Marta ja kad sam bila u postupku rekli su mi da vadim betu 12.dan tak da mislim da ti nije rano.
Hvala ti ok onda sutra budem prije puta obavila.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
pozdrav svima :)
ja sam ovdje nova….
nakon mpo… 14i dan,beta 0
depresija,suze…uzas :(
kako dalje? kada ste se odlucile ponoviti postupak?
hvala
Maslačak - ako je bio stimulirani onda trebaš napraviti pauzu barem 2 ili 3 ciklusa kako bi se sve opet vratilo u normalu. Žao mi je, drži se...
Lemon i Mimi - nama uvijek givore da povećamo dozu progesterona ako dođe do krvarenja. Utrogestsni plus duphastoni.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Maslacak zao mi je d je beta negativna!
Lemon svakako se javi gin mozda je neki hematom. A moze ti i pojačati dozu ili dodat duphastone. Jel pijes mozd andol 100, on zn isto izazvat krvarenja blaga. Vazno je da nije jako i da nema grceva. Drzi se!
Cure ja počela krvariti, nije svježa krv nego roza crveno.. Isplati li se ići na hitnu ili da mirujem, vaginalete već koristim u max dozi.. Tu i tamo me zaboli trbuh
Draga, ja ti se javljam s iskustvom svježih krvarenja, rozo-svježeg i smeđarenja. To me mučilo do cca 10-11tt.
Meni su ti svaki puta rekli kad je svjeze, rozo-svježe popiti Duphaston 4tbl.odjednom i nastaviti dalje 3x2, popiti normabel od 2mg i magnezij da se maternica opusti. I naravno bitno je mirovanje, ja sam se prikovala za krevet, relacija mi je bila krevet-wc, cak sam u krevetu jela, ponašala sam se kao u bolnici jer mi ni tamo ne bi nista drugacije uradili. Utrrogestani se izbjegavaju stavljati vaginalno dok postoji krvrarenje, jer je krv idealan medij za infekcije, a stalno gurat utrice vaginalno postoji rizik. Pokušaj se smiriti koliko mozes i napraviti tako jer ni u bolnici ne mogu nista napraviti s obzirom da se na UZV ne moze jos nista vidjeti. Zelim ti da cim prije stane i da se sve normalizira, te da do kraja bude uredna trudnoca. 🤗🍀🙏
Maslacak zao mi je d je beta negativna!
Lemon svakako se javi gin mozda je neki hematom. A moze ti i pojačati dozu ili dodat duphastone. Jel pijes mozd andol 100, on zn isto izazvat krvarenja blaga. Vazno je da nije jako i da nema grceva. Drzi se!
Grizli - vidim da si napisala ovo za andol...ja pijem andol 100 ali meni su napisali uz terapiju i andol.
Sta mislis jeli bi mozda trebala prestat pit andol?
Sada sam bila.na wc i sada je smede nema svjeze krvi
Ne Mimi, ne mislim da trebas prestat jer ti je andol dan s razlogom. Nego samo da znate da nuspojava kod njega mogu biti ta neka sitna blaga krvarenja jer ubrzava cirkulaciju, a posebno kod cura koje guraju u rodnivu utrice mozes ozljediti neku kapilaru i eto ti sukrvice jer su dole sad sve kapilare i zilice jaaako osjetljive. Ja sam isto pila do 9tt andol al sam stavlja crinone gel s cijim aplikatorom se zbilja nemas di ozljediti. I recimo ja nisam uopce krvarila u trudnoci. Ne znam dal za utrice ima kakav aplikator?
Ne Mimi, ne mislim da trebas prestat jer ti je andol dan s razlogom. Nego samo da znate da nuspojava kod njega mogu biti ta neka sitna blaga krvarenja jer ubrzava cirkulaciju, a posebno kod cura koje guraju u rodnivu utrice mozes ozljediti neku kapilaru i eto ti sukrvice jer su dole sad sve kapilare i zilice jaaako osjetljive. Ja sam isto pila do 9tt andol al sam stavlja crinone gel s cijim aplikatorom se zbilja nemas di ozljediti. I recimo ja nisam uopce krvarila u trudnoci. Ne znam dal za utrice ima kakav aplikator?
Ahaa ok hvala ti 😊😘
Joj cure, Lemon i Mimi, držim fige da smedjarenja čim prije prestanu. Slažem se s thinkpink, ni u bolnici ništa ne mogu
ali nisam sigurna da i ja ne bih odmah odletila. U svakom slučaju Lemon, ako se pojave kakvi jači bolovi, odi u hitnu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ja sam imala dva puta krvarenje između smeđi iscjedak Razlog je bio veliki hematom. Ginekologica mi je rekla odmah prestati sa andolom sve dok ima bilo kakve vrste krvarenja (pila sam ga zbog one mutacije, neznam sad kako se točno zove. Krvarenje nije velik problem i česta je pojava u trudnoći, bitno je da nema grčeva. I ovo što su cure rekle, zbog krvarenja prestala sa utrogestanima dobila duphaston. Bez panike, bit će to dobro
Cure ja sam uoravo bila na wc u 😔 kako me cesto tjera piskit i kako vec par dana imam sluzav icjedak odem sada na wc i kada sam se obrisala bilo je iscjedka i malo krvi , i opet odem nakon 10min odem da stavim ulozak i obrisem se i smečkasto…bojim se da je mojoj sreci dosao kraj 😭 jucer plus danas krv…
Jeli moguce da je implatacijsko krvarenje jeli mozda koja imala to od vas?
Toliko sam u soku da me leda bole …a osjecam danas cijeli dan ko malo bockanje u jajnicima😭😭
Oprosti, ja sam sad vidla da ti se pojavilo smeđarenje.
Ja sam ti imala implantacijsko krvarenje 10 i 11 dnt, trodnevnog embrija. Samo sam mirovala i koristila th.i pila magnezij jer je dobar za implantaciju. Nadam se da je i kod tebe takav slucaj. Smiri se i lezi, nemoj prevec hopsat, bar dok ne prođe. Nazovi opcu praksu u ponedjeljak i zamoli da ti otvori bolovanje kad ti vec ginic nece, valjda je normalniji od ginica. Drzi se!🤗🙏🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji