Budem ih bas sada u 8 zvala i pitala…hvala to 😘
Nadam se da si uspjela nekog dobiti na gini i da ce rijesiti papirnati dio s preporukom za mirovanje.🍀
I moj mm kaže da neće on sad više nikuda, primio se i gotovo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Curke upravo stigao nalaz bete 82.83 12 dan mi je. E sad kad ću morati na prvi pregled
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke upravo stigao nalaz bete 82.83 12 dan mi je. E sad kad ću morati na prvi pregled
Hoces li ponavljati betu za dva dana, meni se cini da je mala za 12dan ako je blastica upitanju🤨, nadam se da grijesim 🤗
Hej poslala sam nalaz u polikliniku i misu mi niš rekli da je mala 🙁, a na putu sam i nisam sigurna da ću uspit mislila sam 6.8 na povratku izvaditi
Marta, 12 dan od transfera blastociste? Hm, da, malo je mala ali morala bi je ponoviti za dva dana da vidiš dal se dupla pravilno to je bitno
Oki a gladala sam tablice i po tome je ok, a pokušat ću negdje naći labos pa napraviti. Pokušavam učitati sliku ali ne mogu daj pogledaj tablicu na stranici beta plus.
Marta ne znam koju tablicu se tocno gledala al po onoj po kojoj sam se ja vodila beta izgl3da nesto manja kod tebe. Gledala sam i neku na stranicama beta plus i pise 17 dana nakon aspiracije sto bi odgovaralo ko tebe beta je 137. Naravno to je prosjek ne znaci da mora biti. Al dobro ti cure kazu daj ponovi betu za 2 dana najpravilnije je u istom labosu jer tesko je pratiti pravilno duplanje u različitim labosima ppsto ne moraju koristiti iste metode odredjivanja
Nisam u mogućnosti u istom labosu 600km sam od Zg od danas sam na go🙁joj sad me ovo baš brine 🙈
Marta, kako rekoše cure, možda je malo manja, naravno ako je u pitanju blastica. Nisam ni ja ponavljala betu u istom labosu pa je bila ok. Bitno da je na 48 sati.
A visina bete je različita od žene do žene. Meni je 13dpt 2dt bila 165 i nosim blizance. Skoljka je imala oko 700 ako se ne varam pa je jedna beba tako da to ništa ne mora značiti. Najbitnije je za početak da se pravilno udupla.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji