Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    14. Srpanj 2019. 14:07

Vuky ja sam iz ZG pa mi briseve uzeo moj gin i nosila sam ih u Baruna Filipovića..gotovi kroz 7-10dana..
    Al uvijek bi mi već kroz 7 dana došao rezultat. 

Simba 1989
    14. Srpanj 2019. 14:18

Nikitta

Simba mislim da je cirkulacija jako važna za implantaciju, i da, preporuča se za žene sa hladnim nogama da griju noge termoforom ili debelim čarapama (ja znam baš spavat s čarapama nakon transfera). Kad su noge ledene tijelo šalje cirkulaciju tamo i oduzima od drugih dijelova tijela, pa je zato bolje da su noge ugrijane da se cirkulacija poboljša u maternici. Gledala sam neki dan onu budalaštinu na RTL Living “Gola privlačnost” gdje goli ljudi biraju gole ljude za dejt i onda ubace uvijek nekakve znanstvene dokaze i istraživanja o seksualnosti, seksu i sl., pa je bilo podatak da ako žene spavaju u čarapama i tako ugriju dodatno noge, da mogu dozivjeti i do 30% jači orgazam radi bolje prokrvljenosti vagine. E pa ako to nije dokaz da grijane noge griju maternicu - onda ne znam šta je 😂
    Ruška u trudnoći bi svakako temperatura trebala skočiti, meni nakon O bude obična temperatura 37-37.3, pa sam rekla kad bude 37.4 znat ću da sam trudna, i evo sad zadnji ciklus doslovno stopala gorila i temperatura 37.4, pa nije trudnoća, tako da sad dižem svoju granicu na 37.5 za znak trudnoću😬

Ja uvijek spavam u čarapama jer nemogu zaspati koliko mi bude hladno ❄ za noge.. Hahhahhahah.. Groznoo..znam da sam pitala mpo doktora i da mi rekla da na to veze, ali ja baš nebi rekla da je to bezazleno

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

skoljka
    14. Srpanj 2019. 14:53

Simba ja znam za jedan par koji je 10god pokusavao sa ivf po raznim klinikama u razlicitim drzavama. Ne postoji pretraga koju oni nisu napravili i dalje nije islo. Na kraju imnje utvrdjeno da zena ima jaaaako slabu cirkulaciju,koju je rijesila jako brzo, i prosle god su napokon dobili bebu.
    Karla 😍🥰 jedva cekam tvoj plusic
    Lilypie i tvoj jedva cekam, mislim da je vrijeme da zaboravis na stopericu🤪🥰
    Zaboravila sam koja jos cura treba radit test?
    Evo ja imam simptom ZABORAVNA ko kokos😂😂

Vaki
    14. Srpanj 2019. 15:06

Baš razmišljam kako sam znala 8.dt raditi test i ni traga štoperici, a embriji vraćeni 2. dan. Tako da ima tu nečeg... 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

vuky
    14. Srpanj 2019. 19:17

Naručila me moja gin sutra, iz Rijeke sam... nadam se da budu gotovi, je bi onda već u 8mj mogla u postupak ... na postupak ću u Cito, odlučili smo se sad za pvt... 

Marta...
    14. Srpanj 2019. 21:43

vuky

Možda sam dosadna, no koliko vam je vremenski trebalo za nalaze briseva kod vaše gin? Meni je rekla jedan dio za tjedan dana, drugi za tri? Da li to tako bude ili da odem pvt?

Ne znam gdje si ja sam u Zg i bili su mi gotovo za tjedan dan. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Blacky89
    15. Srpanj 2019. 07:38

Karla čestitam na plusicu 🍀💓😍🎉

Boa35
    15. Srpanj 2019. 08:32

curke, ovo je moj plus 10dnt..mene je neka panika primila da je presvijetli za 10dan.. crtica se ne pojavi odmah, nego tek za nekih dvije min se nazire lagano, a ovo je nakon nekih 10min slikano..zapravo tek kad se posuši se ovako vidi..baš me strah.. mislim, tamnija je nego u subotu kad se jedva vidjela..al opet, ne znam.. 
    U srijedu prvi betu vadim, onda ću ponoviti test..sutra ga neću raditi, valjda će u sri tamnija.. 😒🤗

• ruška
    15. Srpanj 2019. 08:37

Karla89

curke, ovo je moj plus 10dnt..mene je neka panika primila da je presvijetli za 10dan.. crtica se ne pojavi odmah, nego tek za nekih dvije min se nazire lagano, a ovo je nakon nekih 10min slikano..zapravo tek kad se posuši se ovako vidi..baš me strah.. mislim, tamnija je nego u subotu kad se jedva vidjela..al opet, ne znam..
    U srijedu prvi betu vadim, onda ću ponoviti test..sutra ga neću raditi, valjda će u sri tamnija.. 😒🤗

Čestitam👏😀,bit Ce sve ok nebrini.Imas li kakve simptome?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

skoljka
    15. Srpanj 2019. 09:13

Karla89 😍🥰super, cestitam, samo se opusti, ne panicari unaprijed🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.