Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    14. Srpanj 2019. 10:41

Ruska meni je inace temp malo niza tako da mi u trudnoci nije nikad bila 37. Nezz jel ju unace mjeris ali trebalo bi duze vremena da primjetis razliku. Aaa pa ti mozes testic radit vec, sretno i uspjesno!🤗
    Lilypie 🤞 da crtica deblja! 
    Nado zagrljaj u svakom slucaju😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Simba 1989
    14. Srpanj 2019. 10:48

Cure koliko je cirkulacija bitna za implataciju???? Meni su uvijek noge led ledeni i na 30 stupnjeva.. Nekada mi sve palac utrne ne skroz ali nemam toliko dobar osjećaj na palcevima kao na drugim prstima.. Bez obzira na kretanje, vježbanje uvijek je isto.. Muž mu kaže da me bez čarapa debelih vidi jedino na plaži 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• ruška
    14. Srpanj 2019. 10:54

Karla89

Ruška ma ja se ne želim zamarati još i temperaturom. Dosta mi je tog što nemam nikakvih simptoma, a sutra bi trebala dobiti..pa strepim.. 😒 iovako ne mogu ništa promijeniti, kako bude bit će..idemo iz dana u dan.. 💚🧡
    Meni beta u srijedu, a vama?

Ma znam.joj sve smo u išćekivanju ovih dana,drzim fige da nijedna ne dobije mengu🤞.meni je beta tek 23.07.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    14. Srpanj 2019. 10:55

Karla drago mi je da crtica tamni.
    Lilypie neka se sjene jos uvijek vide. Koliko je od stoperice proslo? Tebi je stvarno rano al lijepa nada je to. 
    Simba jaaako je vazna cirkulacija za uspjesnu cirkulaciju Ja isto vjecito ledene noge, od kad sam zatrudnila kuhaju mi. Pd dana transfera sam u pocetku prvih 3 dana doslovno grijala noge. Mama mi dala onaj grijac elektricni za noge i nosila sam debele carape, te dosta se kretala odnosno nisam nis mirovala. 4 dan navecer sam skuzila da mi noge kuhaju i to mi je bio neki prvi znak da se nesto dogadja jer inace to nema sanse da mi se dogodi sa svim termo carapama. Pokusaj grijat stopala. Mislim da je Nikita pisala o blogovima cura vani koje su u uspjesnim ivf postupcima spavale sa tetmoforima.

• ruška
    14. Srpanj 2019. 10:56

Meto

Ruskameni je inace temp malo niza tako da mi u trudnoci nije nikad bila 37. Nezz jel ju unace mjeris ali trebalo bi duze vremena da primjetis razliku. Aaa pa ti mozes testic radit vec, sretno i uspjesno!🤗
    Lilypie🤞 da crtica deblja!
    Nadozagrljaj u svakom slucaju😘

Mjerim je vec duze vrijeme,zato i vjerujem u to.bilo bi super ne zamarat se ni temp.ni testovi ni simptomima,ali lako je to reci,kada je to jace od nas

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Lilypie
    14. Srpanj 2019. 11:15

Grizli, 14 dana je prošlo od štoperice, valjda je do sad već izašla. Još tri četiri dana neizvjesnosti i znat ću za sigurno 🤞
    Nada, noćas sam dva put ustajala u wc tako da ni jutros nije prošlo vise od 4 sata. Ne mogu se suzdržati 😂
    Rano je još za bilo kakav rezultat, zato se ne uzbudjujem još. Vidjet ćeš me za dva tri dana kad poludim 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    14. Srpanj 2019. 11:17

Lilypie ma koja stoperica vise nema nje, daj molim te ostaci ostataka Ovitrelle su bili mozda do 7 max 10 dana. Ajde molim te presaltaj se na plus od bebe, a ne stoperice! 🤞🤞🤞🤞🤞➕➕➕➕😁😁😁😁 Neka deblja ova crta sunce joj crtavo ljubim. 

Lilypie
    14. Srpanj 2019. 11:48

Joj nadam se 🙏 Jesi li ti imala kakvih simptoma u ovo vrijeme? Znam da ne mora ništa značiti ali mene je dva tri dana grcilo, poznati bolovi i odmah sam pala!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    14. Srpanj 2019. 12:03

Lilypie meni neki 4dnt blastice noge pocele grijat i imala sam osjecaj da su mi trbusni misici kratki. Imam jako visoke ormare i kad god sam se ispruzila za uzet nešto bas me zatezalo. Ostali simptomi nista ni grudi ni nista. Imala prva 3 dana blage grceve kao da cu dobiti, onda jedan dan nista i 5dnt jaki grcevi popodne koji su do navecer prestali. Trajali su svega par sati. Nakon toga opet neki slabasni al mislim da jento sve od crinone jer sam i dalje nastavila imat dosta dugo medjutim prakticki nis zamjetno osjetila samo kad bi mirovala dok sam se kretala nista nisam osjecala. Grudi mi se recimo napuhale tek negdje u 6tt. Cak ni 6dnt kad sam imala plus nisam iako sam trazila simptome uocavala ništa vise osim tog  lagog zatezanja trbusnih misica kad bi digla ruke pa mi je bilo i cudno povjerovati. I da ta povisena temp što sam imala al to sam uvijek u postupcima imala tako da mislim da je to bio neki simptom po kojem sam mogla prepoznat dal je uspilo ili ne. 

vuky
    14. Srpanj 2019. 12:06

Možda sam dosadna, no koliko vam je vremenski trebalo za nalaze briseva kod vaše gin? Meni je rekla jedan dio za tjedan dana, drugi za tri? Da li to tako bude ili da odem pvt? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.