Mala_martina bas sranje. Koji si stimulaciju imala? Bas mi je zao, sigurno ai utucena. Ne mogu se sjetiti jesi ti ono imala pozitivnu betu iz insemimacija?
Mala_martina bas sranje. Koji si stimulaciju imala? Bas mi je zao, sigurno ai utucena. Ne mogu se sjetiti jesi ti ono imala pozitivnu betu iz insemimacija?
Na prvu kad su mi rekli da nemam nista oblio me znoj...Od nas 5 žena ja najmlađa i jedina ne dobijem nijednu stanicu,to mw dotuklo,a opet s druge strane ajd ono prvi IVF tek pa nisam previse ocekivala,al opet mislila sam makar jednu da cu dobit...😢😢 od terapije je bio avaleap injekcije 7 dana,i cetrotide 3 dana.
A ja sam plakala na VV kad sam cula da imam samo jedan i to ne bas neki embrij za transfer tako da bih vjerojatno i na tvom mjestu plakala.
Bas mi je zao, ali sad uzivaj u ljetu pa u nove pobjede.
Žene a što rade oni sa sjemenom muža ako ja nisam dobila nijednu stanicu? Ja ih zaboravila to pitat,a on je jutros dao sjeme kad sam ja osla na punkciju?!🤨🤨🤨
Evo me s folikumetrije; na desnom 7 folikula a na lijevom nije ni gledala, odnosno gledala je ali to je patnja živa jer meni je lijevi skroz visoko pa nije uspjela dobro vidjeti. Ostavila je za srijedu kad je sljedeća folikumetrija. Ja zadovoljna 😁
Od danas uz Decapeptyl uvodim i menopur 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Mislim da sperma propadne u tom slucaju, ja sam imala dva prirodna za redom, u prvom nije bilo stanice a u drugom odmah sljedeci mjesec je mm morao dati novu. Mozda jedino u slucajevima jako loseg spermiograma cuvaju..
Lilypie bravo, bit ce to super 👍
Gorocvijet - nema potrebe se tako rano bediras. 4dnt je stvarno rano za bilo kakav simptom trudnoce. Ne znam jel ti transfer bio treci ili peti dan, ako si do sad mogla ista osjetit onda je to mozda implantacija, al uglavnom je to jako kratka bol, ili neke zene to uopce ni ne osjete. Bilo kakav simptom (glavobolja, nadutost, zatvor, povecane grudi itd.) su u periodu u kojem si vecinom nuspojave progesterona koji uzimas (ako ga uzimas) i ostataka recimo stoperice ili hcg injekcija nakon transfera. Samo se opusti! Dodatni stres ti ne triba 😘
Jenn hvala.I tebi zelim puno srece i biti ce to sve dobro.🤞
Nikitta bas joj se veselila.Da nemoram piti ljekove.bas si mislim di danas sutra praznik.Ako te do sad nije bilo mogla je bas doci sutra😂...naravno da radi labaratori sutra u Petrovoj?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
S obzirom da su me trakice izludile išla sam izvadit betu opet. 🤦♀️
Kaj mislite?
Ne dupla se bas svaka 2 dana malo dulje traje.
18.6. 12dno 84,68
21.6. 15dno 394,5
24.6. 18dno 919,70
Lijepa je brojčica. Ne mora se duplati 100%, odstupanja u duplanju su od 70 do 100%.
Smiri se jer je sve ok.
Si uspjela dobit endokrinca i labose?
Curke moje, ja cu izludit...upravo bila na wc-u i opet tragovi rozo-crvenog, imam strahove i razvijam paranoju prema wc-u. Uglavnom opet po uputama krećem s 1x4 duphastona i nastavljam 3x2...od straha mi se ruke pocele tresti i sva sam u strahu i van sebe...😞
Sortiraj odgovore
Najstariji