Babylove a za sto to tocno zelis koristiti? Tj koju funkciju imati?
Meto drago mi je da je sve u redu kod tebe. A kod mene tocno tako doktorica je rekla da ne zeli riskirat zbog svega prije, a i da je heparin bolji od andola za kasnije tjedne tj za prvih par tjedana je kao svejedno a kad krene placeta se stvarat da je bolji heparin jer pospjesuje pravilan razvoj. Ne znam nemam provjerene info no tako su mi rekle te 2 doktorice sto su danas bile ginekologica i hematologica. Pitale su samo dal sam voljna kupovat pa sam rekla nek mi obajsne prednosti i nedostatke. I onda mi je tako rekla.
Thinkpink imas kakav savjet gdje je najbolje se pikat?
Meto drago mi je da je sve u redu kod tebe. A kod mene tocno tako doktorica je rekla da ne zeli riskirat zbog svega prije, a i da je heparin bolji od andola za kasnije tjedne tj za prvih par tjedana je kao svejedno a kad krene placeta se stvarat da je bolji heparin jer pospjesuje pravilan razvoj. Ne znam nemam provjerene info no tako su mi rekle te 2 doktorice sto su danas bile ginekologica i hematologica. Pitale su samo dal sam voljna kupovat pa sam rekla nek mi obajsne prednosti i nedostatke. I onda mi je tako rekla.
Grizli ja se vec 6 mj. Pikam u trbuh, reklu su da mogu do kraja, jedino ako mi bude zbog trbuga mogu preci na ruke i noge. Al bez problema se pikam nista strasno.. I ja ih kupujem, cuvam ih u hladnjaku od kada su krenule ove vrucine. Samo izvadim 10 min ranije i to je to.
🌞😊
url=https://lilypie.com]
Ja se pikam i pikat ce koliko god dugo budem mogla u trbuh, a kasnije ako necu moći budem probala muža naučiti da me pika u nadlakticu, jedino ako ce to biti neizvedivo pikat cu se u natkoljenicu. Kad se pikas u trbuh je brza apsorpcija, u nadlakticu sporija, a u natkoljenicu spora apsorpcija. Obavezno kada se pikas NE istisnuti zrak iz šprice, te taj zrak se ubrizga na kraju kako bi se napravio zračni čep, i nikako ne masirati mjesto nakon uboda. Kad se pikas u trbuh treba biti 2-3 prsta oko pupka. Probat cu ubaciti slikice.
Nymeria pa to je prava pravca crta! Sutra gas vadit betu 😊 al ovo sada je bome itekako pozitivan test! 💓💓💓
Cestitam🍀🍀🍀
To nije sjena 🙃 to je crta 🤗
Vadi sutra betu i 🙏 da se lijepo i školski dupla!
😊🥰💕
Cestitam🍀🍀🍀
To nije sjena 🙃 to je crta 🤗
Vadi sutra betu i 🙏 da se lijepo i školski dupla!
😊🥰💕
Nymeria
to mi je preporucila u ljekarnoj i rekla da ima pouzdanu info da je pomoglo
Prvo je proxeed, a što je drugo!???? Moj muž je uzimao proxeed plus 3*500mg vitamina c, cink i selen svaki drugi dan i malo vidimo rezultat
Testomax i ja prvi put cula za to ima 75 tableta valjda i pije se 2do 3 puta dnevno
Za bolji spermiogram... na otphsnom mi je doktor napisao da muz koristo proxseed... a onda mi je u ljekarnoj zenska ponudila to drugo
Nymeria aaaaa koja sreca! Super! Cestitam jako lijep plusic!
HarryPotter hvala na savjetu. Budem onda i ja u trbuh probala nekako sam se navikla tu od stimulacije pa mi je to nekako isto cini mi se.
Thinkpink mislis zrak na pocetku ili na kraju sprice ne istisnut. Na pocetku prije nego se ubodes ili kad ga ubodes pa da ne stisnem do kraja?
Oprostite cure sad sam na temi koja nema veze mozda u starstu sa mpo al moram zagnjaviti ove koje znaju mi nesto o tome. Iako dr mi je objasnjavala al toliko sam uzbudjeno gledala onaj ekran i srce da nisam pola toga cula. Jel ostaju modrice, pece ili tako sta?
Nymeria nazalost po 1 beti tako ranoj ne moze se znat sa sigurnoscu. Najbolje je ponoviti za dva dana iako ni to nije garancija u tim ranim tjednima.
Babylove ja bi onda birala ovog sto ima karnitin on je biniji za spermiogram od arginina.
Nymeria aaaaa koja sreca! Super! Cestitam jako lijep plusic!
HarryPotter hvala na savjetu. Budem onda i ja u trbuh probala nekako sam se navikla tu od stimulacije pa mi je to nekako isto cini mi se.
Thinkpink mislis zrak na pocetku ili na kraju sprice ne istisnut. Na pocetku prije nego se ubodes ili kad ga ubodes pa da ne stisnem do kraja?
Oprostite cure sad sam na temi koja nema veze mozda u starstu sa mpo al moram zagnjaviti ove koje znaju mi nesto o tome. Iako dr mi je objasnjavala al toliko sam uzbudjeno gledala onaj ekran i srce da nisam pola toga cula. Jel ostaju modrice, pece ili tako sta?
Grizli ja sam ispocetka malo ledirala trbuh prije pikanja, dezinficiram, onda malo odignem spekic( sreca ima ga) i ubodem se pod 90, ne istuskujes zrak nikako, on pogura heparin pod kozu.. Sad vise ne lediram, dam si odmah nakon dezinfekcije.. Kako kada, nekad bez flekca, nekad mi ostane mala modrica.. Fragmin inace pece, al nije nista strasno, s obzirom sta smo sve prosle, ti najvise, ovo dodje ko slag na tortu. 🌞
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji