Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Lipanj 2019. 12:49

Balonka super onda ces bito par dana iza meme 

skoljka
    24. Lipanj 2019. 12:53

Grizli

Skoljka uuu bas lijep broj stanica. Drzim fige da ih sto vise ide do blastica. Jesu ti radili krvnu sliku, da nemas mozda hiper s obzirom da je bilo dosta stanica i da si naduta jako.

Hvalaaa... Prosli put pd 10 oplodjenih sam su 2 bile blastice. Ne nisam vadila krv.. Prosli put je dr komentirala da sam otisla u hiper.. 
    Vidjet cemo sta ce biti ovaj put.. Jedva cekam srijedu 

• Jenn
    24. Lipanj 2019. 12:59

Medo sretno!
    Mala martina, zao mi je, nadam se da ce ti iduci biti uspjesan! 
    Skoljka odlicno, puno srece!!
    Grizli, ja sam kod profe ali ovaj ciklus ju nisam niti vidjela, i na folikulometrijama i na punkciji i na transferu su mi bili drugi..
    Mislila sam jedino otici u srijedu vadit betu da mogu prestat sa crinoneom, mozda jos stignem procuriti i uloviti ovaj ciklus za dalje..a opet ako u srijedu bude mala beta, poslat ce me ponovo vaditi..ne znam ni sama..ako budem njih zvala reci ce mi da cekam petak..njima dva dana ne znaci nista a ja bi htjela uloviti stimulirani prije neg odu na GO da ne cekam 9.mjesec..

• Kengurica
    24. Lipanj 2019. 13:03

Ja sam ostala trudna iza punkcije. Imala sam 3 dana nakon punkcije transfer.
    MalaMartina jel ti to klomifenski postupak ili stimulacija? Jesi ti ono na VV?

• gorocvijet
    24. Lipanj 2019. 13:12

Zdravo cure. Nova sam ovdje i 4.dpt, potonula od jutros. Simptomi manji nego prethodnih dana, pa sam se uspanicila.

Grizli
    24. Lipanj 2019. 13:13

Jenn onda najbolje da u srijedu napravis betu pa vidis, ako treba ponovis u petak pa se javis gore. Znam da bi voljela ne gubiti vrijeme. Imas mozda di opciju danas ici vaditi betu?

• Jenn
    24. Lipanj 2019. 13:23

Ici cu posljepodne kod svog gina po uputnicu i u srijedu vadit betu..glupo mi je bacati novac danas i ponavljati opet u srijedu na uputnicu kad se na testu jos vidi crtica. Ako je biokemijska do srijede ce ispariti i to malo hcg-a pa cu znati sigurno.

skoljka
    24. Lipanj 2019. 13:25

Kengurica stvarno.. Super... Znaci imam neke sanse.. Ovih dana jedem ananas.. Povraca mi se vise od njega.. Za svaki slucaj za endometrij.. Inace mi bude dobar oko 15.. Mislim da je to dobar.. I pijem ovo za bolove da upala splasne.. Pa se nadam da cu u srijedu biti ko nova i spremna za prihvacanje male mrvice🤗

skoljka
    24. Lipanj 2019. 13:28

gorocvijet

Zdravo cure. Nova sam ovdje i 4.dpt, potonula od jutros. Simptomi manji nego prethodnih dana, pa sam se uspanicila.

Lakvi simptomi.??? Zar mozes imati ikakve simptome 4 dpt.... To te ljekovi pucaju.. Opusti se

• Mala_martina1990
    24. Lipanj 2019. 13:33

Grizli a neznam sto dalje,nisu mi nista rekli,sano su rekli da se vidimo u 9mj.
    Kengurica da,na VV sam...bio je stimulirani,ne klomifenski

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.