Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    24. Lipanj 2019. 10:39

Mala_martina1990

Evo cure mene s punkcije! Nazalost ništa ovaj puta! 3 punktirane al nema stanica…. Sad odmaramo do jeseni,pa idemo dalje!!!sretno svim curama 💪💪😘😘

Zao mi je jako...sad se pokusaj odmoriti i uzivati u ljetu🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

skoljka
    24. Lipanj 2019. 10:48

Mala_martina1990

Evo cure mene s punkcije! Nazalost ništa ovaj puta! 3 punktirane al nema stanica…. Sad odmaramo do jeseni,pa idemo dalje!!!sretno svim curama 💪💪😘😘

bas steta... Ja sam sad zvala labps.. Nisu mis konkretno rekli.. Isto kao u subotu.. 11 oplodjenih al nista koliko sr lijepo razvija ni nis... Samo za srijedu da dodjem na transfer 😀🤩

• Hani
    24. Lipanj 2019. 10:49

Mala martina, pa kako? Sto je dr rekao?

skoljka
    24. Lipanj 2019. 10:51

Jel jos netko ovih dana ide na transfer pa da se mozemo pratiti.? 
    Cure jel ijedna od vas ostala trudna nakon punkcije.. Ja sam i proali put i ovaj doata natekla i u velikim bolovima.. Medjutim prosli put nisam nista pila za bolove pa sam na transfer otisla sva nateknuta.. A sad pijem RapidolS 400.. Vise me ne boli.. Al pit cu ga jps danas jer smanjuje upalu.. Pa da doprinesem bar malo da ta upala splasne. 

• Mala_martina1990
    24. Lipanj 2019. 10:56

Hani

Mala martina, pa kako? Sto je dr rekao?

A neznam,ja sam pitala zašto doktorica je rekla da nezna ni ona reci zasto,jedbostavno je tako,kaže bili su anovulaciski....neznam što to znaci!

• Balonka
    24. Lipanj 2019. 11:16

skoljka

Jel jos netko ovih dana ide na transfer pa da se mozemo pratiti.?
    Cure jel ijedna od vas ostala trudna nakon punkcije.. Ja sam i proali put i ovaj doata natekla i u velikim bolovima.. Medjutim prosli put nisam nista pila za bolove pa sam na transfer otisla sva nateknuta.. A sad pijem RapidolS 400.. Vise me ne boli.. Al pit cu ga jps danas jer smanjuje upalu.. Pa da doprinesem bar malo da ta upala splasne.

Ja danas u22 imam štopericu i u sri punkcijj. Dr veli da sve dobro izgleda. Vidjet ćemo.......

Lilypie
    24. Lipanj 2019. 12:25

Školjka, lijep broj oplođenih. Držim ti fige 🤞
    Kako to misliš trudna nakon punkcije? Pa ne smiješ imati odnose nakon punkcije. Barem je meni tako bilo u oba postupka.
    Mala Martina, zao mi je. Koji užas, prevalis sav taj put, stimulaciji i punkciju i na kraju ništa 😳 Drži se!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    24. Lipanj 2019. 12:42

Mala martina bas steta. Tko ce znat sto se dogodilo ocito nije odgovarao ciklus. 😒 Nadam se da ce iduci put biti vise srece. Sto je planirano ti za dalje stimulacija ili prirodnjak?
    Skoljka uuu bas lijep broj stanica. Drzim fige da ih sto vise ide do blastica. Jesu ti radili krvnu sliku, da nemas mozda hiper s obzirom da je bilo dosta stanica i da si naduta jako. 

Grizli
    24. Lipanj 2019. 12:45

Jenn probaj nazvat Ri i trazi na telefon svoju dr obicno sestre daju broj. Pa se konzultiraj s njom, iako nekkao mislim da ce ti reci da nastavis terapiju dok ne procuris ili ne napraviš betu. 

skoljka
    24. Lipanj 2019. 12:48

Lilypie

Školjka, lijep broj oplođenih. Držim ti fige 🤞
    Kako to misliš trudna nakon punkcije? Pa ne smiješ imati odnose nakon punkcije. Barem je meni tako bilo u oba postupka.

Hvala, nisam mislila trudna prirodnim putem, nego nakon punkcije da je par dana  nakon radjen transfer pa da se primilo.. Mozda sam se krivo izrazila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.