Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2019. 21:19

Ivkas ja iza sebe imam jedan stimulirani svježi transfer i jedan fet, 5 kg sam dobil od stimuliranog i sve radim da smrsam al ne ide nema šanse ! Drugi fet sam odgodila 2 mjeseca upravo iz tog razloga da mi se ne gomilaju nove kile, a ove nisam ni skinula sad ćemo vidit šta će biti trenutno sam u pripremi! 

• Medo2711
    24. Lipanj 2019. 21:32

Nikitta

Medo2711 nedjeljom je pravilo da se dođe u 7.00, pa onda čekaju da se odrade folikulometrije do 8.30 (da se sve cure skupe na jednu hrpu) i onda krenu s vađenjem. Ispizdila sam prošli put, pametnije bi mi bilo da sam došla 8.30… ali rekli su da dođem u 7.00 pa jbg 😬
    Jenn ma joj draga test onaj je bio za k. 😂 Beta će biti visoka 😍

Meni prosli put odmah napisala na papir sta trebam i otisla dolje vaditi.Srecom vidjela sestra da sam sa odjela i odmah me uzela.Inace cure cekale 2 sata na vadenje.Doci cu oko 7.kak ulovis srecu tamo.zato sam ja prosli put dosla 8 hahaha.Nisam je bas slusala🤣🤣..svako svoje tam jedna u 7 druga kaze u 8

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Lemon
    24. Lipanj 2019. 21:32

Hvala vam, jako me boli sve danas,  ali sam sretna što krećemo i pozitivna sam jer nekako sve ide svojim tokom za sad 
    Jenn šta je s tim tvojim testovima? Zezaju se s tobom, neka digitalni kaže zadnju i onda mirno do bete 😀
    Kika vraćamo po jednu, tako su rekli, meni to paše i samo neka se primi mrvica 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    24. Lipanj 2019. 21:41

Bok cure, da vam prijavim sta se meni danas desilo. Dan poceo normalno.. Normalno se osjecala sve super.. S mm krenula nesto do grada, bilo vrijeme za utric pa ga popila.. Nakon 20 min lagana vrtoglavica.. Odemo na pizzu, zavrsili sa jelom, da krenemo ja nemogu ustati od stola odnese me na svaki pokret.. Polako me odveo do auta. Voznja, KOOMMA.. Pocela se gubiti.. Pao tlak.. I tako ja zavraim na hitnoj na infuziji,..jer se on uplasio da nike sta gore
    Znala sam da utric uzrokule laganu mucninu i vrtoglavocu ako se popije, pa pila sam ga pred svaki transfer, ali ovo danas da mi je toliko tlak oborio, svasta.. 

skoljka
    24. Lipanj 2019. 21:46

Nada88 super onda ce nas biti par cura da se pratimo u par dana razlike

Vaki
    24. Lipanj 2019. 22:24

Skoljka - jednom sam popila utrogestane kad smo bili na vjenčanju. Izgledala sam kao da sam se opako opila. Vratilo mi se u glavi, oznojila sam se u trenu i promijenila mi se boja u licu. Sve mi je bilo bijelo... Grozan osjećaj! 
    Malo razmišljam. Zašto sam trebala izvaditi progesteron 2.dc kad i ostale hormone? On se vadi 7 dana nakon ovulacije (21.dc), a meni je pisalo da ga izvadim uz estradiol 2. dc. Što on tada može pokazati? Zna li koja od vas? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    24. Lipanj 2019. 22:25

Sad više nije toliko bitno, samo sam znatiželjna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Medo2711
    24. Lipanj 2019. 22:33

Vaki

Skoljka - jednom sam popila utrogestane kad smo bili na vjenčanju. Izgledala sam kao da sam se opako opila. Vratilo mi se u glavi, oznojila sam se u trenu i promijenila mi se boja u licu. Sve mi je bilo bijelo… Grozan osjećaj!
    Malo razmišljam. Zašto sam trebala izvaditi progesteron 2.dc kad i ostale hormone? On se vadi 7 dana nakon ovulacije (21.dc), a meni je pisalo da ga izvadim uz estradiol 2. dc. Što on tada može pokazati? Zna li koja od vas?

Sad vidim i da meni pise p4 vaditi sa fsh.Znam da sam ga vadila opet prije stoperice.Po tom su oni nes vidjeli i ondmah mi dali stopericu ujutro.A ne navecer u 22.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Laganini
    24. Lipanj 2019. 22:35

Skoljka - ojoj, stvarno zvuci gadno! Ja sam samo jedanput bas popila utrice, pred zahvat jer su mi rekli da ih samo taj dan popijem, inace vaginalno, jel.. vidis, ja bi ih radije pila nego stavljala kako na mene djeluje! Ja san bila sva pospana i opustena ko na nekoj laganoj drogi. Inace me znaju grcevi tu i tamo copit kad ih stavljam. 
    Jel ihinace pijes ili stavljas?

Ja ih moram koristit jos 4-5 tjedana, nestaju mi ovi iz Hr sta san donila, a ode mogu dobit te sta se piju... bas se kontam kako cu na poslu? Spavat stojecki 😂😂

skoljka
    24. Lipanj 2019. 22:40

Laganini

Skoljka - ojoj, stvarno zvuci gadno! Ja sam samo jedanput bas popila utrice, pred zahvat jer su mi rekli da ih samo taj dan popijem, inace vaginalno, jel.. vidis, ja bi ih radije pila nego stavljala kako na mene djeluje! Ja san bila sva pospana i opustena ko na nekoj laganoj drogi. Inace me znaju grcevi tu i tamo copit kad ih stavljam.
    Jel ihinace pijes ili stavljas?

Ja ih moram koristit jos 4-5 tjedana, nestaju mi ovi iz Hr sta san donila, a ode mogu dobit te sta se piju… bas se kontam kako cu na poslu? Spavat stojecki 😂😂

😴😴😴 Bas si me nasmijala.. Inace ih stavljam vaginalno i do sad sam ih pila tri puta, to ke bilo na dane kad sam isla na transfere.. Nikad mi se nije deailo nista niti alicno ovome danas... Bome u srijedu pred transfer ja nema manjeru popiti kako su mi rekli.. Ja cu ga staviti.. Ionako stavljan u 7 ujutro.. Stigne se ratgaditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.