Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    14. Srpanj 2019. 12:09

Kratak osvrt na temp, uvijek ista u trudnoci i bez nje, noge hladne kao sante leda 😂, grudi tek iza 9-10 tjedna trudnoce..

• Joy
    14. Srpanj 2019. 12:11

vuky

Možda sam dosadna, no koliko vam je vremenski trebalo za nalaze briseva kod vaše gin? Meni je rekla jedan dio za tjedan dana, drugi za tri? Da li to tako bude ili da odem pvt?

Brisevi su jako skupi kad se rade privatno, ako nije hitnoca sacekaj nalaze, meni je davno bilo pa se ni ne sjecam koliko sam cekala

Lilypie
    14. Srpanj 2019. 12:20

Vuky, kod mog ginekologa brisevi budu za 10 dana. Privatno znam da koštaju vise od 1.000 kn. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Meto
    14. Srpanj 2019. 12:26

Vuky kod mene su gotovi za tjedan dana. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

14. Srpanj 2019. 12:33

Ja sam briseve privatno radila prije mjesec dana i platila sam ih 970 kn!

vuky
    14. Srpanj 2019. 12:56

Da, onda ću zamoliti da budu kroz 3 tjedna ako je moguće... neću i to pvt ... hvala na info ...

Vaki
    14. Srpanj 2019. 13:23

Meni su bili gotovi za 2 tjedna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    14. Srpanj 2019. 13:53

vuky

Možda sam dosadna, no koliko vam je vremenski trebalo za nalaze briseva kod vaše gin? Meni je rekla jedan dio za tjedan dana, drugi za tri? Da li to tako bude ili da odem pvt?

Ako si u postupku u bolnici, naprave ti preko D1 uputnice.
    Ako si iz Zagreba, i radis ih kod primarnog ginica odneses ih u mirogojsku 16 i gotovi kroz 7-10dana maximum.

• Kengurica
    14. Srpanj 2019. 14:00

Vuky ja sam radila neki dan. Dio mi je bio gotov za 7 dana dio za 10. Pratis na egradjaninu portal zdravlja i sve ti se tamo pojavi, ne moras ni ici svom ginu po nalaze. Inace ako vas gin vam ne moze dati brzi termin za uzimanje brisa onda uzmete od njega uputnicu i narucite se s tom uputnicom kod nekog privatnika npr Ginekos i usluga uzimanja brisa je 100kn, prijevoz da ne morate sami u Stampar furati je 50kn. 
    Gin ti je rekao 3 tj jer je valjda do 3 tj, ali ja nikad duze od 10 dana nisam cekala nalaze. 

• Kengurica
    14. Srpanj 2019. 14:02

Lilypie 9dnt dvodnevnih mislim da nema kaj tu stoperica vise raditi, tad se vec neke cure testiraju. To bi bio 8dnt trodnevnih kad su mnoge ulovile sjenu koja je kasnije tamnila. Neka i kod febe tamni!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.