Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    15. Srpanj 2019. 16:46

Riba 😱😪zao mi je, drzi se

• Balonka
    15. Srpanj 2019. 16:49

Riba žao mi je...

• Mrva1986
    15. Srpanj 2019. 16:56

Riba zao mi je... Drzi se

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:28

Riba pa jebemu sve. To mi je gori scenarij nego da je odmah bila negativna. Baš mi je jako žao. Drži se.

• Riba
    15. Srpanj 2019. 18:12

Hvala vam na podrsci.Pa da ,da je odma bila negativna bilo bi mi lakse,doktorica zeli da u srijedu zadnji put izvadim betu,skinila me odmah sa utrogestana..pa zeli jos jednom bit sigurna u rezultat,ali po meni ne moze beta rast kad je ovoliko vec pala...

isabelagregorijan
    15. Srpanj 2019. 18:20

Riba, jako mi je zao, tesko je to, nemam rijeci utjehe, koji ti je to put bio?

Cure, jel netko od vas cuo ili radio HLA tipizaciju? Ak mi mozete objasnit i rec cijenu toga otprilike? 

[/url

• thinkpink1
    15. Srpanj 2019. 18:53

Riba neopisivo mi je žao...😔😥😢💔
    Isabela ja mi smo radili HLA genotipizaciju, radi se iz uzorka krvi oba supružnika gdje se gleda kompatibilnost partnera. Pretragu smo radili na Rebru.

Lilypie
    15. Srpanj 2019. 19:59

Riba mila, užasno mi je zao 😔 Mogu zamisliti kako se osjećaš... drži se!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    15. Srpanj 2019. 20:07

Riba - žao mi je! Na žalost i ja znam kako je to kad se ponadaš. 
    Otvorila sam temu o stimulacijama pa kad koja bude pri volji neka se uključi da ne ispitujem stalno svaku pojedinačno. 
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/koliko-jajnih-stanica-i-embrija-nakon-stimulacije-18740

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

15. Srpanj 2019. 21:18

Cure da li vadite progesteron prije transfera i koliki vam bude?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.