U srijedu vadim prvu betu, u petak ponavljam, ako bude sve ok.
Karla super!!! Jos malo po veliku betu 🥳🙏
Lilypie nije nuzno implantacijsko krvarenje, zato zivce na tregere i sve 4 u zrak.
Kod mene sve ok, nabija po ekranu jako i hrabro lavlje ❤
Thinkti si na pregledu danas? Sretno i da mrva nabija junacki! 😘
Ja sam taman sa pregleda, kontrola 10 dana nakon kiretaze, sve super, nista nisam krvarila nikako i novi postupak u 10.mj. Dr. mi dao pretrage da napravim i to sve moguce osim kariograma. Ja mu na to pokazem papir na kojem sam napisala sve to isto sto planiram radit pa smo se smijali. Vidio covik da nista ne prepustam slucaju.
Tako ssm sretna i opustena, stavljam kljuc u bravu i kljucam sve ruzno sto je bilo. Otkljucajem nova vrata i stvaram si nove uspomene☺️❤️
Super, sad u obradu da imaš sve nalaze gotove do sljedeceg postupka!🥰😘🤗
Bravo Karla,Lilypie i neka se sve dalje razvija kako treba.
Thinpink sjajno! Koji si tt?
Meto slažem se s tobom u potpunosti! Prošlost je prošlost i trebamo je ostaviti iza sebe i okrenuti se novim pobjedama i izazovima! Sretno! 😘🤞
Thinkpink čestitike! Svaka od nas se nada da će jednom doživjeti taj osjećaj i vidjeti to malo titravo 🧡 na ekranu!
Lilypie super 😍🥰 napredujea iz dana u dan
Meto svaka cast kako si lijepo sve poslozila u glavi, psiha je najbitnija 😉
Thinkpink1 aaaa kako divno🥰, koji ti je tjedan, u kojem je tjednu tebi srceko pocelo kucati?
Ja idem u petak na prvi uzv i tad ce mi biti tocno 6tj, bas sam nestrpljiva i u strahu da li ce sve biti uredu
Thinkpink1aaaa kako divno🥰, koji ti je tjedan, u kojem je tjednu tebi srceko pocelo kucati?
Ja idem u petak na prvi uzv i tad ce mi biti tocno 6tj, bas sam nestrpljiva i u strahu da li ce sve biti uredu
Prvi UZV mi je bio sa 6+1, i data je vec titralo ❤. MPO mi je rekao da vidi i vise nego sto je ocekivao za taj tjedan trudnoce. Sljedeci UZV je bio sa 8+1, i danas je 10+1.
Karla ne nrini za jacinu plusica predivan ti je. Kod tih testova uvijek treba cekat do 5 min da se ocita razultat! Sretno!
Lilypie tamni tamni 🤞😉👍👍👍😎 to te ja pitam! Nek bude sve savršeno cure objema zelim uredne trudnoce!
Thinkpink drago mi je da je kod tebe sve super! Sretno dalje!
Evo da vam javim..nazalost nakon pozitivnog testa,bete od 95,danas je pala na 54...danas se isplakat i onda opet u nove pobjede..
Sortiraj odgovore
Najstariji