Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    24. Lipanj 2019. 22:44

Cure sretno, nadam se da ce biti plusica 🍀🤞💕
    Meni mm kupio clear sign, nije bilo clear blue ali dobro..ugl, znate da vas ceka sutra opet slika 😬 nadam se pozitivnog!

24. Lipanj 2019. 22:45

Školjka meni se to desilo nakon punkcije sam skoro pala u nesvijest i kad sam došla doma iz čista mira, al ja sam upala u hiper tako da mi je to sigurno od toga bilo! 

• Jenn
    24. Lipanj 2019. 22:46

skoljka

Bok cure, da vam prijavim sta se meni danas desilo. Dan poceo normalno.. Normalno se osjecala sve super.. S mm krenula nesto do grada, bilo vrijeme za utric pa ga popila.. Nakon 20 min lagana vrtoglavica.. Odemo na pizzu, zavrsili sa jelom, da krenemo ja nemogu ustati od stola odnese me na svaki pokret.. Polako me odveo do auta. Voznja, KOOMMA.. Pocela se gubiti.. Pao tlak.. I tako ja zavraim na hitnoj na infuziji,..jer se on uplasio da nike sta gore
    Znala sam da utric uzrokule laganu mucninu i vrtoglavocu ako se popije, pa pila sam ga pred svaki transfer, ali ovo danas da mi je toliko tlak oborio, svasta..

Ajme, veselo vam je bilo! Neka se ne ponovi..

24. Lipanj 2019. 22:46

Lemon jesi ti u Belgiji u postupku?

• thinkpink1
    24. Lipanj 2019. 22:57

Vaki

Malo razmišljam. Zašto sam trebala izvaditi progesteron 2.dc kad i ostale hormone? On se vadi 7 dana nakon ovulacije (21.dc), a meni je pisalo da ga izvadim uz estradiol 2. dc. Što on tada može pokazati? Zna li koja od vas?

P4 (progesteron) se vadi 2.dc da se prekontrolira njegova razina, ako je previsoka tj.iznad 2, vadi se ponovno sutradan jer nisu skloni s ulaskom u stimulaciju preko 2. Idealno je 1,6. 
    Meni je jednom bio 8, ali je rapidno padao iz dana u dan, tako da smo krenuli sa stimulacijom 4.dc.

skoljka
    24. Lipanj 2019. 23:01

Nada88

Školjka meni se to desilo nakon punkcije sam skoro pala u nesvijest i kad sam došla doma iz čista mira, al ja sam upala u hiper tako da mi je to sigurno od toga bilo!

Pa sta je najbolje meni je pao tlak i nakon punkcije. Prvo me nisu mogli odmah razbudit, pa kad su me razbudili ja im velim meni je pao tlak a oni misle kao ma to ona osamucena od aneatezije, i ja par puta ponovim meni je pao tlak i izmjerili i nisu mi niti rekli koliki je.. Tek poslije kad mi je bilo dobro 80 sa 60 

• Laganini
    24. Lipanj 2019. 23:28

Skoljka - daj ih pitaj jel mozes uopce stavit ih lred transfer, bolje nego na svoju ruku. Da ne bi nesto zeznila, ono, za svaki slucaj. Mozda mozes stavit umisto ujutro - nakon transfera. A mozda mos i jedno stavljanje preskocit. Valjda postoji razlog zasto savjetuju popit na dan transfera. 
    Yep, mene bi isto vidili da ih pijen opet - nikad! - da mi se tako nesto desilo. Zavrsit na infuziji, uzas! 😩 al bolje pitat, nego na svoju ruku.. kontas. 😉 sritno!! 

• Laganini
    24. Lipanj 2019. 23:32

E da, Skoljka, i sad ti vidim koliki ti je tlak bija. Ja san stalno 80 sa 66. Kad mi je zadnji put dr mirila, a ode ti mire to pod normalno i bez da tribaju , pa kad je MM vidija - nije mi virova kad san mu govorila da san oke. Ono, ja skroz normalna, vecina bi valjda puzala.. Valjda san prirodni niskotlakas, korak do izdisaja haahaah 🤦🏻‍♀️😂😂😂 

24. Lipanj 2019. 23:32

skoljka i meni je bila ista stvar, nisu mi htjeli reci koliki mi je tlak al ja sam Osjetila da je prenizak, meni je ta punkcija bila strašna, nakon sto sam se probudila bolovi do besvijesti, punktirala mi je 17 kom, a nikad mi nije rekla koliko ih je točno bilo, samo mi je rekla bilo ih je i vise, po njezinom izrazu lica nakon punkcije sam vidila da je izmucila i mene i sebe! Sad kad se sjetim da bi to morala opet proći , nije mi dobro!

Grizli
    25. Lipanj 2019. 04:36

Jenn cekam tvoj plus! 🤞🤞🤞🤞
    Skoljka probaj pitat mpo da ti daju umjesto utrica crinone gel. Stavlja se vaginalno samo, ako je transfer 3.dan oni ga stave nakon transfera, ako je 5.dan ili fet ond ga ti krenes prije stavljat navecer i to je to. Nisam za sad srela cure kojim je bilo bas jako lose od njega. Zna se malo spavat od njega posebno prvih par dana dok se tijelo ocito ne navikne, al vecinom koliko sam cula cure ga dobro podnose. Jedina mana su ku te nakupine koje s vremenom izadju van dok si na wc-u, al meni je drazi zbog aplikatora nego utrici i me mora se nista cekat nakon sto ga se stavi. Opcenito svaki progesteron snizava tlak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.