Pa ja mislim da lab na duhu ne radi neradnim danom kao što ne radi ni vikendom. Tako da kritično mi je ako dobijem sutra do podne jer više ne stignem za zg a utorak ne rade, budem za svaki slučaj zvala sutra da pitam. Ako se bas tako pogodi, ne mogu ništa, čekam sljedeću onda
Ja sam isto na Duhu.. Kad me za nesto kaci vikend uvijek mi mpo dr da unaprijed uputnicu pa na gin.hitnoj mi vade krv i odmah ide u labos
Tako su i meni, a nalaze su poslali u ambulantu.
Kad ste bile u prirodnom ciklusu dal su vam štopericu davali prema vrijednostima lh ili prema velićini folikula?
Meni nalazi trebaju biti gotovi isti dan jer ih moram slati u Belgiju.
Karla, da i ja se spremam za fet, samo da dođe m u dobro vrijeme pratimo se onda
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meto samo polako, teško je ali doći će vrijeme da će ti dobro doći izlazak među ljude, samo da si s nekim bez obzira o čemu se razgovara. Nekada nas drugi izvuku a da nisu ni svjesni. Ništa nemoj forsirati i radi prema osjećaju
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kad ste bile u prirodnom ciklusu dal su vam štopericu davali prema vrijednostima lh ili prema velićini folikula?
Mene su nakon folikulometrije slali na vađenje E2 i LH.
Pa ja mislim da lab na duhu ne radi neradnim danom kao što ne radi ni vikendom. Tako da kritično mi je ako dobijem sutra do podne jer više ne stignem za zg a utorak ne rade, budem za svaki slučaj zvala sutra da pitam. Ako se bas tako pogodi, ne mogu ništa, čekam sljedeću onda
Ja sam isto na Duhu.. Kad me za nesto kaci vikend uvijek mi mpo dr da unaprijed uputnicu pa na gin.hitnoj mi vade krv i odmah ide u labos
A jel dobiješ nalaze isti dan? Gdje to točno ideš onda izvaditi?
Dole u ginekolosku hitnu.. Oko 10h uvijek je neka sestra i doktor dezurni.. Ako dr nije tu sestra ga pozove
Lemon i Karla puno srece u FET-u 🍀🤞
Balonka meni su davali stopericu u 2 prirodna ciklusa samo prema velicini folikula, lh nisam vadila osim kad sam krrenula u prvi stimulirani skupa sa ostalim nalazima.
Meto, po malo, treba vremena da rane zacijele iako nikada nece u potpunosti. Moja prva trudnoca 2007.godine je zavrsila spontanim i kiretazom skoro na zivo, tesko je ali jake smo mi, sve se izdrzi. Odmori, daj si vremena do 9.mj da otugujes i onda skupiti snage i u nove pobjede, nadam se uspjesno!
Meto hvala, a tebi želim snage da sve izdržiš a mi smo žene lavice i mi to možemo, da mi je neko prije par godina pričao kroz šta cu prolaziti rekla bi nema šanse ja to ne mogu, nakon suocavanja sa dijagnozom i mogućnoscu da možda nikad neću moći niti majka, jer moj dragi ima azoo i nema uopće spermice, šanse su nam bile male i nikakve, ja sam godinu dana bila duh ni na nebu ni na zemlji otuđila sam se od svih, nije mi bilo do nikoga i nicega sve do njegove operacije koja je na svu sreću zavrsila uspješno i plivače smo pronašli, nakon prvog neuspješnog postupka mislila sam da neću moći i drugi put to proći i prošla sam, opet neuspješno i sad stojim pred trećim srećom i nadam se da je moja, jer opet mislim da neću imat snage za dalje...a imat cu jer moram i ko nas uopće pita da li možemo, moramo i borimo se!!!! Glavu gore i idemo u nove pobjede, svu sreću i snagu ti želim!!!
Ništa od menge za sad, neka se malo jos strpi. Ja ću morati putovati avionom cca 2h i još autom 2h. Tamo su mi rekli da taj dan ne idem doma nego drugi. Tako da prespavamo i letimo nazad nas troje
Ni ti nikako da dobis...Ni ja isto🙄vec sam trebala ici u postupak.Mislim da cu ici po ljekove za mengu ocito.Sad je pitanje dal ce me uzeti uopce i kad ce sad doc ta menga😪...ono luda sam.Tebi zelim srecu i neka ne dode menga i da bude plusic🤗
Karla zelim ti puno srece🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji