embrij vraćen 3. dan. Sad sam pronašla njen stari post. Uz to je rađen ICSI, a tamo su početne bete često niže.
Sretno, draga!
Hvala ti puno draga baš si me smirila😘 😘 😘 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Dr. Lana je iz Sve.Duha.
Lilypie i iznenadila si me i jaaako razveselila. Predivno!
Lemon i ja sam imala jedan dan krvarenje i poslije nisam vise. Samo sad polako i bit ce sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji