Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca16
    02. Kolovoz 2019. 22:06

sofi

Draga Luce, vidjela sam i tvoju novu temu. Brzo ces pohvatati sve izraze, prelistas malo forum unazad i vec ti je sve skoro jasno🤗
    Na stimulaciju idu (ili su bar jednom bile) sve zene tu, zato i jesu bas na tom forumu.. Mislim da jedino ja jos nisam zapravo 😂 jer nam tek dolazi prvi postupak u rujnu.. ✌i uspjesnost, po mojim dosadasnjim dojmovima, ovisi o brdo faktora…radi cega idete vi?

Hahaha ma da, prvi puta sam tu pa ne vatam nista😂 uglavnom imala sam jedan spontani missed, i kednu biokemijsku trudnocu, danas sam bila na pregledu i kaze doktorica da bi probala s tim kao izazivanjem ovulacije jer su mi mjesecnice neredovite, a i jajnici su kao policisticnog izgleda. Sad posto ja jako zelim bebu zanima me daj je ikom pomogla ta stimulacija ovulacije? 😁🙃 Eto valjda cete razumiti 💕

• blink123
    02. Kolovoz 2019. 22:30

Marta...

Cure danas sam prokrvarila sluz i sukrvica i boli me trbuh onako koda ću dobit mengu, 😢😢😢😢što da radim a u Međugorju sam ovdje nema dr. Da popijem neku tabletu ili nešto 😢

Imaš u Medjugorju privatnu ordinaciju Ginea, dr. Anja Vasilj. Probaj ujutro nazvati na br +387 63 419 362

sofi
    02. Kolovoz 2019. 22:39

Haha ni ja ti nisam jos enciklopedija za to..zasad sam kao nekakav prirucnik mali recimo.. 😂😂 ako sam shvatila dobro,moguce da se radi o izazivanju ovulacije klomifenom (ili slicno), za pcos je karakteristicna neredovita M i O. Tada bi u biti isli na ciljane odnose, ne inseminacija ili IVF? Ili? 
    Nesto sam citala o tome jer mi je isto receno jajnici policistinog izgleda, ali pazi razliku-  M mi je točna svaki mjesec  i ovulaciju osjetim redovito..  svasta...neka dijagnoza širokog pojma ocito 😩 nego nisam se previse pozabavila time jer kod nas je problem muski faktor... 
    Sigurna sam da ce se javiti koja cura koja je to prosla prije! Sretno! 😉😉🤗

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Marta...
    02. Kolovoz 2019. 22:40

blink123

Marta...

Cure danas sam prokrvarila sluz i sukrvica i boli me trbuh onako koda ću dobit mengu, 😢😢😢😢što da radim a u Međugorju sam ovdje nema dr. Da popijem neku tabletu ili nešto 😢

Imaš u Medjugorju privatnu ordinaciju Ginea, dr. Anja Vasilj. Probaj ujutro nazvati na br +387 63 419 362

Hvala ti puno 😘 🤗 🤗 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lemon
    02. Kolovoz 2019. 23:20

Marta...

Lemon

Ako kreneš sa duphastonom onda stani sa vaginaletama, od kad sam bila na hitnoj se smanjilo ali imam cijeli dan smeđi iscjedak. Nekad samo na papiru a jutros je baš dosta izašlo smeđe sluzavo. No nije više rozo kako je bilo prije hitne, i puno češće mi je teško kad sam dugo na nogama pa legnem

Koliko si ti trudna, da i kod mene je rozo i žuto. Da li si i ti imala bolove koda ćeš dobit mengu

5 tj, mene je taj dan mučio i želudac pa nisam bila sigurna za bolove ali dosta me jako bolilo, mislim da sam u jednom trenutku osjetila menstrualne ali ne dugo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Luca16
    03. Kolovoz 2019. 00:04

nymeria

Luca16 misliš na stimulacija lijekovima? Klomifen?
    Ja sam 2017. 4 puta pokušavala tako, dobila odlične ovulacije prwćene folikulometrijama, sve savršeno ali nažalost nisam uspjela ostvariti trudnoću.
    No ima puno žena kojima uspije tako pa ne moraju u postupke medicinski potpomognute oplodnje (MPO) nadam se da ćeš biti jedna od njih. 🤞

Onda mi je spomenula neke ljekove na V iskreno ne mogu se sitit koji i kao nekakva inekcija sa stopericom🤔, kaze da je to dosta uspijesno, ovulacija se pogodi u stotu i bude jako kvalitetna i velika je mogucnost da se ihvati bas tada i da trudnoca bude zdrava. A klomifen mislim da nije uopce spomenula.Samo da dodem na prvi dan menstruacije i da cemo poceti s tim. Inace svi nalaazi su mi uredni, i stitnjaca i nalazi za trombofiliju

hejbaburibu
    03. Kolovoz 2019. 06:40

Samo da vas sve pozdravim  pratim, čitam, držim fige čekalicama, strepim s novim trudnicama,  veselim se "starim" trudnicama,...i čekam... 9 mjesec je sve bliže 

Lilypie čestitam na  
    Mimi jesi li vadila betu? Ti si u vinogadskoj?
    Lemon nadam se da će sve brzo proći i da će ti ostatak trudnoće biti miran
    Luca nadam se da nećeš ni trebati naučiti svu terminologiju, nazive lijekova, šifre bolovanja i ostale muke po MPO  

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

hejbaburibu
    03. Kolovoz 2019. 06:48

Što se bolovanja tiče... ja sam prvi postupak bila cijelo vrijeme na BO, drugi nakon punkcije. S tim da mi je prvih 10 dana otvorila opća praksa, a onih 14 dana do bete ginekolog na preporuku MPO. 
    U svakom slučaju, ako vam ginić ne da bolovanje, probajte kod doktora opće prakse i objasnite situaciju... moja doktorica je bila puna razumijevanja, a budući da na poslu znaju kaj se događa "lažno" bolovanje mi nisu uzeli za zlo 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Mimi1510
    03. Kolovoz 2019. 07:12

Ej curke malo sam bila u guzvi ...jucer sam radila test i bio je + koji se odlicno vidio...evo sada ujutro idem vaditi betu 🙏😁 pa cemo vidjet...
    Sta se rice smeckastog iscjetka bilo ga je jucer malo ali samo popodne...
    Marta 🙏 drzi se nadam se da nije nista ❤

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 07:23

Mimi1510

Ej curke malo sam bila u guzvi …jucer sam radila test i bio je + koji se odlicno vidio…evo sada ujutro idem vaditi betu 🙏😁 pa cemo vidjet…
    Sta se rice smeckastog iscjetka bilo ga je jucer malo ali samo popodne…
    Marta 🙏 drzi se nadam se da nije nista ❤

Jupiiii Mimi🥳🥳🥳
    Javi nalaz... Si uspjela kog dobit u vinogradskoj?
    🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.