pozdrav,cure!
Samara i flower
ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale.
ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.
Koja je to dr Lana? Jel to mozda Lana Škrgatić iz petrove?
Dr. Lana Zoldi sa Sv. Duha
Cure cestitke od srca svima...
Lilypie ajme draga twinsi... 😍😍😍 eto umalo u trojceki... sretno do kraja trudnoce i da bebulinci lijepo napreduju...
Cure pitanje.. vidim da dosta spominjete magnezij... ja sam ga pila samo kratko od punkcije do transfera.. nisam znala da se smije piti i dalje sa obzirom na sve ljekove koje koristimo.. ja sam pila obicni sumeci... koji vi koristite i dali se smije piti od pocetka pikanja pa sve do bete i naravno i dalje ako bude pozitivna...
I koristim novalac prenatale, vitamin D.. mjesavinu maticne (koju planiram piti do polovice mj jos i onda vise necu jer pocetkom 9 mj bi trebala krenuti sa pikanjem)... muz koristi proxeed i ako ga natjeram malo maticne... 😂😂 citala sam da je zeleni caj dobar za nas.. a za muske sok od šipka.. pa planiram i to poceti...preporucate li jos nesto? Ili je to dosta.. strah me da i ne pretjeramo sa svime pa da ne bude kontra efekt... citala sam i da neki piju dhea taplete neke za stanice... ali nisam skuzila dali to ide na recept i dali to piju samo zene sa niskim amh...
Babylove ja sam magnezij pocela piti 2 dana prije feta i pila skoro svaki dan 2 mjeseca, al kako sam cesto imala problema sa probavom onda sam smanjila pa sad ga pocela piti svakih par dana. Pije sumece od yasenke ili mg citrat. Mg klorid mi izaziva proljev jer se teze probavlja. Sretno da se nabildate do postupka
Cure, mali savjet bi trebala. Kad sam bila na UZV pitala me hoću li ostati kod njih voditi trudnoću. Ja mislila, medjutim kad mi je rekla da bi mi vodio neki doktor kojeg do sad nisam vidjela, odustala sam. Rekla sam joj da ću svojem ginekologu onda, pa mi je rekla, poznaje ga, da sumnja da će on pristati da mi vodi budući da su duplici, sama po sebi rizična trudnoća i moje godine 39 i da će me najvjerojatnije poslati u Petrovu.
E sad, kontrola mi je za 3 tjedna i rekla mi je da vise ne idem raditi i da je preporuka ići na komplikacije.
Zvala ja jučer svojeg ginica i naručila se. Dogovorila sa sestrom to oko bolovanja jer sam trenutno na godišnjem pa mi ne treba još. Ništa mi nije spomenula da me oni ne vi vodili. Ono sto mene muci jest i ako on pristane da me vodi bi li ja trebala ipak ići u Petrovu zbog svoje sigurnosti?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Opet mi se sinoć i jutros pojavilo, ali sad je to neki iscjedak sa sluzi skroz tamno smeđi, kao pred kraj menge.. možda je to nešto zaostalo pa sad izlazi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pitanje... sigurno će netko od vas znati.... prije ivf, da li da uzimam matičnu mliječ ili ne? Uzeli smo za njega, i sad ne znam ako bi i na uzimala eventualno.... hoće mi previše dignuti imunitet?
Lilypie - ako tvoj MPO doktor/ica nema baš povjerenja u njega onda bih ja ipak u Petrovu. Za svaki slučaj. Ipak su tvoje bebice u pitanju, a tvoj gin. očito nema puno iskustva s blizancima kad takve trudnoće najčešće ne vodi on nego trudnice šalje dalje.
Lemon - pa ako je smeđe onda je stara krv, mislim da je to ono što je ostalo od neki dan.
Vuky - ako ideš u 9.mjesecu u postupak onda baš i ne znam koliko je pametno da dižeš imunitet. Neka suprug pije i za tebe.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilypie - ako tvoj MPO doktor/ica nema baš povjerenja u njega onda bih ja ipak u Petrovu. Za svaki slučaj. Ipak su tvoje bebice u pitanju, a tvoj gin. očito nema puno iskustva s blizancima kad takve trudnoće najčešće ne vodi on nego trudnice šalje dalje.
Lemon - pa ako je smeđe onda je stara krv, mislim da je to ono što je ostalo od neki dan.
Vuky - ako ideš u 9.mjesecu u postupak onda baš i ne znam koliko je pametno da dižeš imunitet. Neka suprug pije i za tebe.
I ja mislim, ne boli ništa i tako treba biti, beba se bori za sebe i moram misliti pozitivno
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lilypie na tvom mjestu otišla bi prvo svom ginu vidit sto on kaze, najbitnije je da se ti osjecas sigurno kod dr koji ce ti voditi trudnocu. A svakako bi isla i u Petrovu vidit kako bi mi sjeo taj drugi dr pa odlucila. Moze se dogoditi da taj drugi dr ti ne posveti ni 1/3 paznje koju bis imala kod svoga. Mene je mpo pitala dal cu u Ri voditi trudnocu ili kod svoje. Ja sam svoju odabrala s time da imam 2-3 pregleda u Ri, jer znala sam da u Ri sam 1 od nebrojeno zena, a kod svoje sam 1 od 5 sa ivf trudnocom. Zena je super ginekolog i jako vodi brigu o svim zenama, dala mi je odmah uputnicu D1 za pulu trudnicku ambulantu za svaki slucaj da ako nesto mi je izvan njenog radnog vremena odmah idem tamo vrijedi mi do poroda. Dok u Ri su mi rekli da dodje pa kod koga dodjem tamo bi najcesce bila, al ne nuzno uvijek, a ja ne volim bolnice dosta mi ih je. Tako da moras i ti vidit gdje ti je ugodnije i gdje si sigurnija da bas sve rade za tvoje bebe. Meni je jedan gin pljuvao po dr fetalne kod koje sam morala ici da sam bila onako preplasena kakva je ona uopce dr. Na kraju ispalo da je zena ljubazna i jako strucna, samo njemu ocito ne pase jer nisu istomisljenici tako da svega ima.
Lemon rekla bi da je to zaostatak od neki dan. Dok je smedje dobro je!
Vuky maticnu ne bi trebala uzimat najmanje mejsec dana prije postupka jer jako dize imunitet.
pozdrav,cure!
Samara i flower
ja sam bila u poliklinici Škvorc ,ali kod dr. Lane i imam samo rijeci hvale.
ne znam jel to bila sreca,ali nakon godinu i pol neuspjeha,dosli smo na konzultacije ( muski sterilitet) i ubrzo u postupak icsi. uspjeli od prve i sad evo 12. tjedan trudnoće.
Ovo daje neku nadu, hvala puno na odgovoru :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji