Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    24. Lipanj 2019. 07:48

Ne brini, kod tebe se jako lijepo vidi napredak, crtica ti je savrsena!
    Treci postupak, jedan stimulirani i dva prirodna..mm astenozoospermija kod mene samo godine.

Lemon
    24. Lipanj 2019. 07:59

Medo2711

Lemon

Ništa od menge za sad, neka se malo jos strpi. Ja ću morati putovati avionom cca 2h i još autom 2h. Tamo su mi rekli da taj dan ne idem doma nego drugi. Tako da prespavamo i letimo nazad nas troje

Ni ti nikako da dobis…Ni ja isto🙄vec sam trebala ici u postupak.Mislim da cu ici po ljekove za mengu ocito.Sad je pitanje dal ce me uzeti uopce i kad ce sad doc ta menga😪…ono luda sam.Tebi zelim srecu i neka ne dode menga i da bude plusic🤗
    Karlazelim ti puno srece🤞

Medo ja sam budna od pola 5 i čekala. Već odustala i krenula prava krv, putujem za Zagreb i nadam se da nije velika gužva. Nadam se da ćeš i ti uskoro dobiti 
    Jenn kad si ono rekla da ideš betu vaditi? Nemam iskustva s ovime, ali možda još ima nade 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    24. Lipanj 2019. 08:21

Hvala, a ja imam fetiš na testove pa dok ne dođe moje vrijeme ovi tvoji me vesele ☺ 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    24. Lipanj 2019. 08:39

Nymeria mislim da ti fino tamne testovi. Mi bi mozda htjele da oni odmah dodju full tamni al polako treba i njima dosta vremena. Meni je recimo 16dnt bio skroz taman a sve ovo prije su se nazirale lagane promjene.
    Jenn jakoo jako jako mi je zao sto tvoja crtica nije potamnila. 😟 Jesi se javila možda u Ri da pitas sto da radis? Ces prestat sa crinone pa cekat mengu ili ides betu vaditi prije? Uf tako mi je tesko. 

vuky
    24. Lipanj 2019. 09:03

MakiST

Hej cure - nymeria i jennnemojte se izludjivati s testovima nego se mazite po trbuscicu i uzivajte ❤️ Ako nema nekih krvarenja i probadanja, cuvajte zivce.
    Hani da mislila sam nastavit u citu. Iskreno, isla bi u bolnicu ali ne znam koliko su oni fleksibilni. Npr u citu sam sveukupno bila 4 puta u cijelom procesu i to onda kad je meni odg (zbog posla) jedino sam 1 dan morala izostat s posla zbog punkcije. Dakle nisam uopce uzimala bolovanja, a to mi je super jer mi nitko ne zna. Dakle niti roditelji, a kamoli kolege na poslu. Tako sam odlucila. Da je financijski koma - je. Al necu jest ako treba samo da uspijem zatrudniti.takav mi je sklop u glavi.

I ja se pripremam ići u Cito, samo da sad dođe M i napravim pretrage. Ja sam bila kod Dr.Palade, imaš možda o njemu koje info? Ili da sada odem kod dr.Poljaka? Uglavnom, užasno me strah i pomiješani mi razni osjećaji... može se dobiti bolovanje kad idem u postupak pvt, je zna netko? Jer dosta bi trebala putovati inače...

• Medo2711
    24. Lipanj 2019. 09:05

Lemon

Medo2711

Lemon

Ništa od menge za sad, neka se malo jos strpi. Ja ću morati putovati avionom cca 2h i još autom 2h. Tamo su mi rekli da taj dan ne idem doma nego drugi. Tako da prespavamo i letimo nazad nas troje

Ni ti nikako da dobis…Ni ja isto🙄vec sam trebala ici u postupak.Mislim da cu ici po ljekove za mengu ocito.Sad je pitanje dal ce me uzeti uopce i kad ce sad doc ta menga😪…ono luda sam.Tebi zelim srecu i neka ne dode menga i da bude plusic🤗
    Karlazelim ti puno srece🤞

Medo ja sam budna od pola 5 i čekala. Već odustala i krenula prava krv, putujem za Zagreb i nadam se da nije velika gužva. Nadam se da ćeš i ti uskoro dobiti
    Jenn kad si ono rekla da ideš betu vaditi? Nemam iskustva s ovime, ali možda još ima nade

Ni je sigurno,svi na moru.I ja sam isto tako budna.Evo procurila i ja.Sutra vadenje krvi.Sretno i pratimo se🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Jenn
    24. Lipanj 2019. 09:22

Ne znam sta da radim, zvat cu na humanu pa pitati..savjeti?
    Lemon sretno!
    Nymeria za koji mjesec punim 40.

Lilypie
    24. Lipanj 2019. 09:32

Draga Jen, baš mi je žao. Ne znam što bih rekla. Hoćeš ići vaditi betu prije?
    Nymeria, bez obzira na naš fetiš na testove, moraš prestati! Ozbiljno. Samo se mučiš. Ti testovi koje radiš, nema šanse da su to neki kvalitetni testovi pa da je linija u stotinu nijanse ista. Ništa ne možeš promijeniti. Samo sebi radiš nervozu. Moraš se smiriti i čekati. Samo opušteno i bit će sve ok 
    Danas mi je 7dc i sva sam sluzava, to teče u potocima  U 13h imam folikumetriju. Živo me zanima kakvo je stanje jer nemam nikakvog iskustva s Decapeptylom i ne znam što očekivati.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    24. Lipanj 2019. 09:42

Jenn - svakako izvadi betu. Ti testovi mogu biti svakakvi, samo beta je pravi pokazatelj.
    Ajde, cure da ste konačno procurile! 😋
    Nymeria - super su ti crtice, ja bih sve odmah posvojila. 😁 Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Mala_martina1990
    24. Lipanj 2019. 10:02

Evo cure mene s punkcije! Nazalost ništa ovaj puta! 3 punktirane al nema stanica.... Sad odmaramo do jeseni,pa idemo dalje!!!sretno svim curama 💪💪😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.