Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    02. Kolovoz 2019. 15:52

Meni je moj pisao N97 jer nisam htjela da igdje piše nešto u vezi oplodnje i bila sam 3 i pol tjedna doma, a na doznaci piše A0 tako da nitko ne može znati točan razlog što je po meni i u redu.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lilypie
    02. Kolovoz 2019. 16:08

Luca16

Cao, curke, ne znam jel bilo vec pitanje, ali zanima me dal je itko imao stimulaciju ovulacije? . Ja bi trebala ici sad prvi dan ciklusa. Zanima je dal je ikom bilo uspijesno? Hvalaa😁😘

Draga Luce, ovo je forum potpomognute oplodnje na kojem pišeš i naravno da smo sve imale stimulaciju 😂
    U kakav postupak ideš? Moraš nam dati malo vise informacija 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sofi
    02. Kolovoz 2019. 18:08

Odlicno, hvala na info! Da, sto se tice putnih naloga, koliko sam do sada uspjela prostudirati, na njih nemaju pravo tko ide privatno...

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

sofi
    02. Kolovoz 2019. 18:28

Draga Luce, vidjela sam i tvoju novu temu. Brzo ces pohvatati sve izraze, prelistas malo forum unazad i vec ti je sve skoro jasno🤗  
    Na stimulaciju idu (ili su bar jednom bile) sve zene tu, zato i jesu bas na tom forumu.. Mislim da jedino ja jos nisam zapravo 😂 jer nam tek dolazi prvi postupak u rujnu.. ✌i uspjesnost, po mojim dosadasnjim dojmovima, ovisi o brdo faktora...radi cega idete vi? 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Marta...
    02. Kolovoz 2019. 20:56

Cure danas sam prokrvarila sluz i sukrvica i boli me trbuh onako koda ću dobit mengu, 😢😢😢😢što da radim a u Međugorju sam ovdje nema dr. Da popijem neku tabletu ili nešto 😢

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    02. Kolovoz 2019. 21:35

nymeria

Lemon

Ipak sam otišla sinoć jer je to dosta curilo, nije svježa krv kažu, Thinkpink tebe sam se odmah sjetila da te moram pitati jer znam da si stalno krvarila. Tako mi je i dao sinoć odmah 4 duphastona i dnevno tri da pijem dok ne prestane krvarenje. Jutros je već manje, sad je smeđe.

Evo post od Lemon i terapije koju je dobila.

Hvala ti, ne znam što da radim sad se čak i smirio ali me jako boli trbuh 🙈. (tipa kad sjedim boli više nego kad se legnem) Razmišljala sam da to je možda druga js koja nije bila baš super pa je izišla ne znam 😢. A danas sam se i prefirsirala puno sam hodala. Ako se ne  smiri išla bi sutraa do Splita to mi je najbliže. 

Lemon
    02. Kolovoz 2019. 21:40

Marta svakako probaj nabaviti što prije duphaston i popiti 4x odjednom i onda dalje tri na dan. Nadam se da će se smiriti, miruj, popij i magnezij odmah

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Marta...
    02. Kolovoz 2019. 21:45

Lemon

Marta svakako probaj nabaviti što prije duphaston i popiti 4x odjednom i onda dalje tri na dan. Nadam se da će se smiriti, miruj, popij i magnezij odmah

Hvala ti a što da radim sa utrogestanom da li da ga stavljam ili ne. Koliko dana je tebi trajalo krvarenje i kakve boje je bilo 

Lemon
    02. Kolovoz 2019. 21:56

Ako kreneš sa duphastonom onda stani sa vaginaletama, od kad sam bila na hitnoj se smanjilo ali imam cijeli dan smeđi iscjedak. Nekad samo na papiru a jutros je baš dosta izašlo smeđe sluzavo. No nije više rozo kako je bilo prije hitne, i puno češće mi je teško kad sam dugo na nogama pa legnem

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Marta...
    02. Kolovoz 2019. 22:02

Lemon

Ako kreneš sa duphastonom onda stani sa vaginaletama, od kad sam bila na hitnoj se smanjilo ali imam cijeli dan smeđi iscjedak. Nekad samo na papiru a jutros je baš dosta izašlo smeđe sluzavo. No nije više rozo kako je bilo prije hitne, i puno češće mi je teško kad sam dugo na nogama pa legnem

Koliko si ti trudna, da i kod mene je rozo i žuto. Da li si i ti imala bolove koda ćeš dobit mengu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.