Isabela i ja sam trenutno u istraživanju šta i koje dodatne pretrage napraviti, jer nemoguce je da je sve super a do implatacije ne dolazi!
nada, daj mi reci koje ste vi sve pretrage radili? ja se pokušavam sjetiti i sad ću napisati čega se sjećam, a ostalo moram doma pogledati.
Znači svi hormoni, tsh, ft4, e2, prl, p4, lh i fsh, amh, brisevi već sto puta, kks, fibrinogen, pv, aptv, F II, FV Leiden, AT III, protein c, protein s, mthfr, pai, pai 2, homocistein, lac, acl, nk, hiv, hepatitis, sifilis i to, kariogram oboje, njegovo spermiogram i spermokulutura, prohodnost jajovoda i dalje se naravno nemrem sjetiti tj. nemrem naći ni slike ostaloga na mobu, ako je uopće bilo kaj drugo.
Imam blagi pcos, ali on ne utječe niti na moje ovulacije koje su uredne, a niti na menstruaciju koja mi isto dolazi uvijek točno u dan. Rečeno mi je da imam septum odnosno blago ulegnuće u maternici, u bolnici zabok su mi rekli da to moram operirati, a moj doktor i ginekologica socijalna su mi rekli da je to normalno, da je ulegnuće svega 3-4 mm i da većina žena koja nije rodila ima tako…pa ga sad ti znaj.
Uglavnom, meni je čudno s obzirom na sve tako lijepe i divne nalaze da je na mogu prirodnim putem uopće zatrudniti već pet godina…a ne znam kud i kog koga da krenem…
Ako imas PCOS uz njega najcesce ide i inzulinska rezistencija koja ako nisi na th.ne daje dovoljno dobru kvalitetu js.
Stavit su vam ponovno sve pretrage za užu i širu obradu.
e sad, radila sam samo ogtt, nisam nikad inzulin vadila
[/url
thionkpink od svega kaj si stavila nisam radila samo par stvari, a to su - testosteron nikad nisam vadila, a niti b12, histeroskopiju, i HLA i ovaj dio di piše infekcije Parvovirus, ak sam dobro pročitala, malo mi mutno...sve ostalo jesam...naći ću ja doma sve kaj jesam, al sve od ovoga navedenog znam da jesam.
[/url
Hvala vam cure moje 😍 još ne vjerujemo. Sasvim smo zbunjeni 🙃 Išli smo sad nešto obavljati, muž vozi kao da mu je prvi put. Rekla sam mu da ću mu oduzeti auto ili ja voziti dok se ne smiri 😂😂😂
Isabelagregorijan ako sam dobro primjetila, nisi vadila vitamin D? Prvi put sam ga vadila prije ovog postupka i bio je ispod svake minimale tako da sam dobila kapi dva mjeseca. Mislim, sve valja pokušati pa i to.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nada jesi stvarno izdržala da ne radiš ni jedan test vise?
Sutra ideš vaditi betu? Kako se osjećaš?
Sara & Nora 💞
Hvala vam cure moje 😍 još ne vjerujemo. Sasvim smo zbunjeni 🙃 Išli smo sad nešto obavljati, muž vozi kao da mu je prvi put. Rekla sam mu da ću mu oduzeti auto ili ja voziti dok se ne smiri 😂😂😂
Isabelagregorijanako sam dobro primjetila, nisi vadila vitamin D? Prvi put sam ga vadila prije ovog postupka i bio je ispod svake minimale tako da sam dobila kapi dva mjeseca. Mislim, sve valja pokušati pa i to.
ne, nisam vadila vitamin d, ali sam ga dobila od svoje gin i pila oleovit kapi po 5 kapi svaki dan, sad dal je to kaj uspjelo promijeniti ne znam, ali i to ću tražiti
[/url
Lilypie 😍🥰 evo sad sam odplakala turu zbog tebe 😪, vec me drmaju hormoni. Bas sam sretra da je i tebi uspjelo, da nisu uzalud bile sjene na silnim lh trakicama. I tebi i Karli89 zelim ogromne bete pa da se skupa pratimo u trudnoci🥰, ja vam bjezim ispred mozda desetak dana, nije puno😉. 🎉🎉🎉🎉🎉
Lilypie ma tooo! Želim ti lijepu betu za par dana. Ti imas nadimak kao ova stranica za stavljanje potpisa, to aam tek jucer skuzila.
Pozz svima..😉.čitam već danima forume o Mpo...puna glava informacija.Ali da skratim...ovaj mjesec sam krenula u svoj 1 IVF et postupak...inaće imam 39god...2Dc Depapeptyl,3Dc Depapeptyl + Gonal 150 jedinica....jučer 8Dc ciklusa 1 folikulometrija nista nisam saznala samo da u lijevom jajniku nema nista a u desnom mi je mjerila folikul 10mm...ali to sam skužila kroz razgovor doktorice s specijalizantima...poslalo me kući produžila stimulaciju još 2 dana i da se javim sutra...glava me boli od istraživanja po forumima...imam osjećaj da sm totalno neinformirana o svemu...😔😔...inaće sve je kod mene i dečka ok...problem su moje godine o kojima slušam već mjesecima...
Pozz svima..😉.čitam već danima forume o Mpo…puna glava informacija.Ali da skratim…ovaj mjesec sam krenula u svoj 1 IVF et postupak…inaće imam 39god…2Dc Depapeptyl,3Dc Depapeptyl + Gonal 150 jedinica….jučer 8Dc ciklusa 1 folikulometrija nista nisam saznala samo da u lijevom jajniku nema nista a u desnom mi je mjerila folikul 10mm…ali to sam skužila kroz razgovor doktorice s specijalizantima…poslalo me kući produžila stimulaciju još 2 dana i da se javim sutra…glava me boli od istraživanja po forumima…imam osjećaj da sm totalno neinformirana o svemu…😔😔…inaće sve je kod mene i dečka ok…problem su moje godine o kojima slušam već mjesecima…
Dobrodošla i sto prije otišla. Ako sam dobro shvatila, samo jedan folikul imaš nakon 7 dana stimulacije? Koliki ti je AMH? Čudno da ti nisu povećali dozu gonala 🧐 Pretpostavljam da si u državnoj klinici. Sto se tiče godina, neka te ne zamaraju te price. Ja sam napunila 39 i evo ugledala plusic. Ima nas tu nekoliko. Prijateljica prije dva dana rodila dvojke, isto 41 godinu. Nismo mi još za baciti 😎
Trudnice naše, da vas pitam nešto. U slučaju pozitivne bete, kad obično naručuju za prvi pregled? Ja bih sutra išla za ZG da nešto obavim i onda bi vjerojatno sutra ili prekosutra uradila betu pa se vratila na more.
Sara & Nora 💞
Pozz svima..😉.čitam već danima forume o Mpo…puna glava informacija.Ali da skratim…ovaj mjesec sam krenula u svoj 1 IVF et postupak…inaće imam 39god…2Dc Depapeptyl,3Dc Depapeptyl + Gonal 150 jedinica….jučer 8Dc ciklusa 1 folikulometrija nista nisam saznala samo da u lijevom jajniku nema nista a u desnom mi je mjerila folikul 10mm…ali to sam skužila kroz razgovor doktorice s specijalizantima…poslalo me kući produžila stimulaciju još 2 dana i da se javim sutra…glava me boli od istraživanja po forumima…imam osjećaj da sm totalno neinformirana o svemu…😔😔…inaće sve je kod mene i dečka ok…problem su moje godine o kojima slušam već mjesecima…
Dobrodošla i sto prije otišla. Ako sam dobro shvatila, samo jedan folikul imaš nakon 7 dana stimulacije? Koliki ti je AMH? Čudno da ti nisu povećali dozu gonala 🧐 Pretpostavljam da si u državnoj klinici. Sto se tiče godina, neka te ne zamaraju te price. Ja sam napunila 39 i evo ugledala plusic. Ima nas tu nekoliko. Prijateljica prije dva dana rodila dvojke, isto 41 godinu. Nismo mi još za baciti 😎
Trudnice naše, da vas pitam nešto. U slučaju pozitivne bete, kad obično naručuju za prvi pregled? Ja bih sutra išla za ZG da nešto obavim i onda bi vjerojatno sutra ili prekosutra uradila betu pa se vratila na more.
Hvala ti...AMH 0.614...veli nizak ali još u okviru nekih normalnih granica...naravno da sam i državnoj klinici...bila sam toliko zbunjena jučer jer mi je bila prva folikulometrija taj podatak sam samo čula onako u letu...dr. mi je samo rekla vidimo se za dva dana bez ikakvog objašnjenja...a nadam se da zna sta radi😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji