Lilypie cesritam od srca 😍
Meni danas 7dt. Ja sam ovu noc dozivjela nesto cudno...dozivjela sam orgazam u snu😥 i nakon toga me probudila neka ostra bol ispod pupka, kao da mi je netko propiknuo nozem. Nadam se da je moja mrvica dobro😥
Jutro cure moje. Moja sjena sjenine sjene narasla 😍
Ja još ne mogu vjerovat da se ovo stvarno dogadja nakon 6 godina… ja vidim plus!!!
Sve se bojim da opet ne završi kakvom biokemijskom 😕
Danas je 11 dpt 2d. Sto se tiče simptoma, ništa drugačije nego sto je bilo u prijašnjim postupcima. Predmenstrualni grčevi dva tri dana a grudi jedva da su bolne na dodir. Možda su samo mrvicu punije ali stvarno mrvicu
.
Bravoooo !!!
Čestitam draga! Ovo je stvarno prava crtica već!!
Sad samo opušteno i polako dalje! Pratimo se sa simptomima.. mene lagano počele sise boluckati.. to mi u prošloj trudnoći nije bilo uopće, a tek u 9.tj sam završila na kiretaži.. tako da se nadam da je ovo pozitivno što me boluckaju!
thinkpink i koji ste nalaz dobili i koliko se dugo čeka?
ja razmišljam da tražim sad doktora da mi napiše da idem to obaviti jer želim isključiti sve loše scenarije. Jučer sam se s njim čula pa mi je rekao da on smatra da ništa od toga ne treba. Pitala sam ga i za histeroskopiju, pa je rekao da nema potrebe s obzirom me gleda na svakom uzv-u i normalno i na 3d i da nema indikacija za to...A ja sam sva u strahu i želim isključiti sve. S obzirom da nemamo nikakvu dijagnozu, a nejde već pet godina, želim znat zakaj.
Nada88 mene nikad nisu slali na vađenje progesterona prije transfera već mi uvijek daju utrogestan i to od ovulacije tj. punkcije.
Mrva i meni se to dogodilo.
Karla, to su sve super simptomi :)
[/url
Lilypie znala sam da ce kod tebe biti plusic 😍 i crtica se jako lijepo vidi. Vibram za veeeeeliku betu! 🤞💓🍀
Riba zao mi je, al kako kaze Ninna bar znas da mozes ostati trudna. Samo treba biti dobar embrij. Držim 🤞 za idući dobitni postupak.
A trudnicama našim saljem puuuuno 😘😘😘😘😘
Curama u postupku 🍀🍀🍀🍀🍀
Lilypie čestitam ti od srca to je prava crtica, sretno!!!! Riba zao mi je, drži se!
Isabela i ja sam trenutno u istraživanju šta i koje dodatne pretrage napraviti, jer nemoguce je da je sve super a do implatacije ne dolazi!
Ne sjecam se tocno, jer je bilo prije par godina, uglavnom nismo dugo cekali za pretragu, a nalaz dobili za cca 14 dana.
Uglavnom nalaz bio uredan.
Dokse za kariogram supružnika čeka termin dosta dugo, ako imas sreće kojih cca 2mj, i jos tolko cekas nalaz koji šalju na kucnu adresu. Uglavnom tu upozore, ako nije uredan nalaz zovu da dođete gore na pregled, a ako je uredan samo posalju nalaz na kucnu adresu. Mi ga dobili postom doma.
Isabela i ja sam trenutno u istraživanju šta i koje dodatne pretrage napraviti, jer nemoguce je da je sve super a do implatacije ne dolazi!
nada, daj mi reci koje ste vi sve pretrage radili? ja se pokušavam sjetiti i sad ću napisati čega se sjećam, a ostalo moram doma pogledati.
Znači svi hormoni, tsh, ft4, e2, prl, p4, lh i fsh, amh, brisevi već sto puta, kks, fibrinogen, pv, aptv, F II, FV Leiden, AT III, protein c, protein s, mthfr, pai, pai 2, homocistein, lac, acl, nk, hiv, hepatitis, sifilis i to, kariogram oboje, njegovo spermiogram i spermokulutura, prohodnost jajovoda i dalje se naravno nemrem sjetiti tj. nemrem naći ni slike ostaloga na mobu, ako je uopće bilo kaj drugo.
Imam blagi pcos, ali on ne utječe niti na moje ovulacije koje su uredne, a niti na menstruaciju koja mi isto dolazi uvijek točno u dan. Rečeno mi je da imam septum odnosno blago ulegnuće u maternici, u bolnici zabok su mi rekli da to moram operirati, a moj doktor i ginekologica socijalna su mi rekli da je to normalno, da je ulegnuće svega 3-4 mm i da većina žena koja nije rodila ima tako...pa ga sad ti znaj.
Uglavnom, meni je čudno s obzirom na sve tako lijepe i divne nalaze da je na mogu prirodnim putem uopće zatrudniti već pet godina...a ne znam kud i kog koga da krenem...
[/url
Ne sjecam se tocno, jer je bilo prije par godina, uglavnom nismo dugo cekali za pretragu, a nalaz dobili za cca 14 dana.
Uglavnom nalaz bio uredan.
Dokse za kariogram supružnika čeka termin dosta dugo, ako imas sreće kojih cca 2mj, i jos tolko cekas nalaz koji šalju na kucnu adresu. Uglavnom tu upozore, ako nije uredan nalaz zovu da dođete gore na pregled, a ako je uredan samo posalju nalaz na kucnu adresu. Mi ga dobili postom doma.
Baš bi htjela tu tipizaciju napraviti. Kariogram smo radili u klaićevoj i nalaze dobili mislim da za mjesec dana, sve je naravno uredno...
[/url
nada, daj mi reci koje ste vi sve pretrage radili? ja se pokušavam sjetiti i sad ću napisati čega se sjećam, a ostalo moram doma pogledati.
Znači svi hormoni, tsh, ft4, e2, prl, p4, lh i fsh, amh, brisevi već sto puta, kks, fibrinogen, pv, aptv, F II, FV Leiden, AT III, protein c, protein s, mthfr, pai, pai 2, homocistein, lac, acl, nk, hiv, hepatitis, sifilis i to, kariogram oboje, njegovo spermiogram i spermokulutura, prohodnost jajovoda i dalje se naravno nemrem sjetiti tj. nemrem naći ni slike ostaloga na mobu, ako je uopće bilo kaj drugo.
Imam blagi pcos, ali on ne utječe niti na moje ovulacije koje su uredne, a niti na menstruaciju koja mi isto dolazi uvijek točno u dan. Rečeno mi je da imam septum odnosno blago ulegnuće u maternici, u bolnici zabok su mi rekli da to moram operirati, a moj doktor i ginekologica socijalna su mi rekli da je to normalno, da je ulegnuće svega 3-4 mm i da većina žena koja nije rodila ima tako…pa ga sad ti znaj.
Uglavnom, meni je čudno s obzirom na sve tako lijepe i divne nalaze da je na mogu prirodnim putem uopće zatrudniti već pet godina…a ne znam kud i kog koga da krenem…
Ako imas PCOS uz njega najcesce ide i inzulinska rezistencija koja ako nisi na th.ne daje dovoljno dobru kvalitetu js.
Stavit su vam ponovno sve pretrage za užu i širu obradu.
Sortiraj odgovore
Najstariji