Pa ja mislim da lab na duhu ne radi neradnim danom kao što ne radi ni vikendom. Tako da kritično mi je ako dobijem sutra do podne jer više ne stignem za zg a utorak ne rade, budem za svaki slučaj zvala sutra da pitam. Ako se bas tako pogodi, ne mogu ništa, čekam sljedeću onda
Ja sam isto na Duhu.. Kad me za nesto kaci vikend uvijek mi mpo dr da unaprijed uputnicu pa na gin.hitnoj mi vade krv i odmah ide u labos
Pa ja mislim da lab na duhu ne radi neradnim danom kao što ne radi ni vikendom. Tako da kritično mi je ako dobijem sutra do podne jer više ne stignem za zg a utorak ne rade, budem za svaki slučaj zvala sutra da pitam. Ako se bas tako pogodi, ne mogu ništa, čekam sljedeću onda
Ja sam isto na Duhu.. Kad me za nesto kaci vikend uvijek mi mpo dr da unaprijed uputnicu pa na gin.hitnoj mi vade krv i odmah ide u labos
A jel dobiješ nalaze isti dan? Gdje to točno ideš onda izvaditi?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, sta mislite o putovanju do zg i nazad (sutradan) autom? Nekako mislin da nebi tribalo bit problema, ali volin pitat.
(Nakon stoperice sam tribala za zg pa su ni rekli radije ne).
💞girl💞
Zaraz zašto ne samo se udobno smjesti ponesi neke podupirače hahaha 😂😂 i par puta malo stati protegnut nogice! Mnoge cure putuju odmah nakon transfera po nekoliko sati i ostanu trudne, ja nisam tila putovat niti 2 sata vec sam tri dana ostala u hotelu kako bi bila sigurna da je to to i opet kažem nisam ostala trudna tako da samo opušteno ....
ZaraZ evo ja sam nakon svakog transfera putovala doma cca 1-1.30h i nikad mi nisu rekli da ne smijem. Sad u trudnoci ranoj sam pitala mpo za putovanaj rekla samo dajte nece beba nikud utec. Tako da ne vidim razlog zasto ne pa neces pdobranom skakat valjda.
Jenn sretno! I da crta podeblja.
Lemon a tebi drzim fige da vec ako nije dosla da ni ne dodje do utorka onda.
Ništa od menge za sad, neka se malo jos strpi. Ja ću morati putovati avionom cca 2h i još autom 2h. Tamo su mi rekli da taj dan ne idem doma nego drugi. Tako da prespavamo i letimo nazad nas troje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure hvala vam, Grizli evo čekam da m dođe. Čini mi se da bi mogla i danas popodne, znači u ponedjeljak bi išla vaditi krv i onda 8 dc opet krv i uzv i idemo na transfer koji neće biti prije 14 dc. Toliko sam sretna i uzbuđena da mi se plače sad, to je znak da ću dobiti brzoali dok ne procurim ništa još nije sigurno. Može li se kupati dok se koristi utrogestan? Ne znam koja doza će mi biti a možda bi otišli na dva dana na more..
Meto jako mi je žao, budi jaka!
Lemon ti si isto u fetu ovaj ciklus?
Ja imam pregled u srijedu (9.dan).. onda se pratimo ovaj mjesec..nekako mi izgleda da smo mi jedine ostale sad prije godišnjih u postupku.. 🤗🤭
Evo mene, trudim se da budem pozitivna iako sam izgubila dio sebe koji kao da je oduvijek bio tu. Tek kad ga nema vise shvatis da je to bio dio koji je nedostajao za savrsenu zivotnu slagalicu. . I sad moja slagalica stoji sa rupom na sredini cekajuci kad ce se pojaviti taj dio da bude potpuna. .
Uopce mi se neda ici medju ljude, a sa druge strane ne mogu podnijeti ni samocu.
Hvala vam na podrsci. 💖
Vrijeme ce uciniti svoje, a ja cu se odmorit 7 i 8mj i u 9om ponovno u postupak. MakiST i ja sam u Cita i idem opet kod njih. Skupo je, ali povjerenje koje imam u dr. Po. mi je vaznije od svih tih novaca.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Karla, Lemon Puno srece vam zelim u Fet-u🤞😘
Jenn, Nymeria zelim vidjeti velike bete i da se malci cvrsto prime 🤗😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Nado88 i tebi transfer! Sretno do neba 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji