Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi1510
    01. Kolovoz 2019. 06:58

Hvala vam curke na savjetima❤❤❤...od sutra cu uzeti GO pa do srijede ...sutra sam mialila ponovo napraviti test ako bude pozitivan u sub ujutro vadim betu taman ce mi tada biti 11dan i trebalo bi se dobro vidjeti...i u utorak cu onda ici vaditi betu u bolnicu.
    Nadam se da ce nekog biti na humanoj u srijedu da mi napisu mirovanje da mogu to ginekologu odnjeti, jer u Vinogradskoj na humanoj su na godisnjem do 19.8 
    Evo sada ujutro nema smeđeg nadam se da ce tako i ostat ❤🙏

• thinkpink1
    01. Kolovoz 2019. 07:14

Mimi1510

Hvala vam curke na savjetima❤❤❤…od sutra cu uzeti GO pa do srijede …sutra sam mialila ponovo napraviti test ako bude pozitivan u sub ujutro vadim betu taman ce mi tada biti 11dan i trebalo bi se dobro vidjeti…i u utorak cu onda ici vaditi betu u bolnicu.
    Nadam se da ce nekog biti na humanoj u srijedu da mi napisu mirovanje da mogu to ginekologu odnjeti, jer u Vinogradskoj na humanoj su na godisnjem do 19.8

Taman sam te htjela pitat kako si i kakva je situacija. 🙏🙏❤❤
    Neko od ginica mora biti, nadam se da Bolanca radi jer ce on napisati preporuku bez problema. A da nazoves ginu u vinogradskoj i pitas tko radi sljedeci tjedan (s obzirom na dezurstva da ne dodes kad određenihi nema) i objasnis situaciju...

• Mimi1510
    01. Kolovoz 2019. 07:45

thinkpink1

Mimi1510

Hvala vam curke na savjetima❤❤❤…od sutra cu uzeti GO pa do srijede …sutra sam mialila ponovo napraviti test ako bude pozitivan u sub ujutro vadim betu taman ce mi tada biti 11dan i trebalo bi se dobro vidjeti…i u utorak cu onda ici vaditi betu u bolnicu.

Taman sam te htjela pitat kako si i kakva je situacija. 🙏🙏❤❤
    Neko od ginica mora biti, nadam se da Bolanca radi jer ce on napisati preporuku bez problema. A da nazoves ginu u vinogradskoj i pitas tko radi sljedeci tjedan (s obzirom na dezurstva da ne dodes kad određenihi nema) i objasnis situaciju…

Budem ih bas sada u 8 zvala i pitala...hvala to 😘

• ruška
    01. Kolovoz 2019. 08:19

Lilypie čestitam od ♥️😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Lemon
    01. Kolovoz 2019. 08:30

Ipak sam otišla sinoć jer je to dosta curilo, nije svježa krv kažu, Thinkpink tebe sam se odmah sjetila da te moram pitati jer znam da si stalno krvarila. Tako mi je i dao sinoć odmah 4 duphastona i dnevno tri da pijem dok ne prestane krvarenje. Jutros je već manje, sad je smeđe. Grizli nisam na andolu, uzela sam si odmah magnezij. Nije mi rekao da moram ležati nego laganije što i radim, ali ja ću danas više manje provesti u ležećem položaju. Jako sam se uplašila za svoju teško dobivenu mrvicu, valjda će biti sve ok. 
    Mučila su me i crijeva sinoć i nisam više znala što me boli, kao sam u jednom momentu osjetila menstru.bol ali prestalo je brzo, grčeva hvala Bogu nemam. 
    Mimi drži se i ti

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• thinkpink1
    01. Kolovoz 2019. 08:43

Lemon

Ipak sam otišla sinoć jer je to dosta curilo, nije svježa krv kažu, Thinkpink tebe sam se odmah sjetila da te moram pitati jer znam da si stalno krvarila. Tako mi je i dao sinoć odmah 4 duphastona i dnevno tri da pijem dok ne prestane krvarenje. Jutros je već manje, sad je smeđe. Grizli nisam na andolu, uzela sam si odmah magnezij. Nije mi rekao da moram ležati nego laganije što i radim, ali ja ću danas više manje provesti u ležećem položaju. Jako sam se uplašila za svoju teško dobivenu mrvicu, valjda će biti sve ok.
    Mučila su me i crijeva sinoć i nisam više znala što me boli, kao sam u jednom momentu osjetila menstru.bol ali prestalo je brzo, grčeva hvala Bogu nemam.
    Mimi drži se i ti

Ajde bas mi je drago da ti je situacija mirnija. Iskreno, meni se duphaston pokazao boljom th.od utrogestana. Ja sam svog MPO-vca pitala dal je sta od toga dvoje bolje, rekao mi je da je duphaston sintetski a utrogestan prirodni progesteron. Funkcija im je ista, jedino se utrogestani vise daju kod trudnica koje povracaju pa se duphaston ne stigne resorbirati u tijelo kad se popije a dođe mucnina i zena povrati. S obzirom da ja nisam imala mucnine, ne takve da povracam, ostala sam na duphastonu. Sigurnija sam, a i u slucaju da ne daj Boze ponovno nesto krene imam zalihu da se ne mora jurcat odmah u ljekarnu. Ti samo miruj i cuvaj se. Saljem 🤗🥰

Lilypie
    01. Kolovoz 2019. 08:51

Lemon

Mimi drži se i ti

Hvala Bogu da je sve ok. Samo ti odmaraj danas. Poslije svega sto smo prošle zaslužile smo odmor. Nadam se da se vise neće vraćati 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    01. Kolovoz 2019. 09:12

Lemon 🤗

Meto
    01. Kolovoz 2019. 09:50

Citam zaostatke od jucer i imam sto procitati. 
    Lilypie razveselila si me i imam suzicu u oku, cestitke na ❤️❤️ 🤗😍
    Lemon zao mi je sto sto te namucila ta sukrvica, Think i ostale cure su ti dale savjete, biti ce to sve u redu. Mala mrva si pravi mjesta sigurno ☺️ 😘
    Mimi super da se smirilo stanje i kod tebe i sto si uspjela dobit GO, samo polako odmaraj i uzivaj😉
    Sretno cure, uredne trudnoce zelim!
    Nymeria nadam se da ces uspjeti nabildati stanice i da ce do jeseni sreca ici u tvoju a i nasu korist. Hoce, vidjeti ces🤞😊i da, nisi sama😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    01. Kolovoz 2019. 09:58

Lemon nek si isla pp duphastone. Bolje da ti na dodatnoj terapiji dok se ne smiri situacija. Cuvaj se i bit ce mrvica tvoja u redu! Znas kao moj muz kaze ovi sto su bili smrznuti pa se ulovili to su sve tvrdokorci nedaju se oni sa mali krvi i par grceva van. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.