Karla, ne brini ☺️ tko zna kakvi su to testovi i kakva bi ti bila crtica na nekom drugom. Bitno je da ona ima 👍 Znaš kako kažu, plus je plus, deblji ili tanji. A i 10dnt nije sad nešto vau prošlo pa da crtica bude skroz debela. Držim fige mila ❤️
Kod mene jutros temperatura još skočila, sjena sjenine sjene mrvicu tamnija i nadam se isto debljanju 😂🙏
Da, i kod mene je danas 10dnt ali dvodnevnih boraca 😎
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala vam cure! Vaše riječi mi stvarno puno znače! 😘🧡
Nadam se da će tamnit i dalje..a u srijedu ćemo vidjet kakva je beta🤞
Od simptoma i dalje žiganje u donjem dijelu trbuha i od sinoć lagano osjećam sise..ne bole, ali ih osjećam.. ovu noć nisam ni spavala najbolje, budila se valjda milijun puta..danas se evo vratila na posao i opet sve po starome..
Ej cure koje imate plusice i busice. Po forumima vidim da svi spominju implantacijsko krvarenje. Meni je danas 6dt i mislim da cu oslijepit od gledanja u gacice i niista ne vidim osim cyclogesta. Neznam jel to dobro il ne. Mozete li nam reci dali ste vi imale implantacijsko?
Implantacijsko krvarenje uopće nije pravilo. Čak štoviše, ono je iznimka tako da ne obraćaj pažnju na to 👍🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ej cure koje imate plusice i busice. Po forumima vidim da svi spominju implantacijsko krvarenje. Meni je danas 6dt i mislim da cu oslijepit od gledanja u gacice i niista ne vidim osim cyclogesta. Neznam jel to dobro il ne. Mozete li nam reci dali ste vi imale implantacijsko?
Ja nisam ni prvi put ni sada imala implatacijsko krvarenje.. koliko sam skužila nemaju to sve žene svaki put..
Tako da samo opušteno i sretno!
Karla čestitaaaaam!!!! :) kad vadiš betu??
Lilypie, i ti imaš super znakove :) kad ti vadiš betu?
ja ću se danas čut s doktorom, jer nemam pojma kaj da radim i kud da krenem...netko mi mora reći što ne valja samnom, jer ne može sve biti u redu!
[/url
U srijedu vadim prvu betu, u petak ponavljam, ako bude sve ok.
isabelagregorijan sretno!
Karla cestitke, to je prava crtica! 😍
Lilypie nezz jel rano za cestitke al svidjaju mi se simtomi i sjenice na testu 🤗😍
Think ti si na pregledu danas? Sretno i da mrva nabija junacki! 😘
Ja sam taman sa pregleda, kontrola 10 dana nakon kiretaze, sve super, nista nisam krvarila nikako i novi postupak u 10.mj. Dr. mi dao pretrage da napravim i to sve moguce osim kariograma. Ja mu na to pokazem papir na kojem sam napisala sve to isto sto planiram radit pa smo se smijali. Vidio covik da nista ne prepustam slucaju.
Tako ssm sretna i opustena, stavljam kljuc u bravu i kljucam sve ruzno sto je bilo. Otkljucajem nova vrata i stvaram si nove uspomene☺️❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mrva rijetko tko ima implan. krvarenje. Vise je izuzetak nego pravilo 🙂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji